Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, chtěla jsem se zaptat, jestli nemáte některá zkušenosti s fusakem od Babypointu s medvídkem, líbí se mi a hlavně mi vyhovuje rozměr, mám to do hluboké korbičky od Jané a ostatní fusaky jsou hrozně dlouhé. U tohodle fusaku ale vůbec nepíšou vlastnosti, jak je teplý atd.? Nebo poraďte prosím nějaký dobrý fusak do korbičky? Moc díky, Lucka
Ahoj, můžeš sem dát odkaz?
Fusak s medvídkem máme, ale jestli je od Babypointu nevím…
Jo to je ten náš ![]()
Kupovala jsem ho loni, malej se chvíli vozil i v hluboké korbičce (X-Lander), to jsem ho používala bez toho prodloužení - dole je šňůrka na stažení, takže zespoda netáhlo.
Fusak NENÍ uvnitř celofeesový, ale myslím že to nevadí - ve spodní části je takový silněší šusťák nebo tak něco - je to líp omyvatelné, když tam budeš cpát už chodícího prcka s botama. Jako já letos ![]()
Teplý je podle mě dost, jen ve velkých mrazech jsem přes něj (už ve sporťáku) dávala deku - ale Tobík má rád teploučko, od mala ho oblíkám víc tepleji, než je obvyklé (kamarádka se mi smála, že půlročáka nabaluju stejně, jako ona četrstvá miminka
).
Fusak budu surčitě chovávat na druhé mimčo, jsem s ním spokojená ![]()
Ahoj my jsme měli do Jane zimní pytel od Emitexu http://www.emitex.cz/zimni-pytle.htm
Dá se taky „zkrátit“ odděláním spodní části, která má zevnitř šusťák. Jinak je to fevnitř flís. Mají v mnoha barevných kombinacích - mně se podařila napasovat přesně barevně ke kočárku ![]()
Deku už jsem přes to nedávala, jenom kryt korbičky. Vzadu jsou obšitá místa, která si podle potřeby prostřihneš a protáhneš pásy do sporťáku - na Janéčko to sedí. A tím že je to obšité tak se to nepáře. Na spoustě míst to jde stáhnout aby dovnitř nefoukalo - používala jsem stažení kolem hlavičky.
No zkrátka nenašla jsem na něm jedinou chybu. ![]()
Mám starší model - teďka jsem koukala že mají nějaká vylepšení - ale to už neporadím nenám s tím zkušenosti.
Ahojky, moc děkuji za odpovědi! Nakonec jsem si objednala fusak 3v1 Aesthetic, četla jsem tady na diskuzích jenom chválu, tak jsem se rozhodla zainvestovat, tak snad nebudu litovat?! Lucka