Kupuju golfáče. Poradíte?

1468
28.9.05 22:15

Kupuju golfáče. Poradíte?

Protože mám nepříliš dobrou zkušenost s kočárkem, uvítala bych radu. Od nových golfáčů bych si přála : spojenou rukojeť, větší kolečka (přední dvojkolečko a zadní jedno), polohování zádáček, pětibodový pás, boudičku, nánožník, váhu 6-9 kg (jezdím MHD), polohovatelnou rukojeť (výška má a manželova je poněkud rozdílná), větší velikost (Ponee XS od Chicca jsem zavrhla, protože jsou taktak mému 9 měsíčnímu synovi a co za pár měsíců), cenu do 5000 (hodlám nakupovat po internetu). Poradíte? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
28.9.05 22:47

Ahoj, mame Inglesinu Espresso a jsme spokojeni, pouzivame do MHD a do auta, a super- no neni to sportak, ale pro zminovane ucely idealni. Spojenou rukojet maji a jsou fakt skladny a lehky, zada jsou polohovat, nanoznik maji, nemaji teda polohovatelny nozicky, ale to nam nevadi, protoze v kocarku se u nas nespi ani nahodou, takze na sezeni dobry :)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
28.9.05 22:54

Koukam, ze jsem si nevsimla jedne veci, a to ze hledas vetsi golfky…tak Inglesina je spis mensi, nam sice bohate staci, ale syn je spis drobnejsi (15mes, necelych 10kg) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
28.9.05 22:54

Ahojky,

sama nemám zkušenost, ale moje kamarádka vlastní Baby Dreams Sprint. Je s ním spokojená a mě vždycky když ji potkám, ohromí ty obrovský kolečka 8O . Viděla jsem je na netu - www.krtecek.com asi za 4800 Kč. Ale asi nemají polohovací rukojeť. :roll:

Šťastnou ruku při výběru přeje Katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí