Wobenzim pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4024
21.9.11 09:01
MMartina1 píše:
katyca píše:
MMartina1 píše:
já bych spíš vyzkoušela kolostrum.
Za mě kolostrum tedy né,když jsem se na něj ptala u obvodní tak mi řekla, že ona sama by ho dítěti nedala. :-(
Já dávám med, echiacenu, rakytník, vitamín C, propolisové kapky.
Také jsme dávali imunoglukan, ale musím říct, že u nás nic moc a preventan ten byl lepší, ale také jsme marodily. Neboj ono se to zlepší, holt musí nachytat ty bacily, aby byl odolnější. :palec:
a důvod proč ne ti neřekla? Moje kamarádka dává kolostrum své onkologicky nemocné holčičce a velmi, velmi dobře zabírá.

Bohužel, ale prý to není takové jak se všude píše, že je to jako když dostává jen to dobré z mateřského mléka. :nevim:

No holt na všechno je super reklama a všechno se vychvaluje, ale to okolo už člověk opravdu neví a nebo se nedozví. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.9.11 09:25

Nám pomohl Bronchovaxon a Luivac, je to na posílení imunity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MíšaOja
30.10.11 19:39

Wobenzin dětem

Dobrý den. Dávám dětem Wobenzin už druhým rokem a můžu jen doporučit. Syn měl dva roky a byl přes půl roku stále nemocen na antibiotikách. Co jsem mu začala dávat Wobenzim ( na doporučení lékarnice klidně rozdrtit na lžičce, má to menší účinek, ale malému dítěti to stačí) nemocnost výrazně klesla. Antibiotika od té doby neměl a průběh nachlazení probíhá mírně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA