Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Dobre rano, manzel je sluzebne ve Frydku-Mistku a ja jsem tu s dcerkou s nim. Chtela bych s ni jit do nejake herny nebo detskeho koutku, ale nejsem schopna nic vygooglit. Byla bych vdecna za tip, kam vyrazit. Diky
Taky bych rada nekam s prckem, ale jedine, co jsem nasla je tohle, ale cetla jsem hodne stiznosti, tak jsme jeste nebyli ![]()
http://www.dspohoda.cz/
@Ali-Ali já fakt ani nevim, že by tu něco bylo.. jako fungovala tu hernička - asi 2 měsíce - byla mezi hospodama
samože tam nikdo nechodil ![]()
Tak to jste me nepotesily.. Nevim, co tady s tou cacorkou budu cely den delat.
@martina.se
a znas neco v Ostrave? nekde jsem cetla chvalu na ten Jojo park. ale tam se zas bojim, ze tam bude spousta deti. prcek ma jenom 19m, tak ja bych tak neco maleho a poklidneho…
@Ali-Ali píše:
@martina.se
a znas neco v Ostrave? nekde jsem cetla chvalu na ten Jojo park. ale tam se zas bojim, ze tam bude spousta deti. prcek ma jenom 19m, tak ja bych tak neco maleho a poklidneho…
jo, právě, že tam jo. To jojo je super, i když spíš už pro větší. Ale je tam víc druhů zábavy - od hřiště pro nejmenší, přes dětskou disko, dětské kino, až po velké prolezky a ježdění na kárách. Za nás super. Jinak druhé hřiště je naproti Futuru v minigolf klubu - buď venkovní, nebo vnitřní
oboje vyzkoušeno, oboje fajn - i když jsem tam byla už se starším, ale mladších tam bylo fakt hodně. Do joja je ideál vzít bačkůrky.
O dětském koutku nevím, protože jsem to ani nezjišťovala - mám malé děti. Ale pěkná procházka je na Olešné a je tam i aquapark, tam by se mu mohlo líbit. Jinak na té olešné je to i na kolečkové brusle - případně s kočárkem.
Zkus si zavolat nebo si zajdi na informace na náměstí, vím, že byla dětská herna jedna v Místku, jak bylo bývalé kino Bezruč. http://www.firmy.cz/…-mistek.html
@Ali-Ali my byli v jojo parku od cca 11 do 13 a byli jsme tam jediní až když jsme odcházeli tak tam přišla jedna holčička, byli sme tam s tříleťákem, ten se vyřádil neskutečně, a ročním ten si to užil taky hodně…jen je škoda že ještě neumí na odrážedle a pod. to by si užil mnohem víc
Pohoda v bývalém koně P. Bezruče funguje (jako jediná přežila, matky s děckama jsou prostě špatní zákazníci), pro případ špatného počasí je to jistota (klidně na půl dne), velké, s barem, dopoledne ve všední den tam budete nejspíše skoro sami.
Když bude hezky tak v každém parku a na každém sídlišti jsou zánovní dětská hřiště, v Místku i ve Frýdku, super může být i vycházka okolo řeky (přímo uprostřed města) parkem od „Sokolíka“ až k „Židovi“ (od hospody k hospodě, od hřiště k hřišti).
A pokud jste vodomilní tak si zajděte na Olešnou do aquaparku (opět, ve všední den lidí pomálu, ceny slušné, pro mrňata úplně oddělený prostor), můžete si i obejít nebo na bruslích/kole/šlapadle objet přehradu.
Pokud trváš na plastové sterilní bezpečné nádheře „na úrovni“ tak budete muset do Ostravy (herna v IKEA, Avionu nebo Nové Karolině, kde přesně neporadím, my jsem právě do těchto zařízení nechodili). Pokud jste kulturní, tak Divadlo loutek (http://www.dlo-ostrava.cz/) hraje skoro každý den a je opravdu skvělé a ostravská ZOO taky stojí za shlédnutí.
@martina.se @cizova
diky.
asi to zkusime, protoze mam pocit, ze doma uz bude za chvili lezt i po stropu… (a zahrada je mu mala)
@BaraF Diky za tip, najdu si adresu a zkusime to. Do te Ostravy se mi moc nechce, mam spatny orientacni smysl, tak bych pul dne jenom hledala.