Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, poraďte jaký dárek pro moji osmiměsíční holčičku…Je toho tolik…
Male bylo na prvni vanoce 10 mesicu. Dostala hraci stolecek od Fisher Price. Vyhrala si s nim opravdu hodne. Lezos uz ho teda po vanocich slozime a zaklidime, ted uz slouzi spis jako stolicka aby dosahla kam potrebuje ![]()
Fisher price - notebook, pejska apod.
Kostky, vkládačku, kroužky na tyči, vkládací kelímky, látkovou knížku
Osmiměsíční tak skládací kelímky, látkové kostky, navlékací kroužky na kužel, různé míče, možná by ji bavila kačenka v kouli od Fisher Price. Já jsem odpůrce všeho blikavého a mluvícího, takže moc tipů asi nedám. Jo a kouzelný kohoutek do vany od Yookidoo by už možná taky pomalu šel.
Fisher Price Pejskovu sestřičku už má, skládací kelímky taky, kroužky n tyči též
Vše jsem už dost užily.. jsou to super tipy. S tím balícím papírem to říká každý
Chtěla jsem kupovat sáňky s opěrátkem…, ale bude asi bohužel znát ajfon, ajped… sníh ne
Kostky, mluvici telefon, pěnové puzzle, hrající deka, obrázkové knížky, behaci a hrající hračky ![]()
@Prťka4 u nás letěli vkládačky, kroužky, kostky, míček, zatloukačka. Koupila jsem i jednoduché puzzle ze 4 dílků, ale to ji zajímá až teď za rok.
Rozhodně něco hracího. Ten mluvící pes od Fisher Price měl u nás velký úspěch.
Ahoj, jelikoz mame i triletou co ma od malinka vsechno a skoro osmimesicni, tak jsem chtela hopsadlo do futer (to jediny nema), dostane obleceni, kolotoc na kocarek od FP, klokana od FP, pribor, knizky. Ale doporucit muzu (co ma po starsi) pejskovu boudu, to miluje, magnetky na lednicku a balonek za chterym porad lita. Jinak miluje vsechno od starsi, moc nema rad takovyho toho uciciho medveda, ani Natalka k tomu nedospela a to je to docela drahy. Ale kazde dite je jine, tezko rict, ja doufam kazdorocne ze budou spokojenu:-) preju vam krasne svátky:-)
@Prťka4 píše:
Fisher Price Pejskovu sestřičku už má, skládací kelímky taky, kroužky n tyči téžVše jsem už dost užily.. jsou to super tipy. S tím balícím papírem to říká každý
Chtěla jsem kupovat sáňky s opěrátkem…, ale bude asi bohužel znát ajfon, ajped… sníh ne
Sanky jsme koupil predloni a byla na nich asi dvakrat, mela jsem plany jak budeme jezdit i s Domcou do skolky a zatim prd..a loni snih trochu byl a to jsme pujcovali boby, protoze sanky byli na samostatne sjizdeni moc tezky a bala se ![]()
Deset krabic tahacich kapesniku a nechat i to fakt vytahat.