Frýdek-Místek léto 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
721
23.2.11 09:16

Frýdek-Místek léto 2011

Ahoj holky, napadlo mě, že pokud jsou tu takové jako já, které se těší na mimi letos v létě a jsou z okolí F-M, možná by si chtěly „pokecat“ a občas vyměnit nějakou tu radu co, kde a jak. Tak jestli budete chtít, pište, pište.
My se máme narodit 23. července, zatím jen tušíme, jestli to bude klučina nebo holčička. 9.3. máme jít na screening, tak věřím, že tam se to rozlouskne. Jinak, ale samo jako každí čekající nedočkavci si s manžou ze všeho nejvíce přejeme zdravého a spokojeného drobečka :srdce: :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1144
23.2.11 09:34

Ahoj, pojď k nám do diskuze Frýdek-Místek, jsme tam 2 těhule před porodem, jedna novopečená mamča a spousta dalších :-) Napiš Sati o pozvánku, jsme mezi uzamčenými diskuzemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 09:44

Jůů, to jsem netušila, že existuje :-) Seal, díky za info. Prosím, poradíš mi, jak si mám napsat sati o pozvánku. Jsem tu nová a tak nevím jak 8-o .Díky moc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.2.11 09:45
MariSun píše:
Jůů, to jsem netušila, že existuje :-) Seal, díky za info. Prosím, poradíš mi, jak si mám napsat sati o pozvánku. Jsem tu nová a tak nevím jak 8-o .Díky moc. :-D

Já to Sati pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.2.11 09:48

Tak už jsem na to přišla :palec: :-D nemusíš nic vypisovat. Zatím se měj krásně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.3.11 19:42

Ahoj holky, jak se k vám můžu přidat? Nemůžu najít tu uzamčenou diskuzi!? Poradte prosím, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
12.3.11 20:52

ahoj, taky bych se přidala, jestli můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie