Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, potřebovala bych poradit, máme tento fusak a popravdě nevím jak syna do něj oblékat, aby mu nebyla zima nebo vedro ![]()
Všechny moje kamarádky dávají bodycko, puncochy, kombinezu a do fusaku, ale mne se to zda hodne. Dnes u nás byly 4 stupne, tak jsem to zkusila ho takhle oblect a kdyz jsme prisli domu tak byl uplne horky. Myslite, ze by stacilo ho dat do fleecovy kombinezy? ![]()
Ve čtyřech stupních bych mu dala na bavlněný overal mikinku a dala do fusaku. pak možná v mrazu tenký fleesovy overalek. nic víc za mě není třeba. v kočárku je kryty, tam nemá ty 4 stupně. ještě krýt na kočárku.
jako zimni kombinézu a fusak…za mě to je jedine tak že by bylo venku -20stupnu… my kombinézu nikdy ani nevlastnili až když chodila tak ji měla do sněhu.
@KKK85 maly vsechny kombinezy podedil, jsem rada, ze jsem za ne neutratila ani korunu ![]()
Takze staci ho tam strcit jen v mikine? Ja se prave vzdy bala aby mu v tom nebyla zima ![]()
@Michaelaa715 já tak dávala. vždy byla dcera krasne tepla. ty zimni fusaky jsou fakt teplé. a nedávno tu bylo jak někdo teploměrem měřil prostor v kočárku, a nameril 18st.
sahni mu venku za krk zda je teplý. můžeš mít sebou pro jistotu deku. my ji nikdy nepoužil. fakt vždy byla krasne tepla.
@KKK85 tak super, deku mám pořád v kočárku
Já mam problém obléct sebe, natož prcka ![]()
@KKK85 tak jsem dnes dala synovi teplákový overal a byl krásně teplý, ale ne přehřátý, tak jsem ráda
moc děkuji za radu