Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den, prosim o radu ohledne oka pro TT. Chceme kupovat Octavii combi ll generace facelift…rok vyroby 2010 nebo 2011 a nemuzu nikde najit info jestli ma oko nebo ne. Vyhledavac Romer mi u faceliftu nabizi i sedacku Trifix, kterou mame, ale na strankach Skody u jejich nabizene sedacky s TT je napsano, ze je urcena az pro Octavie lll generace. Pritel uz se byl na jedno auto divat a tam ty oka nebyly. Nebo jsou nekde na podlaze, tam se pravda nedival, hledal je zezadu na sedackach, jak je mame ve Fabii. Moc diky za info.
My máme sice golfa, rv 2010, ale oka máme v podlaze kufru. Též máme Trifix ![]()
U VW bych se toho nebala, ale prijde mi ze ta Skodovka to ma nejak debilne reseny, Fabia to oko ma tusim od r. 2006 a Octavka az nekdy pozdeji. Nechapu to.
@TerezaB do Octavie se začalo oko TT montovat v průběhu roku 2011, někdy v létě, takže záleží kdy ji máte vyrobenou, a takto to vypadá:
Diky moc za foto, je to stejny jak ve Fabce. Takze budem vybirat auto vyrobene po pulce roku 2011. Moc jste mi pomohl!