Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, je nějáký jiný fusak (tak velký) jako Emitex Combi? Vím že se holky ještě dost rozhodují pro Aesthetic ( ale ten je celkem dost drahý). Díky ze rady
.
Ahojky,
co mám fusaky v obchodě, tak bych řekla, že ten EMITEX je nejlepší, nějvětší a stojí 999,–, takže si myslím, že to není tak hrozný ![]()
I barvičky jsou krásné.
Jinak mám od hodně výrobců, ale to jsou fusaky spíše pro miminka.
Jarka a Nikolka
Ahojky, já můžu doporučit jedině Emitex. Je dostatečně velký, dost teplý a jde odepnout spodní část pro případné botky chodícího dítka. Cena kol. 1000 Kč - což je standard.
Nemáte náhodou někdo vyfocené fusaky Emitex v reálu? Mám šedý kočár a nevím, jakou barvu zvolit. Celkem přemýšlím o té zelené se světle zeleným fleecem. Díky!!!
Aesthetic je naprosto skvělý. Je tak ale max do dvou let (92cm) potom se nám už nevešly boty
. Teď máme nový Aesthetic Sport a je trochu vetší, tak uvidíme do kdy nám vydrží. Emitex je ale rozhodně větší, ale také tvrdší a silnější, přitom asi hřejí oba stejně.
Sendy
Emitex je tvrdší,ale není nepromokavý tak jako Aesthetic- ten mám v plánu pořídit. Pokud chcete koupit fusak a plánujete ještě jedno dítko, tak bych šla raději do Aestheticu, taky se pak líp prodá
Často ho prodávajíi maminky o dost levněji a je třeba jen jednou použitý-protože střídají kočárky a chcou aby jim pokaždé barevně ladil
Takže já bych volila něco universálního
Já mám Aesthetic a je fakt úúúžasnej
Oproti Emitexu je strašně měkký a poddajný,takže se přizpůsobí tělu a líp se všude vejde.
Napodobne, taky mame Aesthetic a pouzivaly jsme ho posledni zimu, tzn. ze dceri bylo dva a pul roku. Mely jsme ho v ZAPPkach s odepnutou casti na nohy, takze pro chodici deticky idealni…
Ja porovnavala s Emitexem a oproti nemu je daleko mekci, lepe se prizpusobi telu a ma daleko hezci barevne kombinace (hlavne velke mnozstvi). Jak uz tu nekdo psal tak Aesthetic je oproti Emitexu nepromokavy, coz je u fusaku napr. ve sportaku dost dulezite. Nemusite pri lehkem snezeni nebo par kapkach hned tahat plastenku.
Ahoj maminky, zabrousila jsem na Vaši diskusi, mám vyhlídnutej fusak Aesthetic v provedení klasik, přímo u výrobce na www.aesthetic.cz jej mají za 2045,–Kč. Poštovné je do 3000,– za 100,– a tak se chci zeptat, jestli by se nenašla nějaká maminka z Brna, která by od nich něco chtěla. Kromě fusaků jsou tam i jiné potřeby od novorozenců dál
A ušetřily bychom poštovné, každá kačka dobrá
Přeju všem hezký den
milena