Galmed gold 25miu

Anonymní
22.5.13 12:44

Galmed gold 25miu

Ahoj holky :mavam: Zajímalo by mě, zda máte některá zkušenost s tt galmed gold 25miu. Co jsem tu našla diskuse, tak jsou staré :think: a nějak nevím jakým testem testovat :oops: Na staré dobré mamatesty už moc spoleh není, no a jiný tt tu nemají. Testovala jsem z ranní moči, druhá / byla do limitu, lehce růžová, ale celkem slušně vidět i na první pohled. Po uschnutí zesvětlala, musím se dobře zadívat abych ji našla. Ale žádná mikročárka, prostě uplně stejná šíře jako kontrolka. Už jsem se chtěla radovat, no diskuse tady mě docela vyvedla z míry. Opravdu dělá falešné // jako Best2??? Jo, ještě podotýkám, že jsem před termínem ms 2 dny, ale LF mám 16 dní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2449
22.5.13 13:07

Ahoj ja dneska testovala taky tt od Galmed. Ale jmenuje se Tehotensky test z Moji lekarny…taky dve carky, ta testovaci velice slabounka u obou testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
22.5.13 13:09

Aha ted jsem se divala na net a ja testovala trochu jinym, v ruzove krabicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 13:15

No ten můj má žlutobílou krabičku :think: a citlivost 25miu :think: se asi zblázním do pátku :lol:

• Citovat
  • Upravit
2449
22.5.13 13:16

No ja jsem to mela dostat vcera a zatim nic..to se mi jeste nestalo, cyklus mam pravidelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
22.5.13 13:17

:zed: ja mam taky citlivost 25, ale radeji testnu desitkovym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie