Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamči,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem od Patrona Fenix 4?Nebo Syrix 4?
Pořád přemýšlím nad sporťákem a teď jsou tyhle 2 kočárky mým favoritem
.
Díky moc Lenka
Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?
Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...Ahoj Lejlo, já mám Fenixe 3. Syrixe jsem taky okukovala, ale v době, kdy jsem ho potřebovala, tak ještě nebyl v prodeji a jen podle obrázku jsem ho nechtěla kupovat.
Co by tě zajímalo? (Pokud teda můžu radit, i když mám trojkolku, ale jinak je F4 aF3 v podstatě to samé). ![]()
Jinak se s ním dobře jezdí, sedačka se snadno přehazuje, je pohodlný, velice snadno se skládá.
Nevýhodou je horší přístup do košíku a nánožník, který se dá na:,–(it jen, pokud je podnožka ve vodorovné polozel.
Pokud tě ještě něco zajímá, tak se ptej ![]()
Radu
Ahoj RADU,
prošla jsem už celé fórum o kočárcích - sháním taky informace o Fenixu F3. Stejný dotaz, jako mám já, už tu někdo v diskusi položil - a to, jestli vadí neotočné přední kolečko a jaká je s kočárkem manipulace. Taky by mě zajímalo, jak se dá složit - máme krátkou Fabii. V diskusi o kombinacích Patronu tu padly stížnosti, že je dost široký a špatně skladný, ale jak je to s tou F3… A co váha? Píšou 14 kg. Ráda bych ho využila v terénu - nepřeklápí se? (Prý problém trojkolek). Vyzkoušela jsem si ho už v prodejně i s malým, ale tam stejně houby poznám…
Díky moc za zkušenosti!
Monika