Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte zkušenost s Emitex Combi fusak 2v1 zimní?
Přidejte zkušenost s Emitex Combi fusa...no ja myslela sedaku od 9 kil -18
Ve vajicjku je to v pohode
Já mám od Emitexu ten zimní 2v1 ten exclucive, malý se ještě nenarodil, tak to nemám vyzkoušené, ale vypadá že je super. Využijeme ho na jaro, podzim i zimu, a protože je prdlužovací tak i dlouho. Švaromá má taky fusak od Emitexu a říkala že i po praní je pořád jako nový.
Mám tento v černo-zeleném
http://www.emitex.cz/…xklusive.php
suzanne - ono jsou vajíčka, co mají 5bodové pásy, ale většina jich má tříboďáky, takže fusak vyndáš úplně jako nic.. proto jsem se ptala ![]()
raději bych zašla se sedačkou do obchodu a vyzkoušela. prootže třeba do maxi cosi cabrio byl nadlidský výkon narvat emitexový 3v1 fusak, a kamarádky do svých sedačke používaly..
ale tenhle fusak by neměl být takový problém, když je tenký a fleesový,a le v zásedě fakt radím vyzkoušet..
(já byla takhle zklamaná nejen fusakem, ale i emitex zimní zavonovačkou, která mi do sedačky taky šla dost blbě, bylo tam víc fusaku než dítěte.. - takže teď jsem si kooupila originál, který fakt sedí jako hrnec na pxxx
)
Natošo, díky za radu, ale bydlím na malém městě a u nás je jeden pidi obchůdek s dětskými potřebami a jedině by mi to objednali, což je na nic. Já mám vajíčko Romer Baby Safe SHR a 5 bodové upínání tam je. Ale risknu to a objednám si ho, když nebude pasovat do vajíčka, tak fusak využiji jako deku, do postýlky a do kočárku na podzim a jaro. Na zimu mám již teplý fusak. Takže nějaké uplatnění pro něho najdu
Ale díky za názory a zkušenosti ![]()
Prosim, kdo mate fusak … da se pouzivat i jako zimni, pod nanoznik a kdyz v nem bude dite teple oblecene? Bud kombineza, nebo klasicky bunda, puncochace, zateplene kalhoty. Diky
terak píše:
Prosim, kdo mate fusak … da se pouzivat i jako zimni, pod nanoznik a kdyz v nem bude dite teple oblecene? Bud kombineza, nebo klasicky bunda, puncochace, zateplene kalhoty. Diky
no to bych nezkoušela. Syn to vozí teď v chladných dnech. Takže za mě ne!
Ja ho nevidela na zivo, proto se ptam. Takze na zimu v zadnem pripade a rovnou ten teply. Diky
terak píše:
Ja ho nevidela na zivo, proto se ptam. Takze na zimu v zadnem pripade a rovnou ten teply. Diky
jj
Ahoj holky, myslíte, že je tento fusak vhodný již do tohoto počasí? A je lepší fleece nebo bavlna? Díky ![]()
Ahoj, my ho mame a do tohole pocasi je ok. Samozrejme zalezi na tom, jak moc-malo dite oblikas. Pouzivala jsem ho i v zime do hlubokyho kocarku tam jsem jeste pridala naky deky a navrch jeste normalne tek kocarkovej „dekl“ a v golfkach kdyz mela mala zimni bundu a lalhoty a usnula byl taky sikovny. Nikde jsem neztracela deku ![]()
@alexxa a máš tu kombinaci s fleecem nebo ten komplet bavlněný…právě se bojím aby se na ten fleece všechno nechytalo ![]()
Ahoj, mám obě varianty, ten fleesák je takový pocitově vřelejší, ale nesnášela jsem ho, je na tom všechno vidět a po několika vypráních se mi už opravdu nelíbil. S bavlněným jsem spokojenější.
@Poison Ivy no toho se pràvě bojím…aby po pár vypráních nebyl ošklivý:-) zatím ho chci do hlubokého, ale i ve sporťáku by mohl ještě vypadat dobře ![]()
Vrsek mam fleece a vnitrek bavlna a jsem spokojena. Prany je uz mockrat a porad v cajku.