Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm, lepsi, nez klasicky like, ale ani z tohohle nejsem odvarena..
@Clarkia píše:
Pokud se nebudou lajkovat hlavně rádoby nejvtipnější odpovědi, ale opravdu ty přínosné, tak proč ne. Ale obávám se, že první budou odpvědi pořád od těch samých „stálých, oblíbených“ uživatelek, jestli mi rozumíte. Ale jinak je mi to vcelku jedno, přizpůsobím se.
Neboť si myslím to stejné, jsem zásadně proti. Tohle není Facebook či Modrý kůň (alespoň doufám).
Jsou dvě možnosti. Buď bude diskuze stále chronologicky seřazená a jen ty nejlepší odpovědi budou ještě (jakoby navíc) zobrazeny na začátku, nebo bude možné vybrat při čtení diskuzi, zda chcete vidět nejkvalitnější odpovědi a pak zbytek přípěvků či celkový přehled.
Co myslíte, že je lepší?
Monika
@admin píše:
Jsou dvě možnosti. Buď bude diskuze stále chronologicky seřazená a jen ty nejlepší odpovědi budou ještě (jakoby navíc) zobrazeny na začátku, nebo bude možné vybrat při čtení diskuzi, zda chcete vidět nejkvalitnější odpovědi a pak zbytek přípěvků či celkový přehled.Co myslíte, že je lepší?
Monika
První varianta se mi líbí víc. ![]()
(proč jsem jediná, kdo odpovídá?
)
Jsem pro první možnost, když už, jinak jsem celkově proti lajkování.
Ale jsem naprosto přesvědčená o tom, že ty nej odpovědi budou ty nejlegračnější a nejvtipnější a nejironičtější, nikoli nejužitečnější.
Mně to nevadí, ráda se účastním těch legračních diskuzí, ale těm, kdož hledají radu, to bude na houby.
@CokeLady
ono by to asi bylo proti smyslu e-mimina (vydělávat peníze z reklam)… ubylo by souhlasných a nesouhlasných příspěvků, tzn. míň zobrazení reklamy, tzn. menší příjem, tzn. tohle neprojde
můj dojem
@budi Já Ti nevím, módní peklo tak funguje naprosto v pohodě a diskuse má spousty a spousty stránek. Reklama se zobrazí i tehdy, když chodíš do diskuse nakukovat (tedy pokud neblokuješ), tam to není vázáno na počet příspěvků přece… Kolikrát s emi stane, že diskusi rozkliknu, pročtu a zjistím, že je buď marné diskutovat, anebo to podstatné už bylo řečeno ![]()
@Kajuli
ale MP má diskuzi na jedné stránce, takže jim nejde o to, kolik příspěvků je na té stránce. ty tam jdeš, pročteš bez klikání (jen sjíždíš dolů). Kdežto tady, čím víc má diskuze příspěvků = tím víc stránek = tím víc zobrazení reklamy. Když tady chceš pročíst diskuzi celou, musíš klikat na další a další stránky, takže se reklama zobrazuje vícekrát.
opět říkám, jen můj dojem ![]()
@budi není pravda, to si pleteš diskusi a články. Článek (to, co je na titulce, co píše Ada a jiní) má diskusi pod sebou na jedné stránce, to máš sice pravdu, ale jsou tam i klasické diskuse jako tady, ten web má podobný template. třeba http://www.modnipeklo.cz/…nkovani/770/ diskuse o 770 stránkách. Různých retargetingových a trackovacích kódů je tam i tady srovnatelné množství, nemyslím si tedy, že by pozitivní a negativní hlasy něco ovlivnily
Tak to já tady nechci. Jděte už s těma fejsbůkovskejma móresama k šípku. MP je taky od toho prodeje dost nahowno, už tam nechodím a iděs to samý ![]()
To si fakt chcete pročítat příspěvky podle toho, jak se líbí stádu?
![]()
@Gina108 No já jsem pouze pro vyjádření souhlasu/nesouhlasu s příspěvkem, nějaké řazení příspěvků podle toho, jak se lidem líbí mi přijde zcestné.
Na MP jsou ramínka už dlouho, nesouvisela s prodejem, ten přišel o dost později ![]()