Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, kdo má tento kočárek od ARTI prosím o názor, kdo nezná tak alespoň o názor vzhledu dle fotky. Děkuji ![]()
Podle vzhledu se mi nelibi, bude to velky na skladani a asi i tezky ![]()
Me se teda vubec nelibi ten sportak. Jinak kolečka vypadaj jako plastovy, asi budou nic moc.
@hanča74 taky bych hádala, že skládání nebude žádná hitparáda…určitě zabere dost místa ![]()
Jinak vzhledově není až tak špatný.
Tak jsem ho zkusila najít, je to tenhle?
http://www.umysaka.eu/detail.php?…
Mně se tedy vzhledově líbí, ale zas bych měla strach, že bude moc těžký, vadil by mi ten mělký košík a taky bych nechtěla takovouhle autosedačku. A asi bych nevěřila, že to vydrží, když je to z Polska ![]()
@Amys jo jo to je on, já mám teda na prcka od cestovní postýlky po jídelní židličku vše a spokojenost. Oni mají ještě jednu verzi, jen malinko jinou konstrukci a je lehký. Díky
Máme tahle kolečka na kočárku Cam (jen přední, zadní jsou nafukovací) a manžel se vyjádřil, že by ta kola mohla být čtvercová a jezdila by zrovna tak stejně blbě. U nás to naštěstí utáhnou zadní velká, ale vy byste se asi v sebemenším terénu (cokoliv jiného než dlažba) hodně trápila…
Vzhled neřešim, to má každej jinej vkus… ale hrozně by mi vadily ty plastový kola, to musí být šílenej kostitřas
No a pak už je to věc priorit, jak se skládá, jak je těžký atd ![]()
Teď koukám, sporťák má se vším všudy 12kg? Nadřeš se jako blázen ![]()
@petrul píše:
Teď koukám, sporťák má se vším všudy 12kg? Nadřeš se jako blázen
A kolik si myslis, ze vazi kocarky jane, quinny, baby jogger atd? Mají 12kg ale nenadres se. ![]()
Ty kolecka by mi vadili.Ale zalezi v jakem terenu snema budes jezdit apod. Tohle bych používala akorát po meste. ![]()
@Amys tak by mě zajímalo co máš za značku kočárku když tu říkáš že nevěříš kočárkům z Polska…? A podle čeho tak soudíš??
@hanča74 takhle vzhledove se mi libi ALE z vlastni zkusenosti doporucuji nafukovaci kolecka uz pro pohodli ditete, mela jsem chicco trio s3 a po pul roce jsem ho zahodila nemela jsem na to nervy, neodpruzeny kola hruza a abych maleho uspala jezdila jsem jednim kolem po trave, des bes nehlede na to ze trojkolak uz si v zivote neporidim je strasne nestabilni.
Příspěvek upraven 19.08.14 v 07:51
Mě by vadily ty kolečka a ten košík. Jinak vzhledově to celkem ujde. ![]()
@samanta2208 píše:
@hanča74 takhle vzhledove se mi libi ALE z vlastno zkusenosti doporucuji nafukovaci kolecka uz pro pohodli ditete, mela jsem chicco trio s3 a po pul roce jsem ho zahodila nemela jsem na to nervy, neodpruzeny kila hruza a abych maleho uspala jezdila jsem jednim kolem po trave, des bes nehlede na to ze trojkolak uz si v zivote neporidim je strasne nestabilni.
Trojkolak není nestabilni. Zalezi na značce. ![]()
Mam x lander a stabilni je dost.
.Sice jsem se knemu dostala nahodou ale je fakt super. Mela jsem klasickou 4 kolku Roana pak Muru na způsob trojkolaku a x lander vede. ![]()
@Amys uprime mela jsem chicco trio s3 ten kocar vydrzel pohromade 2mesice pak mu zacala padat brzda a zacal vrzat i pres stale mazani. NIKDY uz bych ho nechtela pro me 15000 naprosto vyhozene oknem. A tak jsem po puli roce vztekani sahla po polskem kocaru prampol zebra ne jen ze je krasne designove udelany oproti chiccu ale pri stejnem osetreni stale nevrze narozdil od chicca je perfektne odpruzeny. a ty kola proste baaajo. A uz bych se na nejake chicco ani nevy…nehlede na to ze kamaradka mela s chiccem ten samy problem.