Fritéza Tefal Actifry
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Fritéza Tefal Actifry
Ahojky, tak uvažuji k vánocům o této fritéze, tak jsem se chtěla zeptat, kdo ji máte, jak jste spokojeni? Budu moc ráda za odpovědi.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to jsem taky zvědavá na zkušenosti, ráda bych si ji taky koupila, ale uvažuju už o té větší family na 1,5 kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně ji nemám, ale mamka jo a je maximálně spokojená. Třeba americké brambory nebo číná jsou z ní fantastické. A co je výhoda, zvládne to sám i můj 15letý brácha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ji už asi dva roky a bez ní bych už nemohla být
Hranolky, nebo brambory jsou stejně chutné, nebo ještě chutnější, než z normálního friťáku, ale jsou zdravější. Navíc v tom dělám dost různé omáčky, masa, když sundám metlu, udělám v tom i řízky, nebo karbenátky. Je toho víc a je to moc dobré a zdravé, tak že všem doporučuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám jí taky a je opravdu super
hranolky nejsou vysušené (když bych je dávala do trouby) ani nacucané olejem (z friťáku), jsou křupavé a opravdu chutné
a dobré je, že stačí jen troška oleje, když se dělá z čerstvých brambor, na zmrazené hranolky se dávat nemusí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, jak dlouho trvají v této fritéze domácí hranolky z trouby?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wikky domaci hranolky z trouby?…obyc kupovane hranolky trvaji cca 20-25 min.
domaci americke brambory a clkove silnejsi kusy tak 35-40 min. aby byly zlatave
- Citovat
- Upravit
@1.zizi blbě jsem to napsala. Měly to být domácí hranolky z brambor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám takovej dotaz, je to asi pitomost, ale dalo by se to použít i jen na ohřev? Kiksla nám mikrovlnka s crispem, tak mě napadlo tohle jestli by se dalo třeba i jídlo jen ohřát…? Jinak mi to totiž manža za tu cenu nedovolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Douby - myslím, že na ohřev moc není- tepelně zpracovává-možná by bylo jídlo převařené. Možní podle toho co. Ale na ohřívání je to drahá záležitost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elvia2 Já to chci na to na co to je určený, ale kdyby se dalo hřívat tak mi to doma snáž projde. Dík za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz, koupili jsme horkovzdušnou fritézu a chtěl bych vědět jak se v ní dají udělat vepřové řízky. Předem děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit