Fusak do Kočárku Deltim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
26.9.05 07:06

Fusak do Kočárku Deltim

Ahoj
chtěla jsem se zeptet jestli některá z vás nemá zkušenost se zimnín fusakem do kočárku Deltim sport? Našla jsem na internetu, že firma Deltim nabízí i fusaky pro své kočárky, ale nevím jestli pro všechny typy. Konkrétně se mi jedná o fusak Deltim- uvnitř fleec a na povrchu šusťák. Máme vybraný kočárek Deltim Sport a bojím se, aby po vložení tohoto fusaku do kočárku, nevznikl příliš malý prostor pro mimi. Kočárek má ještě uvnitř vyndávací tašku, nevím jestli se třeba nemá na zimu vydělávat a tím zvětšit prostor? V prodejně mi nějak nejsou schopni poradit.

Předem děkuji.

Andreana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
26.9.05 07:35

Fusak

Ahojky Andreano,
myslím si, že to budeš muset vyzkoušet, každopádně Deltim určitě dělá fusaky tak, aby pasovaly do všech jejich kočárků. Místo se fusakem určitě ubere, ale pokud se jedná o malé mimi, nemělo by mu to být nepohodlné. Vložnou tašku bych vyndala, ale ne dřív než tak v půl roce, menší mimi by se tam mělo vejít.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
26.9.05 09:29

Ahoj, s fusakem neporadim ale ta vyndavaci taska v kocarku (vanicka) je urcena do 6m veku ditete. Je tam kvuli zadum, pateri mimi. Minimalne by melo mimi byt ve vanicce do 3m. Ja sem vaniccku ted vyndala v 5m. Sany+decka 7m,6l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí