Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych s něčím poradit, s přítelem jsme spolu spaly šest dní před mou menstruací, a vyvrcholil domě. Prášky už neberu přes dva roky. Menstruace se dostavila o dva dny dříve byla slabší než normálně. Tak bymě zajímalo zda můžu být těhotná, pobolívá mě v podbřišku a pálila mě i žáha. Děkuji za odpovědi
Při pohlavním styku a následném vyvrcholení muže do ženy, je možné těhotenství. Otěhotnět může dokonce žena i při MS
ano i toto je možné.
Ze své praxe doporučuji udělat těhotenský test, jde koupit v každé lékárně, stojí od 25kč. Po internetu se těhotenství určit nedá, je mi to líto, fakt jsem se snažila ale nevím ![]()
Můžeš být. někdo ma dokoncen menstruaci i vicekrat nez jednou po otehotneni.
Test si samozdřejmě udělám, jen nechci zbytečně plašit když jsem v té době měla mít právě neplodné dny… ale to nevim jistě jen podle výpočtu z netu
Těhotná být můžeš i nemusíš, to my ti ale neřekneme, neumíme věštit ![]()
Kup si těhotenský test pokud si myslíš že by jsi mohla být těhotná.
Otěhotnět můžeš, i kdyby do tebe nevyvrcholil.
Takže určitě zkus test
Když počkáš pár měsíců, tak si budeš jistá, jestli se něco stalo nebo ne. Jinak existují takové metody jako těhotenské testy, gynekolog s ultrazvukem a tak.. ![]()
@nikoolaa píše:
Test si samozdřejmě udělám, jen nechci zbytečně plašit když jsem v té době měla mít právě neplodné dny… ale to nevim jistě jen podle výpočtu z netu
zbytečně plašit za 25 korun jo?
![]()
MMCH jsem s prvním dítětem otěhotněla 8 dní před MS, protože jsem zrovna měla plodné dny
'Na výpočty z netu nespoléhej ![]()
@Nainuva píše:
Otěhotnět můžeš, i kdyby do tebe nevyvrcholil.Takže určitě zkus test
nevyvrcholil… Hele, zkus to říct třikrát za sebou ![]()
@Antonie Bolavá víš, jakej jsem měla problém s tím, jen to napsat? ![]()
Na neplodné dny se nespoléhej. Prostě si udělej test a uvidíš, tady Ti s tím asi jinak neporadíme ![]()