Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky máme tuto autosedačku(viz níže) pro našeho lumpa ale nesedí nám tam fusák z předešlé autosedačky
Proto se tedy ptám
Jaké prosím do této autosedačky máte fusák?
Děkuji za rady 😊
Místo fusaku si pořiďte do auta topení. Na přenesení venku stačí deka.
@Hibou fusak je mnohem lepší a praktičtější.
@Kikimiki1111 v čem nesedí?
Co pončo do autosedačky? Viděla jsem tohle, ale poslouží jakékoliv takhle umístěné.
https://www.detivaute.sk/…ulove-basic/
A pod záda merino podložku. Fusak už do pokračovací sedačky bude problematické sehnat, velké rostoucí spolu s pásy jsem nikde neviděla.
@g.sandova máme fusák od Jané do matrixu a ten je menší právě ![]()
Syna v této autosedačce vozíme protože je při těle už ve 4 měsících a do vajíčka nevleze
@Hibou omlouvám se ale opravdu miminku toto nestačí a auto máme vytopené až po půl hodině a to mi pak přijde jako kravina malého přenášet od někud kde je teplo do zimy
@aanysek mi jde hlavně o to že malý má 4 měsíce a deka mu nestačí právě i když je v kombinezce
Dobrý napad s tím pončem ![]()
To jsem ani nenašla děkuji
Určitě po něm kouknu 😊
@Kikimiki1111 píše:
@g.sandova máme fusák od Jané do matrixu a ten je menší právě
Syna v této autosedačce vozíme protože je při těle už ve 4 měsících a do vajíčka nevleze
Ja mela od emitexu, jenže my zase tak často nejezdili. To pončo nevypadá špatně.
My ten fusak taky nevyužili moc dlouho.
@Kikimiki1111 4 měsíční se nevejde do vajíčka? Tahle sedačka není vhodná pro nesedící děti. Navíc dítě v kombinéze se do sedačky dávat nemá z důvodu bezpečnosti
@Kikimiki1111 píše:
@aanysek mi jde hlavně o to že malý má 4 měsíce a deka mu nestačí právě i když je v kombinezce
Dobrý napad s tím pončem
To jsem ani nenašla děkuji
Určitě po něm kouknu 😊
Dualfix není vůbec vhodný pro nesedící miminko 🙏 ač to v obchodech tvrdí..sedačka nutí do pasivního sedu, i v pozici vleže.
Určitě pořiď ještě kvalitní vajíčko (do 13 kg), v těch větších vydrží děti i do roka a půl, roka a třičtvrtě. Na dualfix má času dost..
A do sedačky nikdy nedávat kombinézu. Mezi tělem a pevně utaženým pásem má být max body a tenká mikina/svetřík. Chlupaté nebo zateplené overaly a klouzavé bundy můžou mít pro dítě při nehodě fatální následky.