Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím a prosím o radu: máte někdo zkušenost, zda stačí pásy u Citroenu Berlingo na sedačku Cybex Pallas fix? Mám pásy změřené, mají 220 cm, ale nikde to nemůžu najít, zda tato délka stačí… Vyzkoušet nemůžeme, je to služební auto prarodičů.
Díky.
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2Nejlepší je zajet někam do prodejny kde vám půjčí autosedačky a můžete to vyzkoušet
,taky sem to tak udělali ![]()
Lucko83, díky, ale jak jsem psala, vyzkoušet nemůžeme, jinak bychom to samozřejmě udělali…
@elulena píše:
Lucko83, díky, ale jak jsem psala, vyzkoušet nemůžeme, jinak bychom to samozřejmě udělali…
Tak at to vyzkousi prarodice?
@elulena píše:
Nevyzkouší. To je prostě fakt.
Tak to neporadim ![]()
A nema ji treba nekdo v okoli? jinak me napada pokud by byl kratkej pas tak se da dokoupit prodlouzeni ![]()
Vlastně by mi stačilo, aby někdo, kdo ji má, změřil délku pásu při sedačce zapnuté přes pultík. Pokud by to někdo mohl udělat, budu moc vděčná!
Prosím o pomoc: mohl byste mi někdo, kdo máte Cybex Pallas, změřit délku pásů v autě, kdyz je sedačka připásaná přes pultík v nejvyšší poloze? Hodně by mi to pomohlo… Moc děkuji!
Myslím, že to vám bude k ničemu, každý vůz má jinak tvarovaná sedadla, tato informace není směrodatná, spíš se přímo zeptat na typ auta do kterého sedačku potřebujete zda to někdo nemá a ví, jestli tam pasuje. Za nás jde do Fabie, Škoda Rapid, Renault Scenic a Octavia. Jo a Ford Fiesta. A na stránkách Cybexu je seznam aut do kterých jde. Byla to taková tabulka, taky jsem to tam hledala, protože jsme to zkoušeli jen do jednoho auta a potřebovala jsem vědět zda padne i do ostatních.
http://cybex-online.com/…las2fix.html
vlevo dole je odkaz kde si to zjistíte
To všechno vím, prostudovala jsem všechno možné, děkuji. Přesto bych to chtěla vědet a budu ráda, když mi někdo pomůže…
Pokud to vydrží do zítra, mohu změřit cokoliv ☺ máme Pallase ve Volkswagen Golf 4