Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky! Měla bych dotaz, jaký fusak používáte do sporťáku Britax b-motion? Malé bude 10 měsíců, vozí se v něm ráda, ale přeci jenom jak sedí, tak je víc vystavená větru a tak. Oblékám jí snad přiměřeně, ale přemýšlela jsem o nějakém fusaku, který by byl do tohoto kočáru dobrý. Nánožník totiž stojí za vyliž kapsu, to je jen takový kryt. Máte prosím s něčím zkušenosti? Díky moc ![]()
@araw píše: … nevšimla jsem si věku
Mého nebo dcery??
Malé je 10 měsíců…
Ja teda nemam b motion mam b agile plus a mam v nem fusak od emitexu a jsem spokojena.
Já měla v B motion fusak od Emitexu 3v1. Stálo to pěkně za prd, neustále klouzal dolu a jak byl dlouhý, pletl se do koleček, takže jsem vozila i nánožník, který teda taky stojí za pěkný prd. Jinak jsem s kočárem moc spokojená. Teď pro druhé dítko jsem koupila originální fusak od Britaxu ale zatím nevyzkoušen. Kamarádka má stejný kočár a originál fusak koupila hned a říkala že jí neklouže.
@kuchle On dela Britax i original fusak? Ty jo, to jsem asi slepa, nikde mi to nevyjelo. Nemas odkaz? Na kolik te vysel? Ja jsem s tim kocarem taky moc spokojena, ale tohle je fakt na prd. Nanoznik k nicemu a kdyz jsem tam zkousela fusak od Gemini, neslo do toho dite ani zapnout ![]()
Já koupila z bazaru fusak Cosytoes ale jako nový, používaný jen 2 měsíce, stál 800Kč. Tady je odkaz na nové http://www.detskezbozi.com/…ts/shop.aspx
Koukám, že jsem ten odkaz poslala nějak špatně, tady je to znovu ![]()
Myslím, že někdo zrovna jeden prodával tady na bazaru, červený
Ahoj maminky, nevíte náhodou, jestli se dají nějak uvolnit a protáhnout popruhy fusakem? Kupovali jsem vloni Britax B motion čtyřkolku, vloni ještě problém nebyl - malý byl v korbičce. Ale teď ve sporťáku je to blbý
Mám fusak Esito a i když jsou v něm díry na popruhy, tak je to na prd, protože jsem nepřišla na to, jak je tím fusakem protáhnout
Jde to vůbec? Takhle je to na pytel, fusak klouže dolů (a to vozím i nánožník) a malý není připoutaný. Případně, jak jste to, maminky, vyřešily?
Díky předem za rady ![]()
@Evelina3 píše:
Ahoj maminky, nevíte náhodou, jestli se dají nějak uvolnit a protáhnout popruhy fusakem? Kupovali jsem vloni Britax B motion čtyřkolku, vloni ještě problém nebyl - malý byl v korbičce. Ale teď ve sporťáku je to blbýMám fusak Esito a i když jsou v něm díry na popruhy, tak je to na prd, protože jsem nepřišla na to, jak je tím fusakem protáhnout
Jde to vůbec? Takhle je to na pytel, fusak klouže dolů (a to vozím i nánožník) a malý není připoutaný. Případně, jak jste to, maminky, vyřešily?
Díky předem za rady
Musíte ty pacinky (co dáváte do prostředního „kolečka“ na tom pásu mezi nohama) dát k sobě, jde to sice z tuha ale jde
jak to dáte k sobě tak to jde os sebe…budete mt zvlášť ramenní popruhya zvlášť ty co jsou na boku, protáhnete to fusakem a zacvaknete zpět
kdyby jste nevěděla jak tak dejte vědět klidně Vám to nafotím nebo natočím ![]()
No tak to je geniální!!!Mooc dekuju!!!
To mě tedy vůbec nenapadlo, ze by se dala rozebrat ta přezka!! My pořád koukali vzadu na konec těch popruhů. Fakt super! ![]()
Máme taky Britax Cosytoes a kromě toho, že neklouže, tak je hlavně geniální v tom, že má prostřih na ten popruh, který slouží na skládání, takže nemusím lovit popruh pod fusakem jako u jiných značek, ale jednoduše ho chytím, neb čouhá skrz fusak, a kočárek i s fusakem složím. Teplý je tak univerzálně, v zimě jsme přidávali lehkou deku, na přechodové období byl teplý až až. Taky jde celý vrchní kryt sundat a zůstane tam jen spodek jako vložka.