Bezdotykový teploměr Thermofocus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
káťa
8.9.08 18:26

Bezdotykový teploměr Thermofocus

Ahoj všichni,nemáte prosím někdo zkušenost s tímto teploměrem ?
Chtěla bych si ho pořídit,ale je dost drahý a tak bych ráda věděla,jestli je opravdu tak skvělý jak se o něm píše.
Je to tento : www.thermofocus.cz

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1371
9.9.08 09:26

Ahojky,
s tímto teploměrem má zkušenosti kamarádka, jejich dětská doktorka ho používá v ordinaci a doporučila jim tuhle koupi, neboť mají 3 děti a neustále někomu měří teplotu. Mají ho už minimálně rok, stál něco mezi 2-3 tis. korunami. Nemůže si jej vynachválit, neboť teplota je změřena během 3 vteřin a to může měřit i v noci, aniž by se dítko vzbudilo. Jen je tento teploměr dost citlivý, a když změří 2× za sebou během chvilky(minuty), objeví se rozdílná teplota, třeba o 3 desetiny. Každopádně mě tímhle teploměrem taky velice nadchla a je to investice na celý život, tak proč si takový luxus nedopřát? Zvláště, pokud si ho člověk nechá darovat třeba k narození miminka. Já bych jej doporučila, viděla jsem v akci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.08 10:31

Dasavr, moc děkuji za příspěvek, asi do něj půjdem,–Kč, je to opravdu investice napořád. Já ho našla nejlevněji na netu za 1718,–Kč

• Citovat
  • Upravit
528
2.10.10 09:28

Ahoj holky, jelikož jsem po Thermofocusu taky toužila ale finančně byl dost mimo naše možnosti tak manžel zkoušel najít jiné možnosti jak na něj a levněji. Nakonec ho koupil v USA. Šlo to velice rychle, v pondělí jsme zaplatili a v pátek byl balíček doma. Cena teploměru i s poštovným je touto cestou cca 1300 Kč (v závislosti na kurzu koruny vůči dolaru) Pokud by jste některá měla zájem není problém objednat další, jen dejte vědět.
PS: návod je v něm jen ENG, DE, FRA a ITA, ale drahá polovička slíbila vyrobit i překlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.10 10:12

Thermofocus

Ahoj, díky za tip :-) Ale myslím si že ušetřené tři stovky oproti průměrné ceně v ČR nestojí za nervy, jestli teploměr dojde nebo ne? a hlavně tady mám plnou záruku dva roky a super servis…a i český návod.. Koupila jeam ho v lóni na www.thermofocus.cz přímo od zastoupení v ČR a super…
Jsem spokojená a hlavně mé dětičky :-)už je netrápím při jejich opakovaných nemocech s klasickým teploměrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.10 15:35

Ahoj, pořídila jsem thermofocus 1500 kvůli dětem a jsem z něj dost rozpačitá, teploty mi háže dost odlišně, rozdíl i 1 stupeň. Jsem asi dost levá, ale jde mi těžko naměřit teplotu na čele a nehnout s tím. Kde měříte vy? taky na čele a máte teplotu pořád stejnou, když měříte několikrát za sebou?? Mně to dost často háže i nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.10 15:46

Ahoj, pořídila jsem thermofocus 1500 kvůli dětem a jsem z něj dost rozpačitá, teploty mi háže dost odlišně, rozdíl i 1 stupeň. Jsem asi dost levá, ale jde mi těžko naměřit teplotu na čele a nehnout s tím. Kde měříte vy? taky na čele a máte teplotu pořád stejnou, když měříte několikrát za sebou?? Mně to dost často háže i nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.12.10 15:53

Ahojte

taky mam thermofocus doma.

Ja napoprve dostala pristroj, kteremu se po 3 merenich vybili baterky- takze jsem reklamovala a dostala teplomer novy- tenhle uz funguje OK

Jinak teplotu meri presne

Radko, zkus ho vykalibrovat- podrz oba tlacitka najednou- tvar i domecek a az ti naskoci Cal tak to pustis a zmackni domecek- melo by to 3× zablikat- to IR svetlo a vykalibruje se

Jinak ja merim tak 3× jedno misto, vetsinou je teplota stejna- pokud ti to haze nesmysly, tak neporadim. Proste ty cervene svetylka se maji prolinat a pak pustis tlacitko a zmeri to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.10 16:01

katko díky, to jsme všechno dělali. Zkusím zavolat přímo do té firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.12.10 16:03

Hele pokud meri nesmysly- reklamuj

Ja kupovala v e-leciva.com a jednani super- zavolala jsem, dohodli jsme se na poslani a oni mi za 14 dni poslali teplomer novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.10 16:13

já ho koupila taky tam a už jsem tam volala, mám to tam dovézt na reklamaci. Jsem zvědavá, jestli jsem blbá já nebo je fakt rozbitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.12.10 17:18

Ahoj,termofocus by se mi líbil,ale manželovi se nelíbí cena :cry: Jinak,kdo by jste chtěl koupit na www.thermofocus.cz tak do 14.12.09je sleva 20% pokud do poznámky u objednávky uvedete kod Maminka.
Mám to ze slevového kuponu v časopise Maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
1.12.10 17:40

ja ho chci a chci a chci
diky ze jste ho tady pochvalily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
1.12.10 17:42