Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
prosim jaky fusaky maji ty oddeleny nohy? diky
tak o emiexu vim…to je ten novej cocoon…ale ten jeste nebude bazarovej…chcu nejakej levnej/bazarovej do nositka na zada na zimu. a aestetic to jsou normalne s nohama u sebe ne?
aknel asi su blba…ale taky tam nevidim oddelenej…no du dat spat ditea pak to jeste jednou projedu
dik
Docela zalezi jaky mas kocarek. Pokud mas vetsi korbicku,je hodne oblibeny emitex nebo aesthetic. Me osobne vsak prijdou slabsi a takove tuzsi nez ty ostatni fusaky na ktere jsem ti poslala odkaz.
Mikito, nedovedu si představit, jak chceš dát dítě ve fusaku do nosítka ![]()
Cappy píše:
Mikito, nedovedu si představit, jak chceš dát dítě ve fusaku do nosítka
krosnicku…sem to blbe napsala…a ten s rozdelenyma nohama by tam mel jit ne? aspon si to myslim… ![]()
Jo aha, ty to mas do nositka. Ja blbe pochopila to s oddelenyma nohama. Nedavno jsem nejaky takovy za celkem zajimave penize videla, ale zaboha si nemuzu vzpomenout kde. Kouknu po tom.
Já jsem měla Lodger (taky měl oddělené nožičky od sebe), ale ani do krosny to podle mě není.
Nohy jsou sice oddělené, ale moc od sebe odtáhnout nejdou.
mikitaa píše:Cappy píše:krosnicku…sem to blbe napsala…a ten s rozdelenyma nohama by tam mel jit ne? aspon si to myslim…
Mikito, ten emitex o kterem pises ti do nositka urcite pujde. Jak jsem psala vim jeste o jednom tzpu, ale zaboha si nemuzu vzpomenout na nazev.
Cappy píše:
akorát mě ten emitex přijde dost malý a nejsem si jistá jestli tam narveš větší dítko oblečené a ještě s roztaženýma nožkama ![]()
Bersaba píše:
Máš na mysli něco takovýho ?
joooo..to je presne ono…
to mi nerikejte ze to nenacpu do krosnicky ![]()