Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemáte tento fusak, jak jste spokojené a zda jde upevnit v autosedačce na 5 bodové bezpečnostní upínání. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Děkuji.
Máte zkušenost s Emitex Combi fusak 2v1 zimní?
Přidejte zkušenost s Emitex Combi fusa...ahoj, samozřejmě, že jde… tady si to opět můžeš přečíst jako u té zavinovačky
Díky, ale to není on. Hledala jsem ho na jejich stránkách, ale není tam, nebo jsem nenašla. ![]()
Ahoj,já ho mám a je super na jaro a podzim - na zimu je tenkej. Ale nafotila jsem ti jak jsou předšitý průstřihy na proříznutí otvorů kvůli protažení pásů v autosedačce-kočárku. Mám pocit že by to šlo - mrkni sama.
Evickita píše:
Ahoj,já ho mám a je super na jaro a podzim - na zimu je tenkej. Ale nafotila jsem ti jak jsou předšitý průstřihy na proříznutí otvorů kvůli protažení pásů v autosedačce-kočárku. Mám pocit že by to šlo - mrkni sama.
Děkuji moc
Tak snad to půjde. Já ho chci do autosedačky, zimní nechci, aby malému když se auto vytopí nebylo moc horko a taky se mi líbí, že z něho jde udělat deka a na spinkání místo pytle. Jezdíme na víkendy na chatu, tak abych nemusela brát všechno, tak budu mít vše v jednom.
A potom bych ho využila na jaře do kočárku. Na zimu už mám koupený klasický fusak. Takže jsi s ním spokojená?
Suzane
NA 5ti bodove upinani jde, ale v autosedacce bys musela vyvleknout pasy, nandat fusak a pak pasy navleknout
A to je dosti zdrzujici.
tweetydee píše:
a neni možný, že už ho ta firma nevyrábí?
No všude píšou, že je to novinka roku 2010. Tak možná to tam ještě nestihli dát.
Jo tak pokud ho budes mit v sedacke nastalo, tak nei problem
Ja ho mam ted ve sportaku, ale je opravdu tenkej, budu muset koupit jeste fusak na zimu.
Do auta idealni, jako deka a ohrnes ho pres nozky
ka-tka píše:
SuzaneNA 5ti bodove upinani jde, ale v autosedacce bys musela vyvleknout pasy, nandat fusak a pak pasy navleknout
A to je dosti zdrzujici.
Tak to jo, to by se mi nechtělo, to máš pravdu
Tak aspoň do kočárku, jako deku a na spinkání. Líbí se mi, že má širší využití a je velký 100×50, po rozložení 100×100
Určitě ho vyrábí! Je to novinka 2010. Je super na podzim do kočárku,jako deka na zem na hraní když cestuješ, použila jsem ho i v cestovní postýlce na dovolené. V autosedačce nepoužívám nic jen na přenos do auta přehodím deku…
suzanne, ty máš v autosedačce 5bodové pásy? (teda, já automaticky předpokládám, že se jedná o vajíčko… protože do 9-18 mě fusak nenapadl..)
já mám ve vajíčku tříboďák a tam jde fusak nasadit krásně..
jinak je to novinka letošní kolekce.
Nataša píše:
suzanne, ty máš v autosedačce 5bodové pásy? (teda, já automaticky předpokládám, že se jedná o vajíčko… protože do 9-18 mě fusak nenapadl..)
já mám ve vajíčku tříboďák a tam jde fusak nasadit krásně..jinak je to novinka letošní kolekce.
No myslím vajíčko, já jim říkám autosedačky všem ![]()
Ajo, Natasa ma pravdu- ve vajcu je to jinak- no zblbla matka, co uz ma vetsi sedacky ![]()
ka-tka píše:
Ajo, Natasa ma pravdu- ve vajcu je to jinak- no zblbla matka, co uz ma vetsi sedacky
A tys myslela autosedačku nebo vajíčko? Omlouvám se, za nepřesnost, neuvědomila jsem si to.