Wobenzim pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1102
20.9.11 14:34

wobenzin pro dítě?

Ahoj maminky zrovna jsem si četla diskuze na téma co dělat když jsu děti pořád nemocné..Chci se zeptat zda jste zkoušeli i Wobenzin a zda se dá dávat i dětem..Zítra jdeme na alergologii tak sezeptát i doktorky ..syn je nonstop nemocný. :zed: :zed: .popřípadě co vám pomohlo a máte odzkoušené :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
20.9.11 14:38

já bych spíš vyzkoušela kolostrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
20.9.11 14:38

Nám pomohl Imunoglukan,dávala jsem ho synovi na imunitu.Protože byl pořád nemocný ze školky,a musím říct že se to srovnalo a o dost zlepšilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.9.11 14:46
MMartina1 píše:

Za mě kolostrum tedy né,když jsem se na něj ptala u obvodní tak mi řekla, že ona sama by ho dítěti nedala. :-(
Já dávám med, echiacenu, rakytník, vitamín C, propolisové kapky.
Také jsme dávali imunoglukan, ale musím říct, že u nás nic moc a preventan ten byl lepší, ale také jsme marodily. Neboj ono se to zlepší, holt musí nachytat ty bacily, aby byl odolnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
20.9.11 14:47

Nám dali v dětské léčebně (asi byli v nějakém projektu) Prevenzym. Je to pro děti od 3 let. Jestli funguje, nevím, protože dcera ty tablety odmítala polykat.

Co myslím, že nám zafungovalo, je saunování. Samozřejmě to nemůžu říct na 100% jestli to bylo saunování nebo jiné faktory. Ale od té doby, co jsme začali pravidelně saunovat, jsou děti prakticky zdravé. Začali jsme na jaře a od té doby měly holky jen jednou kašel a Kačenka měla jednou laryngitidu.

Uvidíme, jak to bude teď. Starší začala chodit do školky… Ale saunujeme stále :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
20.9.11 14:48

Dávala jsem dceři Wobenzym v období pozdní podzim-brzké jaro,jednu tabletu denně a u nás to mělo úspěch.
Když bylo ve školce víc unudlených a ukašlaných dětí tak jsem jí dala tabletu ráno-večer.Ted už je větší a promořená tak nedáváme nic,ale malý nastupuje od října poprvé do školky tak opět začnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.9.11 15:03
Pavlínka05 píše:
Dávala jsem dceři Wobenzym v období pozdní podzim-brzké jaro,jednu tabletu denně a u nás to mělo úspěch.
Když bylo ve školce víc unudlených a ukašlaných dětí tak jsem jí dala tabletu ráno-večer.Ted už je větší a promořená tak nedáváme nic,ale malý nastupuje od října poprvé do školky tak opět začnem :-)

a od kolika let se může podávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.9.11 15:04
Pavlínka05 píše:
Když bylo ve školce víc unudlených a ukašlaných dětí tak jsem jí dala tabletu ráno-večer.Ted už je větší a promořená tak nedáváme nic,ale malý nastupuje od října poprvé do školky tak opět začnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
20.9.11 15:04

Mě wobenzym dopuručila dětská lékařka pro syna (tehdy 6 let). Měl troje atb během dvou měsíců, byl pořád unavený, bledý, kruhy pod očima. Dostal kapky na železo (podle krve ho měl málo asi i v důsledku těch atb) a koupili jsme mu ten Wobenzym (je drahý jako pes). Nevím jestli zabraly ty kapky na železo nebo wobenzym, ale pomohlo mu to. Od té doby už rok nebyl nemocný (ťuky ťuk).

• Citovat
  • Upravit
1102
20.9.11 15:06
myšanda26 píše:
Mě wobenzym dopuručila dětská lékařka pro syna (tehdy 6 let). Měl troje atb během dvou měsíců, byl pořád unavený, bledý, kruhy pod očima. Dostal kapky na železo (podle krve ho měl málo asi i v důsledku těch atb) a koupili jsme mu ten Wobenzym (je drahý jako pes). Nevím jestli zabraly ty kapky na železo nebo wobenzym, ale pomohlo mu to. Od té doby už rok nebyl nemocný (ťuky ťuk).

Viděla jsem ceny docela síla ale jsem schopná to klidně investovat jen kdyby to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
20.9.11 15:16
pilcanda píše:
myšanda26 píše:
Mě wobenzym dopuručila dětská lékařka pro syna (tehdy 6 let). Měl troje atb během dvou měsíců, byl pořád unavený, bledý, kruhy pod očima. Dostal kapky na železo (podle krve ho měl málo asi i v důsledku těch atb) a koupili jsme mu ten Wobenzym (je drahý jako pes). Nevím jestli zabraly ty kapky na železo nebo wobenzym, ale pomohlo mu to. Od té doby už rok nebyl nemocný (ťuky ťuk).
Viděla jsem ceny docela síla ale jsem schopná to klidně investovat jen kdyby to pomohlo

Taky jsem to tak viděla, další návrh lékařky byla ozdravovna na 5 týdnů. Vzhledem k tomu že jsem tou dobou byla asi půl roku zpátky v práci jsem nejdřív zkusila tohle.

• Citovat
  • Upravit
1102
20.9.11 15:18

děkuju za info zítra to zkusím nadhodit doktorce na alergologii a máme volat k dětské kvůli výsledkům tak se zeptát co oni na to
Moc děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
20.9.11 15:58

Wobenzym bral a někdy ještě bere,můj dnes už 20-letý bratr.Jemu opravdu pomáhal a nemarodil.
Pokud ho nebere má rýmu skoro pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.9.11 17:15
katyca píše:
MMartina1 píše:
Za mě kolostrum tedy né,když jsem se na něj ptala u obvodní tak mi řekla, že ona sama by ho dítěti nedala. :-(
Já dávám med, echiacenu, rakytník, vitamín C, propolisové kapky.
Také jsme dávali imunoglukan, ale musím říct, že u nás nic moc a preventan ten byl lepší, ale také jsme marodily. Neboj ono se to zlepší, holt musí nachytat ty bacily, aby byl odolnější. :palec:

a důvod proč ne ti neřekla? Moje kamarádka dává kolostrum své onkologicky nemocné holčičce a velmi, velmi dobře zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
20.9.11 20:48
pilcanda píše:
Pavlínka05 píše:

V příbalovém letáku je psáno,že dávkování u dětí určí lékař.....
Naší malé bylo 4r.a kousek když ho užívala.....malému jsou ted 3 r.,ale nevím zda spolkne tabletu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí