Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jsem se na to musela podívat… zkušenost nemám, ale jako fakt bys vyhodila 1500 za 4 vložky, 4 kalhotky, pěnu a krém? Nebo 2,5 tis za to stejne plus ponožky, tasticku.. a tím rádoby vtipným popisem to fakt nevylepsili… svojí „vagi“ bych nic takového nekoupila. Když si to koupíš zvlášť, dostaneš se tak max na třetinu ceny..
Tak jsem si to našla…no, tak za me určitě ne…
Předražená blbost… ![]()
Myslím, ze úplně stačí poporodní vložky, několik síťovaných kalhotek, hojivý sprchový gel na spodek a hlavně sprcha..myslím, že čistá voda udělá největší službu…Teda takhle za mě ![]()
Teda, jsem se koukla a nestacim zirat
Ne nekupuj to. Kup si vse zvlast. Dobre sitovane kalhotky melo tusim DM, do toho koupis obri poporodni vlozky, tech vypotrebujes nasobne větší mnozstvi, nez 4 kusy.
Na spodek je idealni čistá, vlazna voda. V porodnicich byva často bidetova sprcha na wc, případně to nahradis ve sprse, nebo se da koupit mala flasticka s aplikatorem, aby ses mohla po kazde toalete oplachnout.
A na pripadne poraneni je skvela dubova kura jako gel.
Ale teda 1500 za ctyri vlozky, gel a kalhotky? To si to nech na paní na uklid po porodu, nebo si za to s muzem zajdete na poradnou večeři, nez se dite narodi ![]()
To říkám pořád, že matky před porodem a šestinedělky jsou nejsnazší kořistí pro takovejhle byznys… To ty samý peníze radši investuj do pohodlný noční košile a ovoce a zeleniny ![]()
Ježiš to je fakt blbost. Hele 4 vložky budeš mít asi tak na hodinu. Tak to aby sis těch balíčků koupila za pár desítek tisíc ![]()
Moje Vagi si myslí, že je to těžkej úlet
Ale dík, docela jsme se spolu zasmály ![]()
Lol. Já si nakoupila asi 6 BALENÍ poporodních vložek batist a vyšlo to tak akorát
Balení za 60kč, takže celkem 360
Takové ty síťované kalhotky jsem měla od canpolu, dvě balení (4ks) za celkem 200.
Koupila jsem si obyč neparfémovaný sprcháč od dove za stovku, k tomu gel z dubové kůry od herbalonu za 200. A k tomu jsem si trošku zautrácela za purelan od medely za 200. Víc jsem pro sebe po porodu fakt nepotřebovala. Dohromady to dělá cca tisícovku a bylo to na porod i celé šestinedělí. Pak jsem si dokoupila ještě jednorázové vložky do podprdy za cca 350. Toť vše…
Tohle je naprosto předražená hrůza plná nesmyslů.
Tydlecty blbinky ti nejspíš stejně v porodnici dají jako vzorky v rámci reklamní masáže prvorodiček.
Moje „Vagi“ se srdečně zasmála.
Pokud chceš lepší košilku. Tak bych vybrala na léto nějakou dražší bambusovou, třeba od Softcotton. Poporodních vložek budeš potřebovat mraky (4 jsou tak na hodinu), na intimní hygienu Herbalon s dubovou kůrou a jednorázových kalhotek bych koupila více druhů, ať můžeš vyzkoušet a vybrat si, co ti sedí. Na bradavky Purelan a klidně i gelové chladící polštářky. Tohle je hodně peněz za opravdu málo muziky.
Brutálně Předražené
. A těm chladicim vlozkam bych moc nevěřila, ještě by té to podrazdilo, kdoví, co v tom je. Po porodu se mají používat ty nejobycejnejsi bunicinove vlozky a žádná kosmetika, pouze čistá voda. A sitovane kalhotky se nechají koupit za par korun, nebo fixační kalhotky. Proste blbost.
A gel z dubové kůry na hojení rovněž stojí maličko ![]()
Noční košili si taky můžeš koupit kdekoliv i spesl na kojení.
Predrazena blbost. Vlozky jsou nejlepsi Batist a ver ze spotreba je opravdu velka. Sitovanych kalhotek Canpol jsem mela taky aspon 10. K tomu si kup Herbalon gel, trhaci ubrousky misto rucniku, purelan a hydrogelove naplasti na bradavky. A kosili si vyber nejakou co se ti bude libit (na doma).
Ježiš, ženský, to už se neumíte sbalit do porodnice? To se kupuje proto, aby se to dalo vyfotit na Instagram?
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli z Vás někdo nemá zkušenost se značkou Frida Mom a jejími produkty po porodu, nemůžu nikde nic pořádně dohledat a když už, tak jsou to recenze z placené spolupráce, chtěla bych vědět jestli se do toho vyplatí fakt investovat, protože to není nejlevnejsiděkuju
Mno a pak skončíš na císaři a bude ti celá sada k prdu.
@lleennttiillkkaa píše:
Mno a pak skončíš na císaři a bude ti celá sada k prdu.
Za ty prachy bych si to mezi nohy nacpala i po císaři ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli z Vás někdo nemá zkušenost se značkou Frida Mom a jejími produkty po porodu, nemůžu nikde nic pořádně dohledat a když už, tak jsou to recenze z placené spolupráce, chtěla bych vědět jestli se do toho vyplatí fakt investovat, protože to není nejlevnejsi
děkuju