Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, dnes jsem si v Lidlu koupila fusak do autosedačky ale překvapuje mě, že je tam jen jedna díra…jak tam do toho to dítě asi zapnu?
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
Máte ho taky některá?
Tak asi protáhneš dekou a pak zabalíš „přes pás“, ne? Teda nevím, ale tak nějak bych myslela, že se to má udělat…
@Lucy13 Ahojky, taky jsem ho dnes koupila
A taky koukala na tu jednu díru
No.. myslím, že prostě ty pásy přes ramínka dáš přes tu dečku. A těmi cípy pak překryješ…
@LaEllaX @LaEllaX hm…to je systém teda
já to v obchodě neprohlížela, líbil se mi materiál a cena ale nedošlo mi podívat se na ty díry…no asi to pak podle sedačky prostřihnu..jinak nevim..přijde mi to krkolomný dávat pásy před deku…
btw. já jen jestli nemám vadný kus ![]()
Sestra ji má taky a je to přesně, jak píše @LaEllaX pásy dáš přes tu deku a pak zapneš.
@Lucy13 Důležité je, že to má díru na protažení pásu mezi nožičkama, aby je miminko mohlo mít hezky pohodlně v teple
Přes ty ramínka už tolik nevadí, že bude pás natažený přes dečku, má to totiž ty cípy, kterým pak mimčo překryješ i přes ten pás ![]()
Pokud tam chceš díry, není nic jednoduššího, než si tam ty díry ušít nebo nechat ušít. Stačí v místě, kde je chceš mít ušít na stroji velkou „knoflíkovou“ dírku nebo prostřihnout a v ruce dírku obšít (ten steh nás učili ve 3. třídě na ZŠ, není to nic těžkého) pokud máš sedačku, kde ty pásy půjdou vyvlíknout a provléct. Jinak jedině zapínat přes.
Jj šít umím, takže tam udělám ty průstřihy..jen mě to překvapilo..
Taky jsem na ten fusak v Lidlu dívala, ale protože má jen jednu díru na pás, tak jsem ho raději nekoupila. Myslím, že přes fusak nebudou pásy dobře držet (kdyby se stala nehoda). Koupím raději od Emitexu, ten tam má díry na pásy…
Máme ho a je to v pohodě. Kolem té kapucky přetáhnu pásy přes ramínka, zapnu a pak přehodím ty cípy a je zabalená. Drží to dobře, není kluzký, aby to z toho sjelo ty pásy. Tím jak se to stáhne, aby nebyly volně pásy, tak se to do toho fusaku „zaboří“ a přes to ohrnutí cípů to nesjíždí.