Škoda Octavia - oko pro Top Tether

73
15.1.15 20:39

Škoda Octavia-oko pro Top Tether

Dobry den, prosim o radu ohledne oka pro TT. Chceme kupovat Octavii combi ll generace facelift…rok vyroby 2010 nebo 2011 a nemuzu nikde najit info jestli ma oko nebo ne. Vyhledavac Romer mi u faceliftu nabizi i sedacku Trifix, kterou mame, ale na strankach Skody u jejich nabizene sedacky s TT je napsano, ze je urcena az pro Octavie lll generace. Pritel uz se byl na jedno auto divat a tam ty oka nebyly. Nebo jsou nekde na podlaze, tam se pravda nedival, hledal je zezadu na sedackach, jak je mame ve Fabii. Moc diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
15.1.15 20:57

My máme sice golfa, rv 2010, ale oka máme v podlaze kufru. Též máme Trifix :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.1.15 21:14

U VW bych se toho nebala, ale prijde mi ze ta Skodovka to ma nejak debilne reseny, Fabia to oko ma tusim od r. 2006 a Octavka az nekdy pozdeji. Nechapu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.1.15 08:22

@TerezaB do Octavie se začalo oko TT montovat v průběhu roku 2011, někdy v létě, takže záleží kdy ji máte vyrobenou, a takto to vypadá:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.1.15 09:09

Diky moc za foto, je to stejny jak ve Fabce. Takze budem vybirat auto vyrobene po pulce roku 2011. Moc jste mi pomohl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí