Kdy udělat těhotenský test?

Anonymní
20.5.13 15:21

kdy udělat těh. test?

Dobrý den, snad mi někdo poradíte :) Mám miminko (8 měsíců) od porodu ms nebyla, takže pořádně nevím kdy testovat. Začli sme se snažit od začátku měsíce, ale před týdnem na testu ještě nic nebylo. Mám test s citlivostí 20 a 12,5 myslíte že už by to tam teď mohlo být vidět. Jsem netrpělivá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5702
20.5.13 15:29

Když jsi ještě neměla MS tak s testováním to bude asi horší, víš jestli jsi už začala ovulovat :?:, jestli jo, tak za 14 dní od ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
20.5.13 15:31
@Anonymní píše:
Dobrý den, snad mi někdo poradíte :) Mám miminko (8 měsíců) od porodu ms nebyla, takže pořádně nevím kdy testovat. Začli sme se snažit od začátku měsíce, ale před týdnem na testu ještě nic nebylo. Mám test s citlivostí 20 a 12,5 myslíte že už by to tam teď mohlo být vidět. Jsem netrpělivá :mrgreen:

otazka je, jestli byla ovulace, ale to nezjistis, jenom dr. takze ti tady asi nikdo neporadi..zkus testovat jednou za 3dny.Ale kdyz nebyla ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.5.13 15:32

Držela bych se zásady nejdříve 14 dní po sexu. pokud se snažíte tak třeba dělat test pravidelně 1× týdně až dokud se nedostaví ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.13 15:43

@radka101 no, podle hlenu, bych řekla že byla někdy kolem 10. Je to poprvé od porodu co se zase hlen objevil, a než jsem otěhotněla, tak vypadal stejně při ovu :think: je mi jasné že je to jen odhad, ale stejně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5237
20.5.13 16:22

Ahoj :-)

Vzhledem k tomu, že nemáš MS, tak předpokládám, že kojíš… a pravděpodobně tě kojení chrání před otěhotněním.
Někdo funguje i přes kojení - obnoví se mu cyklus a někdo(tak to mám já) prostě při kojení nemá ovulaci, ani MS.
Samozřejmě, když se budete snažit, tak pravděpodobně i trefíte první cyklus s ovu, ale ani to nezaručí těhotenství… a nikdo neví, kdy se objeví…
Pokud jsi přestala kojit, tak se udává, že 1. MS dorazí za 4-6 týdnů, takže bych testovala až se přehoupne těch 6 týdnů a MS nedorazí ;-)… ale nepíšeš jaká je tvá situace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.5.13 16:25

@babettka já kojila 8-10× denně a druhoše jsme upekli… to nemusí být překážkou ;)
ale být zakladatelkou tak v klidu počkám na ms. nebo si začnu měřit teplotu ať ví na čem je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.13 16:27

@babettka ano ještě kojím. Já vím že kojení to může trochu komplikovat, ale na druhou stranu je spousta těhotných hned po porodu :mrgreen: asi je to prostě případ od případu :think: Ale nevím jestli by to 20 test ukázal už 12 dpo :think:

• Citovat
  • Upravit
12743
20.5.13 16:28
@Anonymní píše:
ano ještě kojím. Já vím že kojení to může trochu komplikovat, ale na druhou stranu je spousta těhotných hned po porodu :mrgreen: asi je to prostě případ od případu :think: Ale nevím jestli by to 20 test ukázal už 12 dpo :think:

mě se ukázal na citlivosti 10 11DPO a byli ty dvojky. takže bych počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
20.5.13 16:40

@paola white jj jasné :-) já psala, že je to „kus od kusu“ ;-)… Já třeba zase nefunguji a to už kojím jen 2 denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
20.5.13 16:42
@Anonymní píše:
@babettka ano ještě kojím. Já vím že kojení to může trochu komplikovat, ale na druhou stranu je spousta těhotných hned po porodu :mrgreen: asi je to prostě případ od případu :think: Ale nevím jestli by to 20 test ukázal už 12 dpo :think:

no může a nemusí :-) každému roste hcg jinak ;-)… už jsem viděla duchy 8 DPO a i testy, kde byla sotva čárka vidět 14 DPO :-)
Budeš muset vydržet :-) Přeji ať se brzy zadaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.13 16:48

@babettka no já právě nabyla dojem, že všichni testují tím hodně citlivým, takže asi vážně nezbyde než čekat. těch 20 co jsem se dočetla je tak 14 dní po no :think:

• Citovat
  • Upravit
181
26.8.16 17:47

Maminky potrebuju par rad prosim, delala jsem si ovulacni test 22.8. jelikoz jsem pozorovala cire hleneni uz od 20.8.,vysledek byl pozitivni, milovali jsme se s manzelem cca o tyden driv a presne 22.8.,kdy si myslite ze bude vhodne udelat si testik? Protoze nevim zda je pravda, ze spermie preziva cca 7dni. A mate nekdo ci mel nejake priznaky par dni po milovani pri ovulaci? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.8.16 17:49

@Linda95 udělej si se zpožděním MS a máš jasno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
26.8.16 18:00

@Linda95 3-4.9. dřív to nemá cenu, a plodící bude určo ten sex toho 22.8., pokud nemáš doma supersamce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí