Imunoglukan - 2leté díte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
876
20.9.11 19:22

Imunoglukan- 2 leté díte

Ahoj holky
v lekárne jsem chtěla něco na posílení imunity pro skoro 2 letou holčičku a lekárnice mi doporučila Imunoglukán. Na krabici je že je od roka.tady ale čtu že se užíva od 3 let :think: . Jak to teda je? snad by mi neprodala něco co holka nemůže- ptala se i na věk. A zabral Vám vůbec?Chci to preventivne.dík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
20.9.11 19:39

Ahoj,já ho začala dávat synovi kolem 2 let na doporučení doktorky,byl hodně nemocný ze školky.A musím říct že nám teda dost pomohl,teď ho začal brát zase.V letáku je že je od 3 let a na doporučení lékaře od 1 roka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
20.9.11 19:52

My ho bereme necelé 2 týdny a malý je 21 měs. :palec: Doporučila nám ho sama naše PLDD :palec: Ale nalačno mi to šavluje, tak přidávám do snídaně :palec: (plus cukr :mrgreen: )

Jsem si koupila pro sebe i ten pro dospěláky, bo teď od malý všechno chytám :zed: :zed: Tak snad to zabere, nebylo to zrovna grátis :roll:

• Citovat
  • Upravit
144
20.9.11 19:57

Ahoj, Kubík ho taky bral, a nebylo mu ani 2 roky a teda dost nám pomohl. Teď ho bere zase. Tak snad to bude zase dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
20.9.11 20:17

Malý ho začal brát v cca roce a půl, na doporučení lékárnice, poté jsem se pozeptala i u naší Mudr. a nenamítala nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
20.9.11 20:43

Taky ho bereme, asi týden. Všichni si ho v okolí strašně chválí, tak snad zabere :palec: A můj syn feťák ho chuťově děsně miluje, dávám mu hu Nurofen odměrkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
20.9.11 20:54

hezký večer, našemu malému jsem začala dávat imunoglukan v jednom roce, doktor doporučil, díky starší dceři prostonal celou zimu, je navíc slabej na průdušky, takže každá rýma je pro mne děs, aby mu to tam neslehlo, pač pak už to je na antibiotika, a že jich neměl málo. Doufám, že jemu to pomůže, protože dcera jej brala od loňského podzimu a zhruba po měsíci užívání už nosila jen rýmy, které tři dny odsrmkala a byla v pohodě, ale celá rodina lehla. Určitě doporučuju, a myslím že PLDD by neměl nic namítat Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
27.1.12 11:13

A myslíte , že může uškodit přirozené imunitě, kterou má dcera dobrou, ale já jsem hodně nemocná, tak jsem jí to chtěla dát jako prevenci aby to ode mně nechytila, ikdyž se to často nestává, že bych jí nakazila. Každý mě totiž straší, že tím ji naruším tu její přirozenou imunitu a pak to bude muset užívat pořád, aby nebyla nemocná :think:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.11.23 14:26
@critline píše:
Ahoj holky
v lekárne jsem chtěla něco na posílení imunity pro skoro 2 letou holčičku a lekárnice mi doporučila Imunoglukán. Na krabici je že je od roka.tady ale čtu že se užíva od 3 let :think: . Jak to teda je? snad by mi neprodala něco co holka nemůže- ptala se i na věk. A zabral Vám vůbec?Chci to preventivne.dík :-D

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat kolik ml jste dávala? Taky 1 ml na 5 kg jak je uvedeno nebo méně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.11.23 14:27
@Liduš88 píše:
Ahoj,já ho začala dávat synovi kolem 2 let na doporučení doktorky,byl hodně nemocný ze školky.A musím říct že nám teda dost pomohl,teď ho začal brát zase.V letáku je že je od 3 let a na doporučení lékaře od 1 roka :wink:

Dobrý den. Kolik ml jste dávala? 1 ml na 5 kg jak je uvedeno? Nebo méně, když mu nebyli 3? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
17.11.23 21:52

My dáváme dračí sirup od mycomedica a h2 immunity drink, obojí od 3 let, syn má 2, jen dávám poloviční dávku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA