Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
PetaP píše:
My tam chodíme, ty ceny mi zase nepřijdou nijak hrozné - 20Kč za dětský vývar? CO je na tom strašnýho.. a nám se tam líbí moc..
noo 49 korun za kafe? a 39 za kolu?
PetaP píše:
no ale vstup 30kč na hřiště - které je velké a dá se tam posedět,naobědvat.. ta výstavba toho celého areálu musela být dost drahá, tak mi ten vstup taková tragédie nepřijde..
dostali dotaci co vim 178 mil…
jj, pravda, taky jsem slyšela. Celý to prý postavili za peníze z EU.....
Byla jsem tam hned po otevření a byla jsem nadšená (s ročním synem, v prvním patře, kde je herna pro batolátka). Podruhé jsem se tam dostala asi před měsícem a bylo to zklamání. Nesměla jsem dát dítěti svoje jídlo, ale jejich výběr neodpovídal tomu, co bych si pro dítě představovala. Navíc díky tomu, že do kavárny není vstupné je tam narváno a ohrazené místo pro batolata je naprosto nedostatečné v poměru k počtu židlí. Mimo ohrazený prostor se dítě pohybovat nemůže - nejsou nijak zabezpečené schody, takže jsem synovi musela být pořád za zadkem. A teď když slyším, že zpoplatnily i vstup na hřiště… tak myslím, že tam už nepáchnu.
Jo, a ještě poznámka, která si myslím, že je pro spoustu maminek dost podstatná - nedávno dovnitř (do restaurace, jak je skluzavka a dřevěná loď pro děti, pastelky a tak) dali televizi, takže většina těch starších dětí pak sedí na koberci a kouká na televizi, na to bychom mohli sedět doma
Jenže holt tam pouštějí z DVD pohádky, a pak hned běží titulek, že toto DVD můžete na místě koupit ![]()
ahoj, my tam byly včera a líbilo se nám tam teda… jako mluvím spíš o kavárně a o obsluze..i ceny jídla jsou normální..nic předraženého..ale jinak standard na Prahu
třetinka coca coly za 35 mi přijde normální..jinde mají 0,25 za 30
k jídlu jsme si dávaly tedy jen polévku, ale chuťově byla výborná ![]()
my tam taky chodime, protoze nevim kam jinam. v TAKAVARNE jsme taky byli ale uz to mam dal. Nevite jeste neco na Praze 4????
Ahoj,
my jsme tam byli dvakrát. Poprvé chvíli po otevření, dcerka byla ještě malá (asi 5 měsíců, takže to bylo takové o ničem. Dali jsme si oběd, tenkrát měli ještě na výber asi z 3 meníček. Bylo to celkem dobré, cena normální, asi tak jako v Praze
Ted jsme tam byli po druhé, je to asi týden zpátky. Přišli jsme už okolo 10h, takže tam bylo uplně volno. Děti si hezky hráli, ale okolo poledne se to tam už začalo plnit a byl celkem problém. Byli jsme nahoře, kde je to pro děti do 3 let, bohužel to některé maminky nerespektují a byly tam i větší děti, které absolutně na mimča neberou ohled, takže jsem jen lítala a hlídala aby se nic nestalo. Když díte napomeneš, maminka se ještě cítí ublížena.
Vstupné na hřiště mi přijde krapet uhozené. Na to určitě nikdy nepujdeme.
Myslím, že je to tam fajn, když jdeš fakt brzo a není tam narváno. Pak už je to blbé.
Taky jsem hledala v okolí něco jiného, ale zatím bezúspěšně. My jsme ze Zbraslavy a tady není ani žádná kavárna byt s malinkatým koutkem ![]()
Vstupné na hřiště se již dávno neplatí. Jídlo mi drahé nepřijde, je to cenově úplně stejné jako v každé jiné restauraci. Výběr je dobrý, zvlášť jídla pro děti, to také všude nemají. Byla jsem ve Sloníkově a tam jídlo možná ještě dražší, nic moc tedy a ještě zaplatíte 150,– Kč vstupné,tak to už mi přijde dost.Kroužky jsou v pohodě. Doporučuji.
dDENISA píše:
Vstupné na hřiště se již dávno neplatí.
Dávno? Ještě na podzim, na přelomu října/listopadu 2011 jsme tedy platili ![]()
Tak tedy pokud srovnám Sloníkov a Kroužky, tak Sloníkov vyhrává asi o milion procent
. Tedy pokud to beru tak, že jdu někam prvotně proto, aby si to užilo dítě, Sloníkov je velká krásná, čistá, bezpečná herna, Kroužky jsou kavárna (nebo restaurace), kde když se sejde víc lidí s dětmi, tak máte smůlu, protože do batolecího ohrazeného prostoru v patře se vejde počítám tak 10 - 12 dětí a to už je tam pěkně narváno. Když se chci jít dobře najíst jdu úplně jinam (ale uznávám, že mám hlídání můžu se občas najíst i v klidu bez mláděte), pokud chci, aby se vyblblo dítě a já si mohla dát kafe nebo něco k snědku, nehledajíc vysokou gastronomii, jdu do herny - tedy např. do Sloníkova. Kroužky jsem už v podstatě úplně zavrhla, max. až bude hezky tak půjdeme na to hřiště, pokud se tam tedy již opravdu neplatí, jak psala Denisa. Mrzí mě to, protože jak už jsem psala, když jsem tam přišla poprvé byla jsem nadšená, ale prostě jak se to rozkřiklo, tak kapacita přestala stačit a mě nebaví chodit na kafe v devět ráno nebo se tlačit a vytahovat syna z chumlu dětí.
dDENISA píše:
Vstupné na hřiště se již dávno neplatí. Jídlo mi drahé nepřijde, je to cenově úplně stejné jako v každé jiné restauraci. Výběr je dobrý, zvlášť jídla pro děti, to také všude nemají. Byla jsem ve Sloníkově a tam jídlo možná ještě dražší, nic moc tedy a ještě zaplatíte 150,– Kč vstupné,tak to už mi přijde dost.Kroužky jsou v pohodě. Doporučuji.
Souhlasím, na jaře to tam bude lepší.Ale když se dá jít ven, je už všechno lepší
. Co se týká Sloníkova, každá máme samozřejmě jiný vkus, já osobně herny tohodle typu nesnáším, ale nic proti, čim víc pro děti, tím samozřejmě líp a každá si vyberem.
Ja tam chodim docela casto, ale ceho jsem byla svedkem dnes, nemelo obdoby. Nejen, ze „nuti“ ke konzumaci male deti (i presto, ze ja tam necham za sebe nemale penize), synovi je 17 mesicu a jejich predstava detske stravy - testoviny s kurecim masem, jidlo obsahuje jeden maly kousek masa na porci, z jogurtu na vyber pouze jeden druh a masove presnidavky od jednoho dodavatele, ktere jsou predrazene a vubec neodpovidaji nabidce veku ditete. Zaroven se dnes obsluha, konkretne slecna Monika chovala opravdu neuveritelnym zpusobem: vysmivala se do oci, byla arogantni, mela poznamky na urgenci jidla pro dite, odnesla jidlo, aniz by bylo dojezeno a kdyz byla upozornena, nedokazala ani rict „pardon“ Vyvrcholenim vseho bylo, kdyz mi ozamila ze mam odejit. Neboli vyhodila me jako z nejake 4. cenove skupiny. Kdyz jsem chtela mluvit s jejim nadrizenym, rekla mi s vysmechem do tvare, ze ona je vedouci smeny a tim to bylo vyreseno. Kdyz jsem se zeptala na jeji jmeno, ukazala mi cedulku na boku a se slovy, jestli umim cist, mi ukazala prave sve krestni jmeno. Na vyzadani celeho jmena, me opet odpalkovala.Musim rict, ze jsem tam rada chodila, od zari jsem tam byla prakticky skoro jednou za 14 dni. Dokonce jsem toto misto doporucila nekolika svym znamym, se kterymi jsem i misto navstivila. Ode dnesniho dne bude me doporuceni znit rozhodne jinak.Vim, ze je nabidka detskych koutku v Praze znacne omezena a mozna prave i proto, zacina byt chovani obsluhy Krouzku na Vltave na povazenou. Maji me NEVER MORE.
to je drsné teda, chápu že nechtěj aby tam byl někdo třeba 3 hodiny o čaji, ale nutit do jídla děti ? Můj chlapeček tam z toho lístku beztak nic nejí a dáváme si polívku - pravda napůl a pak já třeba jídlo a jemu jenom ovoce nebo křupky tak nevim jestli to bude dostatečné…
Musim říct, že když už, tak dávám přednost hernám, kde zaplatím vstup ale nediktujou mi co mám dát svýmu dítěti k jídlu, tohle mi taky nevyhovuje a chápu Bonparku, že je pěkně naštvaná.