Furby boom - nemluví

788
28.12.15 13:03

Ahoj, řekla bych, že to na reklamaci bude. Ještě bych zkusila máčknout to maličké tlačítko, které je pod krytem na baterie, jestli se třeba nerestartuje.
Dcera také Furbyho letos dostala a jede v pořádku. Sice už jsem měnila baterie, ale s tím jsem počítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
28.12.15 13:40
@angela155 píše:
No to už jsem taky zkoušela ho restartovat. Pak na cca minutu mluví, ale zadrhává a vypadávají slovíčka a pak zase přestane. Ach jo. Dcerka je toho dost nešťastná. Navíc všude je již vyprodaný, nebo jsou barvy co se jí nelíbí…

Tak to je opravdu asi na reklamaci. Škoda, nedivím se, že je dcera nešťastná. Je to pěkná hračka. U nás téměř NEJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
28.12.15 14:04

Ahoj holky, taky dcera dostala farby boom. Všechno v pořádku, ale prostě už 3tí den zkoušíme ho naskenovat a pořád nic. Při skenování musí být na obrazovce vidět celý???A můžu s mobilem nebo tabletem při skenování s ním hýbat?? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.1.16 16:50

Furby boom - usíná

Ahoj, máme Furby Boom od ježíška, ale teď se začal chovat divně, pořád, jakoby usíná, zavírá oči a přestal se hýbat, občas něco promluví, ale zase hned usne, nemáte s tím někdo prosím zkušenosti? Baterie jsme daly nové a je to pořád stejné. Zkoušeli jsme i restartovat tím tlačítkem a také to nepomohlo.
Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
23.1.16 19:02

@Edith666 Ahoj nám zničeho nic přestal mluvit, nic nepomohlo ani nové baterie a ani restart - reklamavola jsem ho a poslali nám nového…kupovali jsme přes e- shop na pongo hračkách..přišel nám nový - ještě volali, že nemají stejnou barvu zda to nevadí a nový co přišel, tak se mu nezvedá při tanci jedna nožička - asi vypadlá prušinka či co - tak netuším zda budu reklamovat znova a nebo se na to vykašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.1.16 19:22

@jaja1810 taky ho máme z Pongo, ten náš pořád spí, na chvilku rozsvítí oči a hned zhasne a usne, také ho pošlu na reklamaci, už jsem jim volala, ale chtěla jsem to ještě zkusit, jestli ho třeba doma někdo „nerozchodil“
Děkuji za reakci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.17 13:23

yx

Příspěvek upraven 21.08.18 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.1.18 11:33
@Luděk Sladký píše:
Ahoj všem, problém je s motorkem. Častý problém. Protože jsem měl Furbyho z druhé ruky, musel jsem to řešit opravou svépomocí. Motorky mám náhradní, ale rozebrat a složit stojí za to. Je to na půl dne. Opravoval jsem už 4 a všechny zatím úspěšně. Pokud byste měli Furbyho, který se nehýbe a po několika sekundách se úplně vypne, je to ten samý problém. Napište mi, pokud nejde reklamovat, pomůžu vám motorek vyměnit.

Dobry den. Furby neustale usína a chrči vněm. Bude to nejspíš tím motorkem, ale co tedy stím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 12:15

Pokud není možné ho reklamovat, tak postup je zde:
 https://www.youtube.com/watch?…

Nicméně pokud na to nestačíte sami, můžete mi ho poslat. Nějaké motorky mám. Oprava za 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí