Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Když by se nikdo neozval, doporučuji napsat mail přímo výrobci.
Nebo napiš sem:
Návod je na stránkách furby.cz :
http://furby.cz/…ns_czech.pdf
Pokud bys přesto chtěla naskenovanej, tak mi napiš a já ti to naskenuju, my ho máme.
Dobrý den, koupila jsem taky Furbíka, byl ale viditelně rozbale/(ova)ný - zřejmě poslední kus, chtěla bych se zeptat, co má být obsahem balení, kromě hračky? Myslím tím dokumenty - je tam jen taková barevná,,plachta" ale z toho je jen zřejmé, jak tam vložit baterky a že cílem je nějaké vejce - opravdu není nic bližšího, jak s ním zacházet? Díky ![]()
Ahoj,
prosím moc o radu. Koupili jsme Furbyho, ale on se pořád jen vzteká, prdí a krká. Přečetla jsem spousty návodů a diskuzí, vím jak ho zrestartovat aby byl „normální“ (i když to se chová spíš jako blázen-koulí očima a něco blekotá), když pouštíme hudbu, změní se na zpívajícího, ale problém je, že i když se snažíme jakkoliv (dokonce jsem s ním seděla snad hodinu a hladila ho po hlavě až mi málem hráblo..), vždy se po cca 5ti minutách z ničeho nic změní zase zpět na toho vzteklouna.. ![]()
Nevíte prosím některá dobrá duše, jestli je to normální? Myslela jsem, že když se změní třeba na zpěváka, že mu ta osobnost vydrží aspoň po dobu hraní si s ním. On se ale vždy po chvilce zase změní na hajzlíka.. ![]()
Pomóc prosíííím
@Sačetka
promiň, vidím tě, jak sedíš a hladíš toho skřeta po hlavě hodinu
a nakrmili jste ho přes aplikaci? Umyli adali na záchod? Náš, když si s ním déle nehrajou, je taky vztekloun, pohrají si, nakrmí a tak a je zase normální
@terinka4444 Ahojky
no nedivím se, že se směješ, ale jen si představ tu bezmoc… je večer, děti konečně usnuly a ty sedíš a zkoušíš silou vůle a hlazením toho malýho skřítka přesvědčit, aby byl hodnej.. dokonce jsem zkusila říct zaklínadlo : "change please " (to jsem OPRAVDU vyčetla na jedné diskuzi -jako by mi asi měl rozumět..) A nic! Když mu pustím na deset minut hudbu, změní se na zpívajícího, ale po dalších pěti minutách už zase prdí a vyhrožuje.. nevím proč - může mít poruchu osobnosti nebo tak něco?
to mi asi na reklamaci neuznají..
Váš když je zase tedy hodnej, tak takhle vydrží?
Aplikace mi nefunguje..
a to chce druhé dítko taky svého furbíka..
(tohle byl Ježíškův úlet..)
@Sačetka
promiň,
my máme dva, oni si spolu povídají. když jsou zlí, stčí pohrát a jsou zase hodní a hodní vydrží.
@terinka4444 tak děkuji, nevím tedy čím by to mohlo být
Máme ho od Vánoc, tak zkusím cinknout na tu prodejnu, jestli mi neporadí (což pochybuju ).. Nejsou nikde k sehnání (Furby Boom ) jen vždy tak max jedna barva, tak jestli mi třeba neposlali nějakého nepovedeného ![]()