Funkce Like

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
9.11.13 07:49

I kdyby, tak jsem proti. Nejsem tu malé děti, proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.11.13 08:03

Jsem proti, tohle není fejsbůk, realizovat palečkama hore se můžeme tam.

• Citovat
  • Upravit
38135
9.11.13 08:09

Jasne, nase.te ty fejsbukovsky kraviny vsude :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
9.11.13 08:09

Nejvice „lajkovana“ odpoved by se mohla zkopirovat pod dotaz a clovek by nemusel prolezat celou diskuzi při hledání odpovědi. Samozřejmě to nikomu nebere možnost vlastní odpovědi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.11.13 08:14

Jsem proti. tADY SE MA DISKUTOVAT, ne davat like. Za me rozhodne ne, narusi to celou diskusi podle me..

• Citovat
  • Upravit
50725
9.11.13 08:37
@Mobidick píše:
Nejvice „lajkovana“ odpoved by se mohla zkopirovat pod dotaz a clovek by nemusel prolezat celou diskuzi při hledání odpovědi. Samozřejmě to nikomu nebere možnost vlastní odpovědi. :palec:

To je třeba podle mě dobrá myšlenka - i když má svá drobná „ale“. Za předpokladu, že bude možné přepnout zpět na chronologické řazení příspěvků. Mě toto třeba hrozně mate na iDnesu v těch diskuzích pod článkem. Nečtu je často a vždycky pár vteřin přemýšlím, na co to ti lidi proboha reagujou - než zjistím, že se mi ukazuje jen několik najlajkovanějších příspěvků :lol:

Já osobně jsem hrozně ráda, že je to tu tak, jak to je a nejsou tu např. klasická vlákna. To když chce člověk dočíst, tak se v tom nevyzná ani prase :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.11.13 08:40

Lajkování se mi sice nelíbí, ale zas by mohlo diskuze vyčistit od příspěvků, kde je jen souhlasný nebo nesouhlasný smajlík, ty diskuzi zbytečně natahují.
Dost pochybuju, že by s možností lajkování přestávali lidi diskutovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.11.13 08:45

Já jsem proti. A není to tak dlouho, co se tu k tomu už vyjadřovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.11.13 10:53

Třeba to není taková sranda:
http://www.novinky.cz/…mi-libi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
10.11.13 11:36

Zdravím,
do budoucna plánujeme funkci podobnou „like“. Rozhodovat ale bude kvalita příspěvku, tedy zda zakladatelce pomohl - ve smyslu „toto je užitečný příspěvek“ nebo „tento příspěvek mi pomohl“. Nejkvalitnější příspěvky by se pak ukázaly v diskuzi jako první, výběrové (tzn. by se nemusely hledat v mnoha stranách diskuzí).

Co vy na to?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.11.13 12:31
@admin píše:
Zdravím,
do budoucna plánujeme funkci podobnou „like“. Rozhodovat ale bude kvalita příspěvku, tedy zda zakladatelce pomohl - ve smyslu „toto je užitečný příspěvek“ nebo „tento příspěvek mi pomohl“. Nejkvalitnější příspěvky by se pak ukázaly v diskuzi jako první, výběrové (tzn. by se nemusely hledat v mnoha stranách diskuzí).

Co vy na to?

Monika

super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
10.11.13 15:16

@admin jj, super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.11.13 15:19

@admin Taky se mi tento nápad líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.11.13 12:32

A půjde to vypnout / přepnout na chronologické zobrazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
11.11.13 12:38

Pokud se nebudou lajkovat hlavně rádoby nejvtipnější odpovědi, ale opravdu ty přínosné, tak proč ne. Ale obávám se, že první budou odpvědi pořád od těch samých „stálých, oblíbených“ uživatelek, jestli mi rozumíte. Ale jinak je mi to vcelku jedno, přizpůsobím se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová