Frýdek-Místek, kam chodíte s dětmi?

9649
24.1.12 12:14

Frýdek - Místek, kam chodite s detmi?

Holky prosim, kam chodite ve Frydku - Mistku s detmi?
Mate nejake osvedcene kavarnicky s detskymi koutky? Poradte prosim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
24.1.12 12:33

Ahoj tak hodně do Bezruče, jinak když je hezky tak za holkama občas na hříbka. Ještě se dost chodí do ještěra do dětského koutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.1.12 12:51
LadyRebeka píše:
Ahoj tak hodně do Bezruče, jinak když je hezky tak za holkama občas na hříbka. Ještě se dost chodí do ještěra do dětského koutku.

A nevis, kde bych si to mohla najit na internetu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
24.1.12 15:02

Bezruč na netu určitě není a o tom ještěru nevím jestli je na netu, ale spíš ne. Pak je tu ještě klub maminek Broučci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliček
22.2.12 15:06

Ahoj taky chodím s dvojčaty hodně do bezruče a je to tam moc fajn :) To jsou jediné stránky co mají http://www.dspohoda.cz/

• Citovat
  • Upravit
17878
22.2.12 15:13

pak je jeste v Jesteru kavarna s detskym koutkem… http://www.kavarnaempatie.cz/o_nas.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.2.12 15:27

jj do Pohody chodíme taky :) Empatie je malá a kávička je docela drahá no :( v Pohodě má víc zábavy a syn to tam miluje :)) Jinak jak je hezky tak na hřiště k sokolíku nebo na hříbek :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliček
2.3.12 10:50

Jojo Pohoda je bezkonkurenční. do Empatie jsem se také chtěla podívat ale bohužel si vybírám obchody apod podle šíře dveří:) jelikož mám dvojčata a do většiny dveří se nevlezu s kočárem. A podle toho co říká Leonis „že je to tam malé“ tak to ani nepřipadá v úvahu kluci by to tam zbořili :D

• Citovat
  • Upravit
12982
14.4.12 09:51

Ahoj :mavam:
Tak jak to čtu, jsem asi divná :mrgreen:

Do Pohody už mě nikdo nedostane ani párem volů a Empatie už je zavřená, takže zbývá jedině kavárna Avion - určitě mají webové stránky. Jinak ve FM o ničem moc nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliček
16.4.12 15:32

Weruska a můžu se zeptat proč už do Bezruče nepůjdeš? Něco se stalo? nebo se ti tam něco nelíbí??

• Citovat
  • Upravit
12982
16.4.12 16:02

Evuliček jako pro větší děti to tam je asi super, ale pro mimča se mi to moc nelíbí. Hračky takové ušmudlané, rozbité. Navíc jsme tam byli v zimě, přišlo mi tam hrozně chladno, všude bylo mokro z bot, nedalo se přejít od stolu na koberec, aniž by se člověk nezasvinil. Následně na to jsme od tama odešli malá s nachlazením a 6. nemocí, já se střevním chřipkou a to za jednu návštěvu :roll: Za ty nemoci asi nemůžou, to spíš nějaká „super matka“ i tak mě to ale odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuliček
17.4.12 21:49

No je pravda že s tou podlahou mě taky naštvali obzvlášť když kluci lozili po čtyřech ale hned jsem si hold dávala pozor ať mi nelezou z koberce. Teď to řešíme tak že jdeme v době kdy tam ještě nikdo není a jdem si sednout do zadního boxu tak si našlapeme maximálně jen my. A je tam vetší klid kluky posadím do domečku a jsou zpokojení. Jinak s 6.nemocí jsme se od tama taky vrátili :( Ale co mě tam sere uplně ze všeho nejvíc jsou ty matky co tam přijdou s většími dětmi někdy bych jim tipla i víc jak 10 ty tam pak lítají na koloběžkách a srážejí tam malé děti a nikdy se mi nestalo že by tam nějaká mamina šla a uklidnila je. :cert: :cert: :x A ty jsi už byla v té kavárně AVION? a kde to je?

• Citovat
  • Upravit
64
15.5.12 12:53

Ahoj holky,jsem v této diskuzi nová. Moje otázka je mimo tuto diskuzi,ale nevíte náhodou,jaké jsou recenze o jeslích ve Frýdku-Místku? Uvažujeme s manželem o přestěhování do Frýdku,já bych šla do práce od září a dcerka do jeslí. Stránky na netu mají moc hezké,mám pocit,že by tam Adélce bylo dobře, ale budu ráda za každý názor či informaci. Děkuji moc,Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.5.12 12:11

Ahoj holky,takže jesličky jsou od září jisté a my se v srpnu či červenci stěhujeme do Frýdku;-) Těším se a zároveň mám obavy ze všeho nového,ale to tak bývá…Chci se zeptat,neznáte některá nějakou maminku,která má či bude mít děťátko v září také v jeslích a vozí ho tam na půl 7 autem? Co tři týdnu budu totižmalou muset vozit já MHD a nestíhám to zpátky na 7 do práce. Proto bych potřebovala nějakou hodnou maminku,která vozí dítě na půl 7 do jeslí a která by pak byla ochotná mě autem přibrat a ještě ke všemu by měla směr okolo nemocnice,tak totiž budu od Září nastupovat. Vyřešilo by mi to jedinýproblém,kterýse zatím vyskytnul.. A bylo by to jen co třetí týden,ostatní týdny by vozil manžel autem(ale co tři týdny musí být v práci na 6hod.) Děkuji za poptání a případné info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 14:58

Zdravím, chci se zeptat zda když si v dsPohodě zaplatím vstup a pak půjdu domů ( malý jde spát), musím kupovat vstup znovu, když přijdu ještě odpoledne? :-) Nevíte někdo? Já bych tam zavolala a zeptala se, ale nemám kontakt..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex