Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Figle záleží jaký máš sporťák a fusak. Pokud jsou díry na pásy ve fusaku prostě níž než popruhy tak se můžeš na hlavu stavět a nic. Problém jsem s tím nikdy neměla mám fusak Aesthetic a díry tam kde mají být
ehmm proč anonym??
@podaji anonym proto,že mi to přijde jako trošku stupidní otázka,tak proto,a skládáte sporták i s fusakem nebo ho vyndaváte?
@Anonymní píše:
@podaji anonym proto,že mi to přijde jako trošku stupidní otázka,tak proto,a skládáte sporták i s fusakem nebo ho vyndaváte?
Kocar jsem skladala i s fusakem a dite jsem v nem mela nepripoutane vetsinou
Nepoutam dítě v kočárku ani bez fusaku, ani s fusakem. Jen prostě jsem nenechávala kočárek bez dozoru
a teď si dcerka umí sama prolézat pod madlem a vystoupí si kdy chce, ale je ji rok a půl ![]()
@Anonymní píše:Žádnej dotaz není stupidní když se dobře podá. Fusak nevyndavam, skládám s tím. Staršího jsem měla ve sporťáku cca do 2 let a poutala jsem vždycky. Jsou to bezmozci nikdy jsem nevěděla kdy budou chtít kvůli něčemu vylitnout. A v buse vždycky…
A Kočárek skládám i s fusakem, mám ho přivázaný gumičkami, co jsou na fusaku a byko by na lrd je stále sundavat a nandavat
Ahoj, když máte miminka ve fusaku ve sporťáku nebo golfkách, máte děti připásané nebo je necháváte ve fusaku navolno? my máme sporťák a uvnitř fusak a máme vytažené popruhy, abychom mohli dítě připoutat, ale když do toho chci dát dítě, tak se mi to celé posune dolů a je to boj vyndat ty pásy a připoutat, mátě nějaké fígle?