Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ač nerada se do této diskuze míchám, ale náhodou jsem tam u tohoto konfliktu byla, byli jsme tam z manželem na obědě, jsem docela v šoku co se děje, nIkoho se nechci zastávat, někdy se stane, že Vám člověk ( v tomto případě servírka nesedne),ale říci někomu že je kráva mi už připadá vrchol, tím myslím paní servírce. Pak už jí to dávala náležitě sežrat… No a paní nebo slečna v bundě, která pak ochotně nějakou dobu řešila s ubrečenou paní u stolu…že by nadřízená ???? na tohle už jen NO COMENT…
Kroužky pro nás zkončily. Byla jsem svědkem arogantního chování k zákazníkovi, se kterým jsem se ještě nesetkala. Rozhodně to zdaleka nebylo profesionální jednání paní servírky.
My sme tam boli len raz a aj sme sa otocili. Koutek pre mrnata do 3let uplne nedostatocny. co bude moja mala vyse 1,5rocna robit v ohradke kde nic nieje?
navyse tam bol neporiadok, vsade same flaky od jedla a kavy, nie cerstve ale evidentne dlhodobo nevycistene.
Uzasne mi to neprislo, nic tam nie je a materske centrum kam chodime je ovela lepsie a vybavenejsie. Slonikov je oproti Krouzkum raj pre deti.
Ačkoli moc tvor diskusní nejsem, toto téma mě nutí přispět i se svojí troškou do mlýna, tedy spíše do kroužků. V tomto případě se tu ale točí spíše velké peníze z našich sociálních dávek. Primárně mi vadí celá strategie podniku nutit naše děti od jednoho roku pojídat přesolený kuřecí vývar a těstoviny s kečupem. Nehodlám své dceři ničit zdraví již tak brzy a proto jsem volila z jejich nabídky příkrm od firmy HIPP. Přinesli mi ovšem porci velikosti prvního příkrmu za 42,– a tak moje dcera měla i nadále hlad. Celé mi to příjde ostudné. A to se mi ani nechce komentovat slečnu servírku Moniku, která moji kamarádku Bonparku napadla jen proto, že vyslovila připomínky, které jsou trnem pro velkou většinu z nás. Nikoho jsem neslyšela provolávat nějaká nevhodná slova na adresu servírky (které tu popisovala dDenisa). Po prožitém šoku měníme podnik. Přejem Kroužkám do budoucnosti spokojenější maminky a šťastnější ruku při výběru personálu.
dDENISA píše:!!Neda mi to, abych opet nereagovala. Tou ubrecenou pani jsem byla ja. Ano priznavam, vyhrkly mi slzy, protoze nejsem na takove jednani a uz vubec ne, tam kde se objevuji deti, zvykla. Nevim jestli jste byla od zacatku u teto situace, ale nebylo to o tom, ze by mi nesedla obsluha, domnivam se, ze to bylo prave naopak. Slecna Monika na me startovala od zacatku, co jsem si prisedla. Vim, ze z pohledu nezaujateho divaka se jednalo asi o peknou situaci, a chapu, ze zkooridonavat nekolik mamin a deti je slozitejsi. Ale kde by se to melo nejlepe povest nez v detske herne. Kdo urazel po celou dobu byla prave slecna Monika, ktera mela komentare na mou inteligenci, ze neumim cist a podobne.VYPROSUJU SI, ze jsme o ni poznamenla ze je krava. Tuto informaci ctu dnes od Vas poprve a vubec nesouhlasim s tim, ze jsem ji neco podobneho rekla. Pokud se rada odtajnite, muzete mi rict kde jste se v herne nachazela? Mela jsme docela prehled o tom, kdo kde byl i jak se nas nikdo nezastal a to si myslim, ze vy by jste mela byt na nasi strane (tedy strane zakaznika) - pokud tedy nejste nekdo z obsluhy.Zaroven nechapu Vasi poznamku o „No Comment“ s pani s bundou, ze me ochotne vyslechla a my jsme tedy delaly co?? Moc jsem ten Vas prispevek nepochopila.Take priznavam,ze cela situace pak jiz byla vyhrocena, ale ja se tam neprisla hadat, ale prisla jsem se tam pobavit s kamaradkama, stejne tak i muj syn a utratit sve penize, ktere tam nechavam skoro kazdy tyden. Shodou okolnosti, jsme si ten de uhradili cviceni pro deti, takze jsem tam dneska byla zase. Nastesti obsluhovala mila brunetka, ktera je od zacatku moc fajn a v nicem nedela problemy. Neda mi to ale, abych jeste nereegaovala na bezpecnost pohybu v herne. Ve spodnim patre jsou umisteni nekryte elektricke zasuvky, nekde s rozdvojkou, zaroven je na okne zapojeny kazetak a drevena lod, ktera je umistena dole, ma nebezpecne rohy, ktere jsou presne ve vysce hlavy ditete, ktere si to brazdi kolem na motorce nebo v aute. Vim, ze je tato herna pro deti az od tri let, ale jaksi meho skoro dvouletaka to nahore uz moc nebavi, zde to vnimam spise jako prostor pro batolata a proto se tam snazim nechodit, aby prave neohrozoval lezouci nebo lezici miminka. A kdyz uz jsme u te „kritiky“, mame uhrazeny krouzek/cviceni, pred hernou jsou polozeny trampoliny a zinenky, takze se neni kde vyzout a prevleknout dite. Dnes jsem byla pouzem posluchacem ostatnich maminek, ktere to tam kritizovaly a stezovaly si, ze je to tyden od tydne horsi.Ale abych jenom nehanila, prekvapilo me mile, ze maji spoustu novych hracek
Ač nerada se do této diskuze míchám, ale náhodou jsem tam u tohoto konfliktu byla, byli jsme tam z manželem na obědě, jsem docela v šoku co se děje, nIkoho se nechci zastávat, někdy se stane, že Vám člověk ( v tomto případě servírka nesedne),ale říci někomu že je kráva mi už připadá vrchol, tím myslím paní servírce. Pak už jí to dávala náležitě sežrat… No a paní nebo slečna v bundě, která pak ochotně nějakou dobu řešila s ubrečenou paní u stolu…že by nadřízená ???? na tohle už jen NO COMENT…
@Krteček + linda píše:
Chtějí z toho jen vytřískat prachy. My tam na podzim byly na tom hřišti a hrůza- placený vstup na hřiště
Do té restaurace jsme raději ani nelezly…Jinak tady je o tom hřišti recenze (dle mě výstižná) a prakticky to platí o celém areálu - tudíž i o té restauraci, tj. pěkné ale drahé
http://www.mestoprodeti.cz/…te/1379.html
Tak co vím, tak teď je vstup na hřiště zadara…A nám s etam líbí moc… já teda dám hlavně na to, že je to tam čisté, upravené…a že je trochu dražší jídlo? to mi vůbec nevadí…a hlavně si nemyslím, že je drahé…pro mě je důležité, že sedím v čistém a krásném porstředí…
@Krteček + linda píše:
To dalimil: jo, jenže ten vstup je 30 Kč na osobu - takže rodinka už se tam docela prohne. A dítě do 8 let nesmí na ten tobogán, takže se mi tam za ty prachy sklouzne na úplně normální klouzačce, kterou máme za barákem
tak tam nechoď
to je jednoduché ![]()
já teda ne…já se tam chystám 13. května…to bude hlavně pro těhule
a malý dětičky…bude se tam soutěžit atd
Tak jsem si se zájmem přečetla celou tuto diskuzi a koukám, že Kroužky jsou opravdu hodně diskutovaným místem. Tak trochu nechápu proč, asi se o nich hodně mluví, protože mají velkou reklamu, ale jinak bych toto místo přešla bez povšimnutí. My jsme tam byli 2× a stačilo nám… Myslím, že už to tady bylo vše řečeno, ale i já tedy vyjádřím svůj názor:
Ceny za jídlo a za vstup komentovat nebudu, my peníze máme, takže ceny až tak moc neřeším. Ale uznávám, že to asi pro někoho může být drahé.
asi každý má na to jiný názor ![]()
možná někdo taky závidí Marii Růžičkové, že toto dokázala…nevím …no…myslím, si, že je to výborné místo
Jo a kdybyste se o ní něco chtěly dozvědět, tak tady http://www.krouzkynavltave.cz/ když sjedete trošku níž, tak je tam foto a nějaké povídání.
A ještě jednou musím ty Kroužky pochválit
Byla jsem tam a dala jsem si tak výborný jídlo, že takhle jsem se dlouho dobře nenajedla. A na facebooku jsem je našla taky. TAk jim kdyžtak dejte like komu se tam líbí ![]()
@Michala5 píše:
A ještě jednou musím ty Kroužky pochválitByla jsem tam a dala jsem si tak výborný jídlo, že takhle jsem se dlouho dobře nenajedla. A na facebooku jsem je našla taky. TAk jim kdyžtak dejte like komu se tam líbí
Michalo5 je to od vas velmi pruhledne, vsichni z vasich prispevku vidi, ze jste z krouzku.