Předčasný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
18.4.22 08:42

Předčasný

Zdravím chci se zeptat jestli je tady nějaká maminka co rodila 37 tt? Jak se daří miminku a respektive jak dlouho jste byly v porodnici a jak vše probíhalo?? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elis56
18.4.22 08:56

Rodila jsem ve 36 tt a bylo to dá se říct v pořádku. Miminko není nijak zaostalé ačkoliv dnes to už miminko není. V porodnici jsem byla 10 dní, ale to bylo i kvůli mým zdr. problémům.

• Citovat
  • Upravit
64863
18.4.22 08:58
@Onderkov píše:
Zdravím chci se zeptat jestli je tady nějaká maminka co rodila 37 tt? Jak se daří miminku a respektive jak dlouho jste byly v porodnici a jak vše probíhalo?? Děkuji za odpovědi

tak je to vlastně jen týden před, normální porod je v 38. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.4.22 09:32

Rodila jsem 36tt. Dcera 4 dny v inkubátoru, v nemocnici jsme byly celkem týden.
Ale hrozil mi předčasný porod déle, takže mi stihli dát kůru kortikoidů na dozrání plic malé.
Vývojově je úplně v pořádku, ani ten měsíc není vůbec znát, ba naopak je aktivní a napřed. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.4.22 11:25

34+0, 2 dny v inkubátoru a celkem 14 dní na neonatologii. Teď v 10 týdnech už zvedá hlavu a bude opožděné jen opravdu o pár týdnů a srovnává se to rychle. Žádné zdravotní komplikace, jenom má kýlu poděděnou a podpořenou předčasným narozením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
18.4.22 11:40

Dvojčata šla ven v 36.tt a obě holky měly pěkné porodní váhy. Jedna z nich měla reflux, protože se nedovyvinul jícen, ale to se stává u miminek. Dohnala to rychle. Dnes už jsou velké a všechno dohnaly během pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.4.22 12:43

@Onderkov to už se nebere ani jako předčasný porod :think: kámošky rodily od 24 TT do 33 TT a všechny děti jsou v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.4.22 13:45

@Elis56 děkuji moc za odpověď trošku jsem jako Prvorodicka lekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.5.22 09:54

Co mimču s porodnice

Ahojte holky mám teď v květnu a chci se zeptat ktera jste rodila taky tak co jste mimču oblékly na cestu domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 09:39

@Onderkov dlouhé body, teplakovy overal, čepičku + lehkou decku

Záleží jak bude reálné počasí.. jestli bude 30 nebo 15.. ale dlouhé doby+ teplácky a čepičku klidně i v 30stupnich.. nemají ještě dubtou termoregulaci.. takže si nechystej jak na teplejší i chladnější den.. jsou to navíc 2-3 věci.. to už se ztratí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková