Kroužky na Vltavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
XDXD
3.10.12 18:04

nejste z Čech?!?

Trošku mi to přijde jako věčná nespokojenost…co víc, by jste si s malými dětmi mohli přát…proto Vám asi nikdo neodpověděl, protože kdo by mohl odcházet z Kroužků nespokojený…max prudící matky!!! tak buďte raději příště doma. prima den

• Citovat
  • Upravit
Bonparka
4.10.12 15:34
@XDXD píše:
Trošku mi to přijde jako věčná nespokojenost…co víc, by jste si s malými dětmi mohli přát…proto Vám asi nikdo neodpověděl, protože kdo by mohl odcházet z Kroužků nespokojený…max prudící matky!!! tak buďte raději příště doma. prima den

Jsme z Cech :-) Proto chodime napriklad do Krouzku na VLTAVE, kdybychom byly treba ze Svycarska, Rakouska nebo z Nemec, budeme chodit do Krouzku na Rynu :-) Zdravi prudici matka z Cech :-)

Příspěvek upraven 04.10.12 v 15:35

• Citovat
  • Upravit
Bonparka
4.10.12 15:35
@Vassec píše:
Michalo5 je to od vas velmi pruhledne, vsichni z vasich prispevku vidi, ze jste z krouzku.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
deklas
9.4.13 10:49

kroužky na Vltavě

Prostředí je velmi pěkné, i když hernička malinká (oproti těm, do kterých chodíme). Co mě ovšem mrzí, že i kojence zde nutí ke konzumaci občerstvení z tamní kuchyně. Chápu to u starších dětí, ale u kojenců? Nebo jsem jediná, komu to přijde zvláštní?

• Citovat
  • Upravit
7576
9.4.13 11:46

No ja nevim, byla jsem tam vicekrat a vzdycky mi beze slova ohrali jidlo z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.4.13 12:12

No my tam měly docela velký sraz tady z emimina a rezervovali nám nahoře skoro všechny stolečky a taky trvali na tom, ať si koupíme u nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí