Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Holky prosim, kam chodite ve Frydku - Mistku s detmi?
Mate nejake osvedcene kavarnicky s detskymi koutky? Poradte prosim ![]()
Ahoj tak hodně do Bezruče, jinak když je hezky tak za holkama občas na hříbka. Ještě se dost chodí do ještěra do dětského koutku.
LadyRebeka píše:
Ahoj tak hodně do Bezruče, jinak když je hezky tak za holkama občas na hříbka. Ještě se dost chodí do ještěra do dětského koutku.
A nevis, kde bych si to mohla najit na internetu? ![]()
Bezruč na netu určitě není a o tom ještěru nevím jestli je na netu, ale spíš ne. Pak je tu ještě klub maminek Broučci
Ahoj taky chodím s dvojčaty hodně do bezruče a je to tam moc fajn
To jsou jediné stránky co mají http://www.dspohoda.cz/
pak je jeste v Jesteru kavarna s detskym koutkem… http://www.kavarnaempatie.cz/o_nas.html
jj do Pohody chodíme taky
Empatie je malá a kávička je docela drahá no
v Pohodě má víc zábavy a syn to tam miluje
Jinak jak je hezky tak na hřiště k sokolíku nebo na hříbek ![]()
Jojo Pohoda je bezkonkurenční. do Empatie jsem se také chtěla podívat ale bohužel si vybírám obchody apod podle šíře dveří:) jelikož mám dvojčata a do většiny dveří se nevlezu s kočárem. A podle toho co říká Leonis „že je to tam malé“ tak to ani nepřipadá v úvahu kluci by to tam zbořili ![]()
Ahoj ![]()
Tak jak to čtu, jsem asi divná ![]()
Do Pohody už mě nikdo nedostane ani párem volů a Empatie už je zavřená, takže zbývá jedině kavárna Avion - určitě mají webové stránky. Jinak ve FM o ničem moc nevím ![]()
Weruska a můžu se zeptat proč už do Bezruče nepůjdeš? Něco se stalo? nebo se ti tam něco nelíbí??
Evuliček jako pro větší děti to tam je asi super, ale pro mimča se mi to moc nelíbí. Hračky takové ušmudlané, rozbité. Navíc jsme tam byli v zimě, přišlo mi tam hrozně chladno, všude bylo mokro z bot, nedalo se přejít od stolu na koberec, aniž by se člověk nezasvinil. Následně na to jsme od tama odešli malá s nachlazením a 6. nemocí, já se střevním chřipkou a to za jednu návštěvu
Za ty nemoci asi nemůžou, to spíš nějaká „super matka“ i tak mě to ale odradilo.
No je pravda že s tou podlahou mě taky naštvali obzvlášť když kluci lozili po čtyřech ale hned jsem si hold dávala pozor ať mi nelezou z koberce. Teď to řešíme tak že jdeme v době kdy tam ještě nikdo není a jdem si sednout do zadního boxu tak si našlapeme maximálně jen my. A je tam vetší klid kluky posadím do domečku a jsou zpokojení. Jinak s 6.nemocí jsme se od tama taky vrátili
Ale co mě tam sere uplně ze všeho nejvíc jsou ty matky co tam přijdou s většími dětmi někdy bych jim tipla i víc jak 10 ty tam pak lítají na koloběžkách a srážejí tam malé děti a nikdy se mi nestalo že by tam nějaká mamina šla a uklidnila je.
A ty jsi už byla v té kavárně AVION? a kde to je?
Ahoj holky,jsem v této diskuzi nová. Moje otázka je mimo tuto diskuzi,ale nevíte náhodou,jaké jsou recenze o jeslích ve Frýdku-Místku? Uvažujeme s manželem o přestěhování do Frýdku,já bych šla do práce od září a dcerka do jeslí. Stránky na netu mají moc hezké,mám pocit,že by tam Adélce bylo dobře, ale budu ráda za každý názor či informaci. Děkuji moc,Petra.
Ahoj holky,takže jesličky jsou od září jisté a my se v srpnu či červenci stěhujeme do Frýdku;-) Těším se a zároveň mám obavy ze všeho nového,ale to tak bývá…Chci se zeptat,neznáte některá nějakou maminku,která má či bude mít děťátko v září také v jeslích a vozí ho tam na půl 7 autem? Co tři týdnu budu totižmalou muset vozit já MHD a nestíhám to zpátky na 7 do práce. Proto bych potřebovala nějakou hodnou maminku,která vozí dítě na půl 7 do jeslí a která by pak byla ochotná mě autem přibrat a ještě ke všemu by měla směr okolo nemocnice,tak totiž budu od Září nastupovat. Vyřešilo by mi to jedinýproblém,kterýse zatím vyskytnul.. A bylo by to jen co třetí týden,ostatní týdny by vozil manžel autem(ale co tři týdny musí být v práci na 6hod.) Děkuji za poptání a případné info…
Zdravím, chci se zeptat zda když si v dsPohodě zaplatím vstup a pak půjdu domů ( malý jde spát), musím kupovat vstup znovu, když přijdu ještě odpoledne?
Nevíte někdo? Já bych tam zavolala a zeptala se, ale nemám kontakt..