Dárek pro osmiměsíční holčičku

40
18.12.15 22:09

Dárek pro osmiměsíční holčičku

Holky, poraďte jaký dárek pro moji osmiměsíční holčičku…Je toho tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
18.12.15 22:10

Ať koupíš cokoli, nebude z toho mít rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.12.15 22:12

Male bylo na prvni vanoce 10 mesicu. Dostala hraci stolecek od Fisher Price. Vyhrala si s nim opravdu hodne. Lezos uz ho teda po vanocich slozime a zaklidime, ted uz slouzi spis jako stolicka aby dosahla kam potrebuje ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
18.12.15 22:14

Fisher price - notebook, pejska apod.
Kostky, vkládačku, kroužky na tyči, vkládací kelímky, látkovou knížku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
18.12.15 22:15

Stejně bude mít největší radost z balícího papíru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
18.12.15 22:17

Osmiměsíční tak skládací kelímky, látkové kostky, navlékací kroužky na kužel, různé míče, možná by ji bavila kačenka v kouli od Fisher Price. Já jsem odpůrce všeho blikavého a mluvícího, takže moc tipů asi nedám. Jo a kouzelný kohoutek do vany od Yookidoo by už možná taky pomalu šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.12.15 22:26

Fisher Price Pejskovu sestřičku už má, skládací kelímky taky, kroužky n tyči též :) Vše jsem už dost užily.. jsou to super tipy. S tím balícím papírem to říká každý :D Chtěla jsem kupovat sáňky s opěrátkem…, ale bude asi bohužel znát ajfon, ajped… sníh ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
18.12.15 22:29

Pro 10m jsem koupila kacenku v koulí a hadrovou panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
18.12.15 22:35

Kostky, mluvici telefon, pěnové puzzle, hrající deka, obrázkové knížky, behaci a hrající hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.12.15 22:47

Dobře zabalený krabice, plný novin… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
18.12.15 23:02

@Prťka4 u nás letěli vkládačky, kroužky, kostky, míček, zatloukačka. Koupila jsem i jednoduché puzzle ze 4 dílků, ale to ji zajímá až teď za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.12.15 00:00

Rozhodně něco hracího. Ten mluvící pes od Fisher Price měl u nás velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.12.15 00:57

Ahoj, jelikoz mame i triletou co ma od malinka vsechno a skoro osmimesicni, tak jsem chtela hopsadlo do futer (to jediny nema), dostane obleceni, kolotoc na kocarek od FP, klokana od FP, pribor, knizky. Ale doporucit muzu (co ma po starsi) pejskovu boudu, to miluje, magnetky na lednicku a balonek za chterym porad lita. Jinak miluje vsechno od starsi, moc nema rad takovyho toho uciciho medveda, ani Natalka k tomu nedospela a to je to docela drahy. Ale kazde dite je jine, tezko rict, ja doufam kazdorocne ze budou spokojenu:-) preju vam krasne svátky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
19.12.15 01:06
@Prťka4 píše:
Fisher Price Pejskovu sestřičku už má, skládací kelímky taky, kroužky n tyči též :) Vše jsem už dost užily.. jsou to super tipy. S tím balícím papírem to říká každý :D Chtěla jsem kupovat sáňky s opěrátkem…, ale bude asi bohužel znát ajfon, ajped… sníh ne

Sanky jsme koupil predloni a byla na nich asi dvakrat, mela jsem plany jak budeme jezdit i s Domcou do skolky a zatim prd..a loni snih trochu byl a to jsme pujcovali boby, protoze sanky byli na samostatne sjizdeni moc tezky a bala se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
19.12.15 08:51

Deset krabic tahacich kapesniku a nechat i to fakt vytahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí