Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
chtěla jsem se zeptet jestli některá z vás nemá zkušenost se zimnín fusakem do kočárku Deltim sport? Našla jsem na internetu, že firma Deltim nabízí i fusaky pro své kočárky, ale nevím jestli pro všechny typy. Konkrétně se mi jedná o fusak Deltim- uvnitř fleec a na povrchu šusťák. Máme vybraný kočárek Deltim Sport a bojím se, aby po vložení tohoto fusaku do kočárku, nevznikl příliš malý prostor pro mimi. Kočárek má ještě uvnitř vyndávací tašku, nevím jestli se třeba nemá na zimu vydělávat a tím zvětšit prostor? V prodejně mi nějak nejsou schopni poradit.
Předem děkuji.
Andreana ![]()
Ahojky Andreano,
myslím si, že to budeš muset vyzkoušet, každopádně Deltim určitě dělá fusaky tak, aby pasovaly do všech jejich kočárků. Místo se fusakem určitě ubere, ale pokud se jedná o malé mimi, nemělo by mu to být nepohodlné. Vložnou tašku bych vyndala, ale ne dřív než tak v půl roce, menší mimi by se tam mělo vejít.:-)
Ahoj, s fusakem neporadim ale ta vyndavaci taska v kocarku (vanicka) je urcena do 6m veku ditete. Je tam kvuli zadum, pateri mimi. Minimalne by melo mimi byt ve vanicce do 3m. Ja sem vaniccku ted vyndala v 5m. Sany+decka 7m,6l.