Frýdek-Místek, herna.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
767
18.3.14 07:18

Frydek-Mistek, herna.

Dobre rano, manzel je sluzebne ve Frydku-Mistku a ja jsem tu s dcerkou s nim. Chtela bych s ni jit do nejake herny nebo detskeho koutku, ale nejsem schopna nic vygooglit. Byla bych vdecna za tip, kam vyrazit. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.3.14 07:41

@anahry marně přemýšlím, jestli tu vůbec něco je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.3.14 07:43

Taky bych rada nekam s prckem, ale jedine, co jsem nasla je tohle, ale cetla jsem hodne stiznosti, tak jsme jeste nebyli :nevim:
 http://www.dspohoda.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 07:52

@Ali-Ali já fakt ani nevim, že by tu něco bylo.. jako fungovala tu hernička - asi 2 měsíce - byla mezi hospodama :think: samože tam nikdo nechodil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.3.14 07:55

Tak to jste me nepotesily.. Nevim, co tady s tou cacorkou budu cely den delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 08:06

@anahry nemůžeš si zajet do ostravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.3.14 08:29

@martina.se
a znas neco v Ostrave? nekde jsem cetla chvalu na ten Jojo park. ale tam se zas bojim, ze tam bude spousta deti. prcek ma jenom 19m, tak ja bych tak neco maleho a poklidneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 08:34
@Ali-Ali píše:
@martina.se
a znas neco v Ostrave? nekde jsem cetla chvalu na ten Jojo park. ale tam se zas bojim, ze tam bude spousta deti. prcek ma jenom 19m, tak ja bych tak neco maleho a poklidneho…

jo, právě, že tam jo. To jojo je super, i když spíš už pro větší. Ale je tam víc druhů zábavy - od hřiště pro nejmenší, přes dětskou disko, dětské kino, až po velké prolezky a ježdění na kárách. Za nás super. Jinak druhé hřiště je naproti Futuru v minigolf klubu - buď venkovní, nebo vnitřní :palec: oboje vyzkoušeno, oboje fajn - i když jsem tam byla už se starším, ale mladších tam bylo fakt hodně. Do joja je ideál vzít bačkůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
18.3.14 08:43

O dětském koutku nevím, protože jsem to ani nezjišťovala - mám malé děti. Ale pěkná procházka je na Olešné a je tam i aquapark, tam by se mu mohlo líbit. Jinak na té olešné je to i na kolečkové brusle - případně s kočárkem.
Zkus si zavolat nebo si zajdi na informace na náměstí, vím, že byla dětská herna jedna v Místku, jak bylo bývalé kino Bezruč. http://www.firmy.cz/…-mistek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.3.14 08:52

@Ali-Ali my byli v jojo parku od cca 11 do 13 a byli jsme tam jediní až když jsme odcházeli tak tam přišla jedna holčička, byli sme tam s tříleťákem, ten se vyřádil neskutečně, a ročním ten si to užil taky hodně…jen je škoda že ještě neumí na odrážedle a pod. to by si užil mnohem víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.3.14 09:08

Pohoda v bývalém koně P. Bezruče funguje (jako jediná přežila, matky s děckama jsou prostě špatní zákazníci), pro případ špatného počasí je to jistota (klidně na půl dne), velké, s barem, dopoledne ve všední den tam budete nejspíše skoro sami.
Když bude hezky tak v každém parku a na každém sídlišti jsou zánovní dětská hřiště, v Místku i ve Frýdku, super může být i vycházka okolo řeky (přímo uprostřed města) parkem od „Sokolíka“ až k „Židovi“ (od hospody k hospodě, od hřiště k hřišti).
A pokud jste vodomilní tak si zajděte na Olešnou do aquaparku (opět, ve všední den lidí pomálu, ceny slušné, pro mrňata úplně oddělený prostor), můžete si i obejít nebo na bruslích/kole/šlapadle objet přehradu.
Pokud trváš na plastové sterilní bezpečné nádheře „na úrovni“ tak budete muset do Ostravy (herna v IKEA, Avionu nebo Nové Karolině, kde přesně neporadím, my jsem právě do těchto zařízení nechodili). Pokud jste kulturní, tak Divadlo loutek (http://www.dlo-ostrava.cz/) hraje skoro každý den a je opravdu skvělé a ostravská ZOO taky stojí za shlédnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.3.14 09:35

@martina.se @cizova
diky.
asi to zkusime, protoze mam pocit, ze doma uz bude za chvili lezt i po stropu… (a zahrada je mu mala) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.3.14 10:06

@BaraF Diky za tip, najdu si adresu a zkusime to. Do te Ostravy se mi moc nechce, mam spatny orientacni smysl, tak bych pul dne jenom hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí