Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky Lilo,
osobní zkušenost nemám, ale myslim, ze to klouzat bude, jestli mas jak, diry bych tam udelala. Pro me by to byl totiz problem, jsem dost nemozna na tyhle prace ![]()
Lucka
Jasně!!!
Dírky prostřihnout a obšít a je to!! ![]()
Teda doufám, že to bude držet. Malá by mi bez propnutí šráků do fusaku projela ven na 100%.
Bubu
Lilo, a co kdybys zkusila na fusak našít suchý zip.
Já na golfky koupila nánožník a ten má nahoře našity dva pásky suchého zipu (jeden háčkový a druhý polštářkový) - ty obtočím kolem trubky a nalepím na sebe.
No nevím, jestli to z toho popisu pochopíš, ale přijde mi to lepší, než stříhat díry.
Suchý zip je pro mně hrozný zázrak. ![]()
Gabika
Ahoj,
další možností by mohlo být našít ze zadní strany fusaky-úplně nahoře takovou jako by kapsu, která se zahákne za konstrukci (opěrátko) kočárku. Něco takového jako je polstrování u jídelní židličky-navlíkne se na opěrátko židličky a tím tam drží. Nevím, jestli to píšu srozumitelně, ale staré fusaky z našich mladých let to takhle měly a určitě to muselo fungovat ![]()
Jana + Kačenka 10m
Ahoj,
urcite GabikoD a Jani12, neco z vasich navrhu vyuziji. Musim jeste na ty moje fusaky kouknout. Jak to na ty golfky navliknout.
Diky za radu.
Kac+H
Já jsem taky puvodne chtela fusak prostrihnout. Ale pak jsem nasla vzadu poutka a knoflik. Tak jsem poutka protahla za vidlici na polohovani zad a zapnula. Je to na tesnacku, budu muset prodlouzit poutka. Ale myslim, ze kdyby nekdo nechtel strihat, tak se daji prisit dlouha poutka a knoflik. No kdyz bych Vitka chtela polozit, asi to musim vzadu rozepnout, ale zas tak casto venku nespime. Spis vyjimecne.
Já jsem to vyřešila úplně jinak
Koupila jsem kšíry které se přidělávají zvlášť na kočár a prcek i s fusakem je OK a nesjede.
Tak pa
Gabka
My mame na golfkach 5 bodove pasy. Ked ale zapnem len tie, co idu okolo pasu cez fusak (tj. dam dole a nezapnem tie, co idu cez plecia, a nedam ten, co ide medzi nozky), tak je to dost fixovane. Navyse mam vyklopenu hore aj tu cast, na ktorej sa sedi, resp. su tam nozky, aby neviseli dolu, to sa uz vazne neda zosunut.
Tak nech deckam neni zima! ![]()
padon, ze sem leziem, ale Schamka, odkial ten super sosajuci smajlik????
![]()
ahojte,
neviem, z ktorej stranky ma tento Shamka konkretne, ale vseobecne - daju sa volne stiahnut z netu, takych stranok je spusta. staci dat cez google vyhladavat slovo „smileys“ alebo „emoticons“, pripadne skusit doplnit slova „family“, „baby“ a pod …
napr. : http://www.websmileys.com/
pa.
Klouzat to bude,měla jsem to stejně a tu kapsu na zaháknutí jsem tam měla a stejně to nepomohlo.Je lepší am ty díry buď udělat,nebo zkusiot sehnat nějaký starší.Pokud bys plánovala ještě další dítě tak by se vyplatilo koupit s dírama na pásy.