Kočárek Patron Bohemia

319
5.10.05 21:59

Kočárek Patron Bohemia

Ahoj mamči,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem od Patrona Fenix 4?Nebo Syrix 4?
Pořád přemýšlím nad sporťákem a teď jsou tyhle 2 kočárky mým favoritem 8) .
Díky moc Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Fenix F4?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Fe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
8.10.05 19:42

Ahoj Lejlo, já mám Fenixe 3. Syrixe jsem taky okukovala, ale v době, kdy jsem ho potřebovala, tak ještě nebyl v prodeji a jen podle obrázku jsem ho nechtěla kupovat.
Co by tě zajímalo? (Pokud teda můžu radit, i když mám trojkolku, ale jinak je F4 aF3 v podstatě to samé). :wink:
Jinak se s ním dobře jezdí, sedačka se snadno přehazuje, je pohodlný, velice snadno se skládá.
Nevýhodou je horší přístup do košíku a nánožník, který se dá na:,–(it jen, pokud je podnožka ve vodorovné polozel.
Pokud tě ještě něco zajímá, tak se ptej :wink:
 Radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.7.06 11:17

Ahoj RADU,

prošla jsem už celé fórum o kočárcích - sháním taky informace o Fenixu F3. Stejný dotaz, jako mám já, už tu někdo v diskusi položil - a to, jestli vadí neotočné přední kolečko a jaká je s kočárkem manipulace. Taky by mě zajímalo, jak se dá složit - máme krátkou Fabii. V diskusi o kombinacích Patronu tu padly stížnosti, že je dost široký a špatně skladný, ale jak je to s tou F3… A co váha? Píšou 14 kg. Ráda bych ho využila v terénu - nepřeklápí se? (Prý problém trojkolek). Vyzkoušela jsem si ho už v prodejně i s malým, ale tam stejně houby poznám…

Díky moc za zkušenosti!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí