Jaký kočárek? TP začátkem března

387
15.8.14 13:49

Jaký kočárek ? TP začátkem března

Nevím jaký vybrat kočárek, i když mám ještě spoustu času. Přemýšlím o klasickém hlubokém :think: Termín mám začátkem března. Když bych pořídila trojkombinaci, bude stejně prcek ještě v létě ležet v korbičce a na zimu se mi tam s fusakem už asi nevejde. Proto bych koupila spíš hluboký kočár s velkou korbičkou na první rok a pak až nějaký sporťák na jaro-léto. Co myslíte a jaký by jste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.8.14 13:51

@123vanda osobně mám dvojkombinace - hlubokou korbu na zimu, pak sporťák.. ono záleží, kde se budeš pohbovat, co od kočáru očekáváš atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
15.8.14 13:53

Já jsem jednoznačně pro velkou hlubokou korbičku, na léto je to vzdušné a prostorné a v zimě se do ní vejde i větší dítko s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
15.8.14 14:09

@123vanda Já ti nevím, ale moc nevěřím tomu, že ti cca 9 měsíční dítě vydrží na zimu ležet v hlubokém kočáru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
15.8.14 14:19

@123vanda Ja teda taky pochybuju ze 9 mesicni dite bude chtit lezet v korbicce ve fusaku. Mas docela kliku nemusis resit velikost korbicky a muzes vybirat treba i jen podle vzhledu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.8.14 14:20

Mám syna narozeného v březnu. Koupili jsme dvojkombinaci kočárek+sporťák, hluboká korbička byla z těch větších. Syn je dost velké dítě a krásně se tam vešel. Ale tu další zimu šel asi od listopadu do sporťáku naležato (sám ještě neseděl), aby nevypadl. Takže do sporťáku nešel kvůli velikosti, ale kvůli pohyblivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15358
15.8.14 14:41

@123vanda Vždyť mu na začátku zimy bude už devět měsíců, určitě nebude chtít ležet v hluboké korbě. V tomhle věku už děti sedí a pokud usne tak i u sporťáku můžeš sklopit záda na rovno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.8.14 14:46

Tak to ještě rozmyslím. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
15.8.14 14:58

Ja mam termin podobne a chci dvojkombinaci. dite teda zatim nemam, ale myslim, ze v 9-10 mesicich uz nebude chtit jen tak lezet. Asi ho pak prendam do sportaku vleze, aby neco videl :nevim: do dalsiho jara jen s hlubokou korbickou nevydrzis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.8.14 15:09

Máte nějakou značku, od které víte, že jsou ty kočárky dobré a oblíbené? Já si dnes vyhlídla od Peg Peréga, ale ta cena… Rodím v lednu, potřebuju velkou korbu. Libí se mi 4kolové kočárky a velká kolečka, ne nějaký malý ucaprťaný, se kterými můžu jen na asfalt mezi panelákama :D a taky bych raději cenu max. do 10 000 kč, takže mám docela velkej problém :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.8.14 15:14

@Putuska1 Taky se mi líbí čtyřkolové a velká kolečka. Dej odkaz na ten co jsi koukala. Jako ty ceny jsou někdy divoký 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
15.8.14 15:18

@Putuska1 @123vanda ja se koukam na kocarky od vcerejska, nejvic se mi libi znacka Gesslein, ale v Cechach moc neni a je pekna draha. To jedine opotrebovany, pri stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
15.8.14 15:19

@Putuska1 myslim ze i znacka Hartan (nebo tak nejak podobne) je dost dobra. Ale na me je moc tezka. Taky preferuji velka kola. U toho Gessleinu se daji vpredu vymenit za velka, kdyz jedes do terenu. Ale ta cena no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.8.14 15:28

http://www.babyplace.cz/…mpleto-2012/ Mě se líbil tenhleten, ale pak sjem zjistila, že má jen tři kolečka. Ale zase má plno jiných dobrých vlastností, které se mi líbí :mrgreen: A cena kolem 13 000… Ale dneska jsem teprve začala hledat a rozhlížet se, rozhodně to není něco definitivního, je to jen pro tu představu, který bych klidně brala :) a v modré barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.8.14 15:36

Mě by se líbil i nějaký hluboký retro. Těch kočárků je tolik, že nevím podle čeho vybírat. Zatím jsem jen ze zvědavosti koukala a vůbec se v tom ještě nevyznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí