Fusak Babypoint medvěd

50
15.9.08 08:32

Fusak Babypoint medvěd

Ahojky, chtěla jsem se zaptat, jestli nemáte některá zkušenosti s fusakem od Babypointu s medvídkem, líbí se mi a hlavně mi vyhovuje rozměr, mám to do hluboké korbičky od Jané a ostatní fusaky jsou hrozně dlouhé. U tohodle fusaku ale vůbec nepíšou vlastnosti, jak je teplý atd.? Nebo poraďte prosím nějaký dobrý fusak do korbičky? Moc díky, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
15.9.08 10:25

Ahoj, můžeš sem dát odkaz?
Fusak s medvídkem máme, ale jestli je od Babypointu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.08 10:33

Tady je ten odkaz:http://www.e-broucek.cz/…ed-babypoint Díky, Lucka

• Citovat
  • Upravit
20840
15.9.08 10:43

Jo to je ten náš :)
Kupovala jsem ho loni, malej se chvíli vozil i v hluboké korbičce (X-Lander), to jsem ho používala bez toho prodloužení - dole je šňůrka na stažení, takže zespoda netáhlo.
Fusak NENÍ uvnitř celofeesový, ale myslím že to nevadí - ve spodní části je takový silněší šusťák nebo tak něco - je to líp omyvatelné, když tam budeš cpát už chodícího prcka s botama. Jako já letos :lol:
Teplý je podle mě dost, jen ve velkých mrazech jsem přes něj (už ve sporťáku) dávala deku - ale Tobík má rád teploučko, od mala ho oblíkám víc tepleji, než je obvyklé (kamarádka se mi smála, že půlročáka nabaluju stejně, jako ona četrstvá miminka :wink: ).
Fusak budu surčitě chovávat na druhé mimčo, jsem s ním spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
15.9.08 11:54

Ahoj my jsme měli do Jane zimní pytel od Emitexu http://www.emitex.cz/zimni-pytle.htm
Dá se taky „zkrátit“ odděláním spodní části, která má zevnitř šusťák. Jinak je to fevnitř flís. Mají v mnoha barevných kombinacích - mně se podařila napasovat přesně barevně ke kočárku :D
Deku už jsem přes to nedávala, jenom kryt korbičky. Vzadu jsou obšitá místa, která si podle potřeby prostřihneš a protáhneš pásy do sporťáku - na Janéčko to sedí. A tím že je to obšité tak se to nepáře. Na spoustě míst to jde stáhnout aby dovnitř nefoukalo - používala jsem stažení kolem hlavičky.
No zkrátka nenašla jsem na něm jedinou chybu. :D
Mám starší model - teďka jsem koukala že mají nějaká vylepšení - ale to už neporadím nenám s tím zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.9.08 21:32

Ahojky, moc děkuji za odpovědi! Nakonec jsem si objednala fusak 3v1 Aesthetic, četla jsem tady na diskuzích jenom chválu, tak jsem se rozhodla zainvestovat, tak snad nebudu litovat?! Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí