Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky..nemáte už některá doma fusak 5v1 od Emitexu? Je to novinka a jelikož nejsem připravená na podzim ani zimu, tak zvažuji koupi.
Děkuji ![]()
Me se libi funkcnost, ale vadi mi, ze je lesklej. Fakt se mi to nelibi
kvuli tomu zvitezi 3v1. Uvidim az ho budu mit v ruce v obchode
Taky jsme pořídili Emitex 3v1. Líbil se nám hlavně ten tvar, že je oválnej, bez zbytečných rohů, aby v kočárku nezabíral místo ani gram látky navíc a mimi vydrželo v korbičce přes zimu. Ale vyzkoušeno prakticky nemám ![]()
Tak já si obj oba na obchod a uvi, až je budu mít oba v ruce.
Ten 3v1 mi na fotkách přijde slabší teda..
Holky jestli budete mit nektera ten 5v1 v blizky dobe v ruce dejte vedet jakej je. Cena sice vysoka, ale pokud mi v nem vydrzi 3 sezony tak to tak strasny neni
@Kikkk to jsi vyresila vyborne, tak pak prosim napis, jak si se nakonec rozhodla, me by to zajimalo, i kdyz uz mame nakoupeno…
@Sobbi
Určitě napíšu! Cena toho 5v1 je sice vysoká, ale je to vlastně na 3 zimy a vypadá hodně teple. A když se nebojím utratit větší peníz za svoji bundu, tak u prcka šetřit nebudu vůbec.
Ale uvi v obchodě..aby to stalo za to ![]()
S tim souhlasim…cekame prvni mimco, tak se taky snazime vybirat. Akorat ja ani na tenhle fusak 5v1 nekoukala, protoze mi prodavacka rovnou doporucila ten 3v1 pro ten tvar a tak jsme se o jine nezajimali. Ale pravda je, ze fusak by mel byt kvalitni na zimu a tim, ze je nastavitelna delka, tak vydrzi jak do korbicky, tak i do sportaku. A u toho naseho se da stahnout jako spacak-mumie, aby nikam nefoukalo. Tak dobre vyberte ![]()
Ahoj holky, tak jsem to konečně dneska omrkla a rozhodli jsme se vzít ten loňský fusak 3v1 ![]()
Na tom novém vadí, že je opravdu moc uzavřený u hlavičky (je to zbytečné, dítě bude pořád v kapuci), pak není k plusu, že je lesklý (k ničemu se to nehodí, vypadá to dost pouťově a bude na tom všechno vidět) no a zatřetí i třeba zipy jsou v porovnání s tím loňským méně bytelné (jsou drobnější, špatně se s nimi pracuje a vůbec u takové „věci“ bych čekala lepší kvalitu). Takže nakonec bereme 3v1 a k tomu dokoupím ten Emitex rozepínací nánožník. A ještě ušetřím asi 700 Kč! ![]()
ještě jednou díky za vaše komenty! užijte si konec léta a hurá na houby ![]()
Já má ještě fusák po partnerovi když byl malý. 100% ovečka. Výborně posloužil u prvního dítěte a poslouží výborně i teď podruhé. ![]()
Ja koupila emitex 5v1 a podle mě je super. Je opravdu teplý a nezda se mi kolem hlavičky moc uzavřeny de se roztahnout
. Za mě ho doporučuji.