Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uz si fakt nevim rady a jdu dnes opet k doktorce. A nyni uz k jine protoze s tou dosavadni se to fakt neda. Maly ma 6.5 mesice a mel od uterka zvysenou teplotu 37,7. V patek mel dokonce 39,4 a od patku mi porad breci vzteka se. Teplotu od vcerejska uz nema ale breci porad nechce jist ani pit jen trosku a az z donuceni. Pred tydnem mu vyrostly dva zoubky dole, ale jen kousky. Rano jsem mu davala presnidavku a trosku byl pak osypany jakoby potnicky a na tele mel par malych pupinku. Tak uz fakt nevim co to muze byt jsem bezradna. A kdyz jsme ho krmila, porad mu vse zaskakovalo, uplne se zacal dusit. Nevite, co mu muze byt? Mel i rymu a trosku kaslal, rymu ma jeste trosku. Mam pocit, ze doktori jsou opravdu k nicemu.
A nemá šestou nemoc,to jsou první teploty a pak se dítě osype.
Ahoj,
nasemu Dominicovi taky ted rostou zoubky. Mame uplne stejne problemy jako vy, akorat teplotu nema.
Kasel a ryma se ho drzi uz celkem dlouho, ale je to jen tak trosku obcas, tak to nejak neresim. Breci a ty zoubky ho dost trapi. Na noc mu davam paracetamol pro miminka a koupila jsem tady v Anglii v lekarne homeopatika pro miminka na bolest pri rustu zoubku. Nemate tam taky neco takoveho?
Po jednom dni pouzivani bych rekla, ze se dost uklidnil a misto probdele noci se budil uz asi jen 5×
A pres den uz si jen parkrat knourne, ale neni to ten strasny neustaly plac. Zkus se zeptat. Jinak nevim. ![]()
Také to můžou být další zoubky-ale raději bych zašla k lékaři.
Podle mě měl nejdřív zvýšenou teplotku z těch zoubků a pak 3 dny teplota, dneska bez teploty a osypání - šestá nemoc. Doktorce bych aspoň zavolala, nejspíš poradí pořád nabízet pití, čípek od bolesti a uklidní tě, že se to už zlepší.
Tak jsme byli u dokt.a pry opravdu sesta nemoc. A ze par dni to bude jeste horsi ze se osype ![]()