Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
řeším zda-li a jaký koupit na zimu fusak. Malé je už 18 měsíců ale kočárek zatím hodně používáme a určitě používat budeme. Loni jsme zimu přečkali v půjčeném starším fusaku který nešel ke kočárku nijak připevnit ani jím nešly protáhnout bezpečnostní pásy. Jelikož loňskou zimu malá teprve začínala sedět a používali jsme velký kočár trojkombinaci bylo to v pohodě.
Letos budu hlavně na cestování používat golfky (walker baby dreams). Už teď se mi zdá že je malé v nich zima. Deku do nich nepřipevním
tak jsme se začala koukat po fusakách s průstřihy na pásy, se zipem na spodku fusaku kudy lze prostrčit špinavé botičky…cena těchto fusaků je od 700,– do asi tak 3000,–. Máte někdo zkušenost s těmi levnějšími? Poradíte kam se obrátit, na co se zaměřit (třeba jak upevnit fusak ke sporťáku?)… Je lepší šusťák nebo látka? A co vnitřek? Spíš fleesový nebo kožíšek?
Maky
Minulou zimu bylo mojí holčině taky 18 měsíců a koupila jsem tmavě modrý fusak cca za 500 Kč (někde na Černé Mostě v Praze, ale nepamatuju si kde), látkový a vevnitř s nějakým umělým „kožíškem“. Do golfek jsem ho ani nepoutala (i když má díry), protože holčina byla ráda, že se do něj může celá zabalit a vůbec nevyklouzávala. Hlavně jsem ocenila, že ho můžu i několikrát týdně vyprat, protože tam lezla se špinavými botkami. Vydržel celou zimu a nyní v něm spinká můj týdení chlapeček.
E. +2,5r + 7dní