Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojn Holky,
potřebují radu, minulí tyden jsem měla dostat menses ta se nedostavila, udělala jsem si test, a měla jsem tam dvě čarky, druhá čarka byla slaba, ale šla vidět. Zašla jsem doktorovi udělal mi odběry krve a když jsem si šla pro výsledky řekl mi že HCG je 14.9 a je to prý dost slabe a těhotenskym testum nemám věřit. Dneska jsem si dělala znovu test a čarka je více silná. Mám to brát jako že jsem těhotná nebo máte nějake zkušenosti..?
Vyfotila jsem ten těhotenský test, byla bych poprvé těhotná, tak potřebují poradit…
Dojdi si znovu na krev a uvidíš. já měla jednou slabého ducha kvůli cystě, ale čárka nesílila a byla fakt slaboučká.
Vzal mi znovu krev a zítra mají byt výsledky…právě cystu nemám to mi řekl díky ultrazvuku..
Ano dojdi si na krev znova, ono kdyz jsi těhotná třeba jen 14 dni hcg v krvy je opravdu malé a čím déle jsi těhotná tím to hcg sílí. Pak dej vědět jak to dopadlo ![]()
Doktor mi řekl v pátek že když HCG je jen 14.9 tak může jít o potrat, ale nevšimla jsem si že bych krvácela…zpoždění už mám víc jak týden…a právě, že ta čarka, je po dvou dnech mnohem více vidět ![]()
@Berushkaaa kdyby šlo o potrat, tak by čárka nesílila, a le slábla a mizela, mohla si ovulovat až ke konci cyklu, takže miminko můpže být třba o týden mladší a tudíž bylo hcg nízké, šupajdi znovu na krev, na utz by už ale mělo být něco vuidět, já si fotku kuličky odnášela už při třech dnech zpoždění ![]()
@Berushkaaa je to tim ze hcg se v těle zvyšuje, proto je ta čárka více vidět. Ja jsem byla těhotna cca 3 týdny a doktorka mi právě řekla že mám v těle hcg zatím málo, pak jsem šla na krev po 14ti dnech a to už mi na 100% potvrdila těhotenství.
Řekla, bych že jsi těhotná, test je dost jednoznačný, žádný duch. Objednej se za 14dní na gyndu a pokud to nevydržíš tak jdi na krev
![]()
Zítra jdu doktorovi opět si pro výsledky, tak mi to snad už potvrdí
) v pátek mi řekl že na Ultrazvuku nejde nic vidět, tak snad tam něco pujde vidět
) ani nevím jak bych si mohla cca vypočítat v kolikatem tydnu bych mohla byt
)