Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MMartina1 píše:katyca píše:a důvod proč ne ti neřekla? Moje kamarádka dává kolostrum své onkologicky nemocné holčičce a velmi, velmi dobře zabírá.MMartina1 píše:Za mě kolostrum tedy né,když jsem se na něj ptala u obvodní tak mi řekla, že ona sama by ho dítěti nedala.
já bych spíš vyzkoušela kolostrum.
Já dávám med, echiacenu, rakytník, vitamín C, propolisové kapky.
Také jsme dávali imunoglukan, ale musím říct, že u nás nic moc a preventan ten byl lepší, ale také jsme marodily. Neboj ono se to zlepší, holt musí nachytat ty bacily, aby byl odolnější.
Bohužel, ale prý to není takové jak se všude píše, že je to jako když dostává jen to dobré z mateřského mléka. ![]()
No holt na všechno je super reklama a všechno se vychvaluje, ale to okolo už člověk opravdu neví a nebo se nedozví. ![]()
Dobrý den. Dávám dětem Wobenzin už druhým rokem a můžu jen doporučit. Syn měl dva roky a byl přes půl roku stále nemocen na antibiotikách. Co jsem mu začala dávat Wobenzim ( na doporučení lékarnice klidně rozdrtit na lžičce, má to menší účinek, ale malému dítěti to stačí) nemocnost výrazně klesla. Antibiotika od té doby neměl a průběh nachlazení probíhá mírně.