Nej hracka? Jaka? Tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
462
16.12.15 11:35

Nej hracka? Jaka? Tip?

Maminky prosim o radu,

Je nejaka hracka, kterou stoji za to koupit? Dcera ma 8mesicu, ale klidne to muze byt neco s cim si bude hrat az v roce nebo roce a pul..

Nechci kupovat kraviny, ale babicky, tety chteji neco pro malou pod stromecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
16.12.15 11:36

U nás měl třeba úspěch stoleček od Fisher Price.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
16.12.15 11:39

Souhlas s @lyrica, co jsem zatím vypozorovala, tak stolek sklidil úspěch všude, kde ho pořídili ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.12.15 11:41

@moonulkaa Poohlídni se už třeba po lego duplo. Sice píšou, že je to snad od roka a půl, ale jak jsou ty kostičky barevné, tak se líbí i menším dětem a jsou bezpečné - nic, co by rozkousla nebo polkla. Je to taková vděčná hračka na dokupování různých setů, takže o náměty na dárky budete mít na dlouho vystaráno. A jinak různé barevné a hudební hračky, to děti taky zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.12.15 11:45
@Lenule15 píše:
Souhlas s @lyrica, co jsem zatím vypozorovala, tak stolek sklidil úspěch všude, kde ho pořídili ;-)

U nás teda syna nějak extra nenadchl (dostal ho v roce). Víc zájem o něj projevuje teď osmiměsíční dcera.
Já si myslím, že nej hračka neexistuje. Každé dítě je jiné, bude mít jiné zájmy.
U nás třeba stabilně už víc jak rok a půl pořád frčí duplo a vláčkodráha. A někomu to leží doma v krabici a dítě o to nezavadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.12.15 11:48

Dřevěná vláčkodráha je zatím nejúspěšnější hračka, ale ta je tak od dvou let. do té doby měla úspěch dráha na pouštění autíček a puzzle všeho druhu :)

• Citovat
  • Upravit
3348
16.12.15 11:51

Ja bych byla pro lego duplo. Nejakou sadu se zviratkama. To je na delsi cas nez hraci stolecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.12.15 11:51

Lego duplo… Od roka až do dnes (5 let) a stále jede, i když už má i normální Lego. Klidně začít třebas s touhle sadou https://eshop.bambule.cz/…pro-batolata, časem zvířátka a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.12.15 12:07

Dcera (2) si s Duplem nehraje, jen tahá z toho zvířátka a panďuláky se židlemi :lol:

U nás dlouhodobě nejvíc frčí asi dřevěné puzzle vkládačky, normální dřevěné kostky a knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.12.15 12:19

@moonulkaa kolem tohoto věku to u staršího byl ovladač k televizi, pet lahev naplněná rýží a balíček papírových kapesníčků. U mladšího ovladač k TV, můj mobil, bráchovo angličáky a krabice od Cara s prořízlou dírkou, do který háže víčka od petek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
16.12.15 12:22
@lleennttiillkkaa píše:
@moonulkaa kolem tohoto věku to u staršího byl ovladač k televizi, pet lahev naplněná rýží a balíček papírových kapesníčků. U mladšího ovladač k TV, můj mobil, bráchovo angličáky a krabice od Cara s prořízlou dírkou, do který háže víčka od petek.

BLicek papirovych kapesniku a ovladac u nas taky frci.. Jenze ja potrebuju neco koupit.. Obleceni mame spousty a babicky chteji nejake hracky pod stromek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.12.15 12:25

@moonulkaa volila bych mluvící stolek od FP. Je dražší, takže ať se babičky složí. Já bych ho chtěla, ale dostane FP notebook a má hrnec a psa, takže to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
16.12.15 12:28
@moonulkaa píše:
BLicek papirovych kapesniku a ovladac u nas taky frci.. Jenze ja potrebuju neco koupit.. Obleceni mame spousty a babicky chteji nejake hracky pod stromek :nevim:

tak at daji penize-schovej ji je do obalky a pak bud v budoucnu pouzij nebo shromazduj ;)

• Citovat
  • Upravit
187
16.12.15 12:28

My pořídili Trio set Tech Too - klíče, ovladač a telefon. Jaký to ale bude mít úspěch, se uvidí až pod stromečkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.12.15 12:30
@moonulkaa píše:
BLicek papirovych kapesniku a ovladac u nas taky frci.. Jenze ja potrebuju neco koupit.. Obleceni mame spousty a babicky chteji nejake hracky pod stromek :nevim:

Tak bych volila nějaké dřevěné vkládačky, kostky, zatloukačku apod. Sice to nevyužije teď hned, ale v budoucnu se na to určitě dostane. Navíc ty dřevěné hračky jsou pěkně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí