Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky,
s tímto teploměrem má zkušenosti kamarádka, jejich dětská doktorka ho používá v ordinaci a doporučila jim tuhle koupi, neboť mají 3 děti a neustále někomu měří teplotu. Mají ho už minimálně rok, stál něco mezi 2-3 tis. korunami. Nemůže si jej vynachválit, neboť teplota je změřena během 3 vteřin a to může měřit i v noci, aniž by se dítko vzbudilo. Jen je tento teploměr dost citlivý, a když změří 2× za sebou během chvilky(minuty), objeví se rozdílná teplota, třeba o 3 desetiny. Každopádně mě tímhle teploměrem taky velice nadchla a je to investice na celý život, tak proč si takový luxus nedopřát? Zvláště, pokud si ho člověk nechá darovat třeba k narození miminka. Já bych jej doporučila, viděla jsem v akci. ![]()
Dasavr, moc děkuji za příspěvek, asi do něj půjdem,–Kč, je to opravdu investice napořád. Já ho našla nejlevněji na netu za 1718,–Kč
Ahoj holky, jelikož jsem po Thermofocusu taky toužila ale finančně byl dost mimo naše možnosti tak manžel zkoušel najít jiné možnosti jak na něj a levněji. Nakonec ho koupil v USA. Šlo to velice rychle, v pondělí jsme zaplatili a v pátek byl balíček doma. Cena teploměru i s poštovným je touto cestou cca 1300 Kč (v závislosti na kurzu koruny vůči dolaru) Pokud by jste některá měla zájem není problém objednat další, jen dejte vědět.
PS: návod je v něm jen ENG, DE, FRA a ITA, ale drahá polovička slíbila vyrobit i překlad
Ahoj, díky za tip
Ale myslím si že ušetřené tři stovky oproti průměrné ceně v ČR nestojí za nervy, jestli teploměr dojde nebo ne? a hlavně tady mám plnou záruku dva roky a super servis…a i český návod.. Koupila jeam ho v lóni na www.thermofocus.cz přímo od zastoupení v ČR a super…
Jsem spokojená a hlavně mé dětičky
už je netrápím při jejich opakovaných nemocech s klasickým teploměrem..
Ahoj, pořídila jsem thermofocus 1500 kvůli dětem a jsem z něj dost rozpačitá, teploty mi háže dost odlišně, rozdíl i 1 stupeň. Jsem asi dost levá, ale jde mi těžko naměřit teplotu na čele a nehnout s tím. Kde měříte vy? taky na čele a máte teplotu pořád stejnou, když měříte několikrát za sebou?? Mně to dost často háže i nesmysly.
Ahoj, pořídila jsem thermofocus 1500 kvůli dětem a jsem z něj dost rozpačitá, teploty mi háže dost odlišně, rozdíl i 1 stupeň. Jsem asi dost levá, ale jde mi těžko naměřit teplotu na čele a nehnout s tím. Kde měříte vy? taky na čele a máte teplotu pořád stejnou, když měříte několikrát za sebou?? Mně to dost často háže i nesmysly.
Ahojte
taky mam thermofocus doma.
Ja napoprve dostala pristroj, kteremu se po 3 merenich vybili baterky- takze jsem reklamovala a dostala teplomer novy- tenhle uz funguje OK
Jinak teplotu meri presne
Radko, zkus ho vykalibrovat- podrz oba tlacitka najednou- tvar i domecek a az ti naskoci Cal tak to pustis a zmackni domecek- melo by to 3× zablikat- to IR svetlo a vykalibruje se
Jinak ja merim tak 3× jedno misto, vetsinou je teplota stejna- pokud ti to haze nesmysly, tak neporadim. Proste ty cervene svetylka se maji prolinat a pak pustis tlacitko a zmeri to
katko díky, to jsme všechno dělali. Zkusím zavolat přímo do té firmy.
Hele pokud meri nesmysly- reklamuj
Ja kupovala v e-leciva.com a jednani super- zavolala jsem, dohodli jsme se na poslani a oni mi za 14 dni poslali teplomer novy
já ho koupila taky tam a už jsem tam volala, mám to tam dovézt na reklamaci. Jsem zvědavá, jestli jsem blbá já nebo je fakt rozbitý.
Ahoj,termofocus by se mi líbil,ale manželovi se nelíbí cena
Jinak,kdo by jste chtěl koupit na www.thermofocus.cz tak do 14.12.09je sleva 20% pokud do poznámky u objednávky uvedete kod Maminka.
Mám to ze slevového kuponu v časopise Maminka.
hm, ten levnejsi je vyprodany a asi bude po celou dobu akce hadam ![]()
Pudloslava píše:
hm, ten levnejsi je vyprodany a asi bude po celou dobu akce hadam
Pudlo a co teda koupit ten 01500- ten mam ja a je super
Ahoj všichni,nemáte prosím někdo zkušenost s tímto teploměrem ?
Chtěla bych si ho pořídit,ale je dost drahý a tak bych ráda věděla,jestli je opravdu tak skvělý jak se o něm píše.
Je to tento : www.thermofocus.cz