Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Protože mám nepříliš dobrou zkušenost s kočárkem, uvítala bych radu. Od nových golfáčů bych si přála : spojenou rukojeť, větší kolečka (přední dvojkolečko a zadní jedno), polohování zádáček, pětibodový pás, boudičku, nánožník, váhu 6-9 kg (jezdím MHD), polohovatelnou rukojeť (výška má a manželova je poněkud rozdílná), větší velikost (Ponee XS od Chicca jsem zavrhla, protože jsou taktak mému 9 měsíčnímu synovi a co za pár měsíců), cenu do 5000 (hodlám nakupovat po internetu). Poradíte? Díky.
Ahoj, mame Inglesinu Espresso a jsme spokojeni, pouzivame do MHD a do auta, a super- no neni to sportak, ale pro zminovane ucely idealni. Spojenou rukojet maji a jsou fakt skladny a lehky, zada jsou polohovat, nanoznik maji, nemaji teda polohovatelny nozicky, ale to nam nevadi, protoze v kocarku se u nas nespi ani nahodou, takze na sezeni dobry ![]()
Jana
Koukam, ze jsem si nevsimla jedne veci, a to ze hledas vetsi golfky…tak Inglesina je spis mensi, nam sice bohate staci, ale syn je spis drobnejsi (15mes, necelych 10kg) Jana
Ahojky,
sama nemám zkušenost, ale moje kamarádka vlastní Baby Dreams Sprint. Je s ním spokojená a mě vždycky když ji potkám, ohromí ty obrovský kolečka
. Viděla jsem je na netu - www.krtecek.com asi za 4800 Kč. Ale asi nemají polohovací rukojeť. ![]()
Šťastnou ruku při výběru přeje Katka