Fusak z Lidlu

93
26.1.15 11:22

Fusak z Lidlu

Ahoj, dnes jsem si v Lidlu koupila fusak do autosedačky ale překvapuje mě, že je tam jen jedna díra…jak tam do toho to dítě asi zapnu?
 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

Máte ho taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
26.1.15 11:26

Tak asi protáhneš dekou a pak zabalíš „přes pás“, ne? Teda nevím, ale tak nějak bych myslela, že se to má udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.1.15 11:26

@Lucy13 Ahojky, taky jsem ho dnes koupila :-D A taky koukala na tu jednu díru :-D No.. myslím, že prostě ty pásy přes ramínka dáš přes tu dečku. A těmi cípy pak překryješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.1.15 11:28

@LaEllaX @LaEllaX hm…to je systém teda :D já to v obchodě neprohlížela, líbil se mi materiál a cena ale nedošlo mi podívat se na ty díry…no asi to pak podle sedačky prostřihnu..jinak nevim..přijde mi to krkolomný dávat pásy před deku…

btw. já jen jestli nemám vadný kus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.1.15 11:29

Sestra ji má taky a je to přesně, jak píše @LaEllaX pásy dáš přes tu deku a pak zapneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.1.15 11:35

@Lucy13 Důležité je, že to má díru na protažení pásu mezi nožičkama, aby je miminko mohlo mít hezky pohodlně v teple :-) Přes ty ramínka už tolik nevadí, že bude pás natažený přes dečku, má to totiž ty cípy, kterým pak mimčo překryješ i přes ten pás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.1.15 11:36

Pokud tam chceš díry, není nic jednoduššího, než si tam ty díry ušít nebo nechat ušít. Stačí v místě, kde je chceš mít ušít na stroji velkou „knoflíkovou“ dírku nebo prostřihnout a v ruce dírku obšít (ten steh nás učili ve 3. třídě na ZŠ, není to nic těžkého) pokud máš sedačku, kde ty pásy půjdou vyvlíknout a provléct. Jinak jedině zapínat přes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.1.15 11:37

No hlavne pri nárazu by ty pásy po dece nejspíš sklouzly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.1.15 11:40

Jj šít umím, takže tam udělám ty průstřihy..jen mě to překvapilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.1.15 12:00

Taky jsem na ten fusak v Lidlu dívala, ale protože má jen jednu díru na pás, tak jsem ho raději nekoupila. Myslím, že přes fusak nebudou pásy dobře držet (kdyby se stala nehoda). Koupím raději od Emitexu, ten tam má díry na pásy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
26.1.15 12:20

Máme ho a je to v pohodě. Kolem té kapucky přetáhnu pásy přes ramínka, zapnu a pak přehodím ty cípy a je zabalená. Drží to dobře, není kluzký, aby to z toho sjelo ty pásy. Tím jak se to stáhne, aby nebyly volně pásy, tak se to do toho fusaku „zaboří“ a přes to ohrnutí cípů to nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí