Fusak a sporťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.11.18 18:30

fusak a sporťák

Ahoj, když máte miminka ve fusaku ve sporťáku nebo golfkách, máte děti připásané nebo je necháváte ve fusaku navolno? my máme sporťák a uvnitř fusak a máme vytažené popruhy, abychom mohli dítě připoutat, ale když do toho chci dát dítě, tak se mi to celé posune dolů a je to boj vyndat ty pásy a připoutat, mátě nějaké fígle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
25.11.18 18:46

Figle záleží jaký máš sporťák a fusak. Pokud jsou díry na pásy ve fusaku prostě níž než popruhy tak se můžeš na hlavu stavět a nic. Problém jsem s tím nikdy neměla mám fusak Aesthetic a díry tam kde mají být :mrgreen: ehmm proč anonym??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.18 18:51

@podaji anonym proto,že mi to přijde jako trošku stupidní otázka,tak proto,a skládáte sporták i s fusakem nebo ho vyndaváte?

• Citovat
  • Upravit
10878
25.11.18 18:54
@Anonymní píše:
@podaji anonym proto,že mi to přijde jako trošku stupidní otázka,tak proto,a skládáte sporták i s fusakem nebo ho vyndaváte?

Kocar jsem skladala i s fusakem a dite jsem v nem mela nepripoutane vetsinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.11.18 18:58

Nepoutam dítě v kočárku ani bez fusaku, ani s fusakem. Jen prostě jsem nenechávala kočárek bez dozoru :oops: a teď si dcerka umí sama prolézat pod madlem a vystoupí si kdy chce, ale je ji rok a půl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.11.18 18:59

Pásám jen kolem pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.11.18 19:04
@Anonymní píše:
Žádnej dotaz není stupidní když se dobře podá. Fusak nevyndavam, skládám s tím. Staršího jsem měla ve sporťáku cca do 2 let a poutala jsem vždycky. Jsou to bezmozci nikdy jsem nevěděla kdy budou chtít kvůli něčemu vylitnout. A v buse vždycky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.11.18 19:13

A Kočárek skládám i s fusakem, mám ho přivázaný gumičkami, co jsou na fusaku a byko by na lrd je stále sundavat a nandavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí