Kroužky na Vltavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
23.1.12 11:58

Krouzky na Vltave

Zdravim
Chci se jen zeptat zda nekdo chodite do Krouzku na Vltave a co si o tom myslite?
Ja tam chodim, protoze to mam blizko, ale rozciluji me ceny jidla a piti a z detskeho menu si nikdy nic moc nevybereme, resp. malej to pak neji.
Tak jaky na to mate nazor a popripade nevite nekdo o jine restauraci/ kavarne s detskym kouktem na Praze 4, idealne u Vltavy? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
23.1.12 12:02

to se těším na příspěvky - mám to docela kousek a i když jsme ještě teď malincí, určitě bychom tam rádi časem zašli - nebo někam v okolí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
23.1.12 12:03

Já tam byla jednou, máme to daleko, takže pravidelné návštěvy nehrozí. Tenkrát jsme si udělali výlet, bylo to o víkendu a byla tam nějaká dětská akce, tak možná to bylo tím, že personál restaurace nestíhal. Prostředí se mi líbilo, ale ceny se mi taky za to co pak přinesli zdály zbytečně vysoké a to radši nebudu ani moc rozepisovat, že jsme na to jídlo čekali 2 hodiny - na dvě hotovky a dětské menu písmenková polévka a domácí hranolky s dipem! Jídlo jsem nakonec já nedostala vůbec, manžel jiné než si objednal a dcera studenou polévku. Nikdy víc tam nevkročím, i když na pohled se mi to líbilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
23.1.12 12:13

Prijemna je TA kavarna na Vysehrade u Jedlickarny, www.takavarna.cz, ceny jsou super, maji tam i jidlo pro deti a prostredi a obsluha je vyborna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.1.12 12:27

My tam chodíme, ty ceny mi zase nepřijdou nijak hrozné - 20Kč za dětský vývar? CO je na tom strašnýho.. a nám se tam líbí moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 12:41

Chtějí z toho jen vytřískat prachy. My tam na podzim byly na tom hřišti a hrůza- placený vstup na hřiště :pocitac:
Do té restaurace jsme raději ani nelezly…

Jinak tady je o tom hřišti recenze (dle mě výstižná) a prakticky to platí o celém areálu - tudíž i o té restauraci, tj. pěkné ale drahé
 http://www.mestoprodeti.cz/…te/1379.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
23.1.12 12:46

přijde mi, že tam chybí dostatek atrakcí pro věk 3-7, lanové centrum vypadá super, ale jinak tam není za chvilku co dělat. Líbilo by se mi tam dopravní hřiště a pod. věci.
Vstupný 30kč mi až tak nevadí, jídlo tam nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 12:57

To dalimil: jo, jenže ten vstup je 30 Kč na osobu - takže rodinka už se tam docela prohne. A dítě do 8 let nesmí na ten tobogán, takže se mi tam za ty prachy sklouzne na úplně normální klouzačce, kterou máme za barákem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.1.12 13:04

Je to tam na pohled hezké, bývají usměvaví, ale ceny jsou dost vysoké, o zpoplatnění vstupu na hřiště ani nemluvím :zed: . A zrovna pro děti klem tří let tam teda není v podstatě nic, takže pro nás žádný šlágr, občas zajdeme, když mám sraz s kamarádkami s různě starými dětmi, ale moc se mi tam nelíbí :(. A přitom ta původní myšlenka je super, jen nebýt všechno tak prvoplánově zaměřené na vytřískání peněz… viz vystavené hračky za skleněnými vitrínkami v „herně“ pro děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 13:11

Pokud někdo bydlíte v okolí Kroužků na Vltavě a nevíte kam na hřiště, pak mrkněte sem http://www.mestoprodeti.cz/…-hriste.html
jsou to recenze na velká hřiště v Praze a je to poměrně výstižné. My jsme takto objevily hřiště na Mlejnku a tam se nám teda líbilo a není moc daleko od Kroužků. A je to zadarmo. Ale restaraci tam nemaj, takže jídlo a pití s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.1.12 14:01

no ale vstup 30kč na hřiště - které je velké a dá se tam posedět,naobědvat.. ta výstavba toho celého areálu musela být dost drahá, tak mi ten vstup taková tragédie nepřijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.1.12 14:19
PetaP píše:
no ale vstup 30kč na hřiště - které je velké a dá se tam posedět,naobědvat.. ta výstavba toho celého areálu musela být dost drahá, tak mi ten vstup taková tragédie nepřijde..

Mně taky ne, ale kyž máš víc dětí, už se prohneš…

Navíc to hřiště pro malé děti není nic moc, je tam minipískoviště a pár houpaček, to je skoro u každého paneláku, a přesto i prťata platí. Chápala bych to pro ty větší, ale pak bych to zpoplatnila dejme tomu od 5 let nebo tak… Platit 30,– Kč za to, že dítě může být v mikropískovišti, kam se vejdou tři děti a pár bábovek, jinak někdo vyopadne ven, to se mi adekvátní nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.1.12 14:24
bumbinka píše:
PetaP píše:

Mně taky ne, ale kyž máš víc dětí, už se prohneš…

Navíc to hřiště pro malé děti není nic moc, je tam minipískoviště a pár houpaček, to je skoro u každého paneláku, a přesto i prťata platí. Chápala bych to pro ty větší, ale pak bych to zpoplatnila dejme tomu od 5 let nebo tak… Platit 30,– Kč za to, že dítě může být v mikropískovišti, kam se vejdou tři děti a pár bábovek, jinak někdo vyopadne ven, to se mi adekvátní nezdá…

no ale vždyť tam chodit nemusíte ne.. :nevim: :nevim: Však já si myslím, že za barákem na písku je to stejně nejlepší, ale když jdu s kamarádkama - maminkama na kafe, tak jdeme tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.12 14:36

Tak já už tam taky 100% nikdy nepůjdu. Jen jsem chtěla napsat zakladatelce, co si o tom myslím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.1.12 14:46

PetaP, však já tam taky nechodím ;). Jen jsem psala, co si myslím, když se zakladatelka ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí