Frida Mom Must have Sada do porodnice

Anonymní
23.4.22 20:51

Frida Mom Must have Sada do porodnice

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli z Vás někdo nemá zkušenost se značkou Frida Mom a jejími produkty po porodu, nemůžu nikde nic pořádně dohledat a když už, tak jsou to recenze z placené spolupráce, chtěla bych vědět jestli se do toho vyplatí fakt investovat, protože to není nejlevnejsi :) děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8882
23.4.22 20:56

Jsem se na to musela podívat… zkušenost nemám, ale jako fakt bys vyhodila 1500 za 4 vložky, 4 kalhotky, pěnu a krém? Nebo 2,5 tis za to stejne plus ponožky, tasticku.. a tím rádoby vtipným popisem to fakt nevylepsili… svojí „vagi“ bych nic takového nekoupila. Když si to koupíš zvlášť, dostaneš se tak max na třetinu ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.4.22 20:56

Tak jsem si to našla…no, tak za me určitě ne…
Předražená blbost… :nevim:
Myslím, ze úplně stačí poporodní vložky, několik síťovaných kalhotek, hojivý sprchový gel na spodek a hlavně sprcha..myslím, že čistá voda udělá největší službu…Teda takhle za mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
23.4.22 21:10

Teda, jsem se koukla a nestacim zirat 8o Ne nekupuj to. Kup si vse zvlast. Dobre sitovane kalhotky melo tusim DM, do toho koupis obri poporodni vlozky, tech vypotrebujes nasobne větší mnozstvi, nez 4 kusy.
Na spodek je idealni čistá, vlazna voda. V porodnicich byva často bidetova sprcha na wc, případně to nahradis ve sprse, nebo se da koupit mala flasticka s aplikatorem, aby ses mohla po kazde toalete oplachnout.
A na pripadne poraneni je skvela dubova kura jako gel.
Ale teda 1500 za ctyri vlozky, gel a kalhotky? To si to nech na paní na uklid po porodu, nebo si za to s muzem zajdete na poradnou večeři, nez se dite narodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
23.4.22 21:10

To říkám pořád, že matky před porodem a šestinedělky jsou nejsnazší kořistí pro takovejhle byznys… To ty samý peníze radši investuj do pohodlný noční košile a ovoce a zeleniny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
23.4.22 21:19

Ježiš to je fakt blbost. Hele 4 vložky budeš mít asi tak na hodinu. Tak to aby sis těch balíčků koupila za pár desítek tisíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
23.4.22 21:29

Moje Vagi si myslí, že je to těžkej úlet :D Ale dík, docela jsme se spolu zasmály :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3926
23.4.22 22:01

Lol. Já si nakoupila asi 6 BALENÍ poporodních vložek batist a vyšlo to tak akorát :D Balení za 60kč, takže celkem 360
Takové ty síťované kalhotky jsem měla od canpolu, dvě balení (4ks) za celkem 200.
Koupila jsem si obyč neparfémovaný sprcháč od dove za stovku, k tomu gel z dubové kůry od herbalonu za 200. A k tomu jsem si trošku zautrácela za purelan od medely za 200. Víc jsem pro sebe po porodu fakt nepotřebovala. Dohromady to dělá cca tisícovku a bylo to na porod i celé šestinedělí. Pak jsem si dokoupila ještě jednorázové vložky do podprdy za cca 350. Toť vše…
Tohle je naprosto předražená hrůza plná nesmyslů.
Tydlecty blbinky ti nejspíš stejně v porodnici dají jako vzorky v rámci reklamní masáže prvorodiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
23.4.22 23:18

Moje „Vagi“ se srdečně zasmála. :lol: Pokud chceš lepší košilku. Tak bych vybrala na léto nějakou dražší bambusovou, třeba od Softcotton. Poporodních vložek budeš potřebovat mraky (4 jsou tak na hodinu), na intimní hygienu Herbalon s dubovou kůrou a jednorázových kalhotek bych koupila více druhů, ať můžeš vyzkoušet a vybrat si, co ti sedí. Na bradavky Purelan a klidně i gelové chladící polštářky. Tohle je hodně peněz za opravdu málo muziky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
24.4.22 07:56

Brutálně Předražené 8o. A těm chladicim vlozkam bych moc nevěřila, ještě by té to podrazdilo, kdoví, co v tom je. Po porodu se mají používat ty nejobycejnejsi bunicinove vlozky a žádná kosmetika, pouze čistá voda. A sitovane kalhotky se nechají koupit za par korun, nebo fixační kalhotky. Proste blbost.

A gel z dubové kůry na hojení rovněž stojí maličko :palec:

Noční košili si taky můžeš koupit kdekoliv i spesl na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
24.4.22 08:33

Predrazena blbost. Vlozky jsou nejlepsi Batist a ver ze spotreba je opravdu velka. Sitovanych kalhotek Canpol jsem mela taky aspon 10. K tomu si kup Herbalon gel, trhaci ubrousky misto rucniku, purelan a hydrogelove naplasti na bradavky. A kosili si vyber nejakou co se ti bude libit (na doma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
24.4.22 09:23

Ježiš, ženský, to už se neumíte sbalit do porodnice? To se kupuje proto, aby se to dalo vyfotit na Instagram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.4.22 10:21
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli z Vás někdo nemá zkušenost se značkou Frida Mom a jejími produkty po porodu, nemůžu nikde nic pořádně dohledat a když už, tak jsou to recenze z placené spolupráce, chtěla bych vědět jestli se do toho vyplatí fakt investovat, protože to není nejlevnejsi :) děkuju

Mno a pak skončíš na císaři a bude ti celá sada k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
24.4.22 13:44
@lleennttiillkkaa píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.4.22 14:28
@lleennttiillkkaa píše:

Za ty prachy bych si to mezi nohy nacpala i po císaři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková