Fusak do sporťáku Britax B-motion

2039
29.10.15 14:05

Fusak do sporťáku Britax B-motion

Ahoj holky! Měla bych dotaz, jaký fusak používáte do sporťáku Britax b-motion? Malé bude 10 měsíců, vozí se v něm ráda, ale přeci jenom jak sedí, tak je víc vystavená větru a tak. Oblékám jí snad přiměřeně, ale přemýšlela jsem o nějakém fusaku, který by byl do tohoto kočáru dobrý. Nánožník totiž stojí za vyliž kapsu, to je jen takový kryt. Máte prosím s něčím zkušenosti? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
29.10.15 14:09

… nevšimla jsem si věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
29.10.15 14:34
@araw píše: … nevšimla jsem si věku :lol:

Mého nebo dcery?? :mrgreen: :mrgreen: Malé je 10 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.10.15 15:47

Ja teda nemam b motion mam b agile plus a mam v nem fusak od emitexu a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.15 19:36

Já měla v B motion fusak od Emitexu 3v1. Stálo to pěkně za prd, neustále klouzal dolu a jak byl dlouhý, pletl se do koleček, takže jsem vozila i nánožník, který teda taky stojí za pěkný prd. Jinak jsem s kočárem moc spokojená. Teď pro druhé dítko jsem koupila originální fusak od Britaxu ale zatím nevyzkoušen. Kamarádka má stejný kočár a originál fusak koupila hned a říkala že jí neklouže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
29.10.15 21:07

@kuchle On dela Britax i original fusak? Ty jo, to jsem asi slepa, nikde mi to nevyjelo. Nemas odkaz? Na kolik te vysel? Ja jsem s tim kocarem taky moc spokojena, ale tohle je fakt na prd. Nanoznik k nicemu a kdyz jsem tam zkousela fusak od Gemini, neslo do toho dite ani zapnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.15 21:26

Já koupila z bazaru fusak Cosytoes ale jako nový, používaný jen 2 měsíce, stál 800Kč. Tady je odkaz na nové http://www.detskezbozi.com/…ts/shop.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.10.15 21:35

Koukám, že jsem ten odkaz poslala nějak špatně, tady je to znovu ;)

http://www.detskezbozi.com/…osytoes.html

http://www.detskezbozi.com/…k-shiny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
30.10.15 10:00

@kuchle Díky moc, mrknu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
30.10.15 18:42

Myslím, že někdo zrovna jeden prodával tady na bazaru, červený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.11.16 12:59

Emitex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.11.16 23:52

Britax B motion-lze protáhnout popruhy fusakem?

Ahoj maminky, nevíte náhodou, jestli se dají nějak uvolnit a protáhnout popruhy fusakem? Kupovali jsem vloni Britax B motion čtyřkolku, vloni ještě problém nebyl - malý byl v korbičce. Ale teď ve sporťáku je to blbý :nevim: Mám fusak Esito a i když jsou v něm díry na popruhy, tak je to na prd, protože jsem nepřišla na to, jak je tím fusakem protáhnout :think: Jde to vůbec? Takhle je to na pytel, fusak klouže dolů (a to vozím i nánožník) a malý není připoutaný. Případně, jak jste to, maminky, vyřešily?
Díky předem za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.11.16 17:34
@Evelina3 píše:
Ahoj maminky, nevíte náhodou, jestli se dají nějak uvolnit a protáhnout popruhy fusakem? Kupovali jsem vloni Britax B motion čtyřkolku, vloni ještě problém nebyl - malý byl v korbičce. Ale teď ve sporťáku je to blbý :nevim: Mám fusak Esito a i když jsou v něm díry na popruhy, tak je to na prd, protože jsem nepřišla na to, jak je tím fusakem protáhnout :think: Jde to vůbec? Takhle je to na pytel, fusak klouže dolů (a to vozím i nánožník) a malý není připoutaný. Případně, jak jste to, maminky, vyřešily?
Díky předem za rady :mavam:

Musíte ty pacinky (co dáváte do prostředního „kolečka“ na tom pásu mezi nohama) dát k sobě, jde to sice z tuha ale jde :-) jak to dáte k sobě tak to jde os sebe…budete mt zvlášť ramenní popruhya zvlášť ty co jsou na boku, protáhnete to fusakem a zacvaknete zpět :-) kdyby jste nevěděla jak tak dejte vědět klidně Vám to nafotím nebo natočím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.11.16 20:56

No tak to je geniální!!!Mooc dekuju!!! :dance: To mě tedy vůbec nenapadlo, ze by se dala rozebrat ta přezka!! My pořád koukali vzadu na konec těch popruhů. Fakt super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.7.17 03:04

Máme taky Britax Cosytoes a kromě toho, že neklouže, tak je hlavně geniální v tom, že má prostřih na ten popruh, který slouží na skládání, takže nemusím lovit popruh pod fusakem jako u jiných značek, ale jednoduše ho chytím, neb čouhá skrz fusak, a kočárek i s fusakem složím. Teplý je tak univerzálně, v zimě jsme přidávali lehkou deku, na přechodové období byl teplý až až. Taky jde celý vrchní kryt sundat a zůstane tam jen spodek jako vložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí