Kočárek od ARTI, zkušenosti a názory

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5668
19.8.14 07:47

@kattkka tak asi to zalezi na znacce ale ten chicco se mi v autobuse pri klasickem zatoceni pretocil s novorozenetem na bok 8o nastesti jsem to stihla vyrovnat a malemu se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.14 07:51
@samanta2208 píše:
@kattkka tak asi to zalezi na znacce ale ten chicco se mi v autobuse pri klasickem zatoceni pretocil s novorozenetem na bok 8o nastesti jsem to stihla vyrovnat a malemu se nic nestalo.

Spatne zvolena trojkolka. Ja sice korbicku nepouzivala u i x landra mela jsem roana ale normalne jezdim busem po poli a ještě v zivote jsem ho nepřevrhla. To mohlo byt tou zacatkou třeba by se ti prevrhl i normalni. Ale chicco ty trojkolky ma vseobecne nic moc. Pouzivam od chicca golfky multiway a jsou super i v terenu se daji pouzit.Ale trojkolky stoji za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
19.8.14 07:53

@kattkka rozhodne souhlasim a pro druheho prcka nejspis zvolim. xlandrem libi se mi xq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.8.14 07:56

Ta konstrukce toho kočárku je v mých očích otřesná :-( a ty kola :roll: :roll:

Máme Quiny Speedy a jsme velice spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85239
19.8.14 08:01

Nelibi se mi ta autosedacka, do te bych zainvestovala, koupila dvojkombinaci a autosedacku extra. Jinak vzhledove se mi kocarek nelibi, ale to nehraje roli. Ty kolecka nic moc, asi zalezi, jak je ten kocar celkove odpruzen :think: tu znacku vubec neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.14 08:02
@samanta2208 píše:
@kattkka rozhodne souhlasim a pro druheho prcka nejspis zvolim. xlandrem libi se mi xq

Urcite. Zalezi ale jestli kde bydlite jestli na vesnici ta xq nedoporučuju. Ty predni kolecka jsou strasna. Takze spis x move…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
19.8.14 10:30

@kattkka dekuji za radu protoze zaprve bydlime na vesnici a hlavne s kocarem jezdime hodne do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.8.14 11:38

Za mě teda vůbec, ty kolečka vypadaj jako plastový, to, že mi přijde ošklivej, celej takovej umělej, lesklej.. ale na to to nejdezdí a je t o věc vkusu… autosedačku nebrat určitě. jinak polský kočárky chválím, ale tenhle bych si nevybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.8.14 12:30

@hanča74 jestli chceš opravdu kvalitní kočárek za rozumnou cenu, tak jdi do Tako Laret Já ho mám 2 roky a jezdím s ním úplně všude a bez nehody! Mrkni na tenhle http://www.e-batole.cz/…rma/d-70549/ má moc pěkný barvičky a cena je fakt skvělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.8.14 12:31

Jinak podle vzhledu pro mě vůbec, ta lesklá látka se mi vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí