Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@XDXD píše:
Trošku mi to přijde jako věčná nespokojenost…co víc, by jste si s malými dětmi mohli přát…proto Vám asi nikdo neodpověděl, protože kdo by mohl odcházet z Kroužků nespokojený…max prudící matky!!! tak buďte raději příště doma. prima den
Jsme z Cech
Proto chodime napriklad do Krouzku na VLTAVE, kdybychom byly treba ze Svycarska, Rakouska nebo z Nemec, budeme chodit do Krouzku na Rynu
Zdravi prudici matka z Cech ![]()
Příspěvek upraven 04.10.12 v 15:35
@Vassec píše:
Michalo5 je to od vas velmi pruhledne, vsichni z vasich prispevku vidi, ze jste z krouzku.
Prostředí je velmi pěkné, i když hernička malinká (oproti těm, do kterých chodíme). Co mě ovšem mrzí, že i kojence zde nutí ke konzumaci občerstvení z tamní kuchyně. Chápu to u starších dětí, ale u kojenců? Nebo jsem jediná, komu to přijde zvláštní?
No ja nevim, byla jsem tam vicekrat a vzdycky mi beze slova ohrali jidlo z domova.
No my tam měly docela velký sraz tady z emimina a rezervovali nám nahoře skoro všechny stolečky a taky trvali na tom, ať si koupíme u nich..
Trošku mi to přijde jako věčná nespokojenost…co víc, by jste si s malými dětmi mohli přát…proto Vám asi nikdo neodpověděl, protože kdo by mohl odcházet z Kroužků nespokojený…max prudící matky!!! tak buďte raději příště doma. prima den