Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@doumi jé to si mě uklidnila… Ne že bych se zatím nějak hnala. Nechávám to na přírodě, ale nějak to ve mně pořád hlodá…
@1missinka teď koukám, že to bylo ještě dýl… poslední MS 20.2. a slabá / až 26.3… držím palečky.. ![]()
@doumi A ty jsi teď asi těhu? Jestli jsem to pochopila… Tak moc gratuluji…
![]()
Já už fakt nevím, je tu x milion takových diskuzí. Safra, tak počkám ne?? Mě už to opravdu hlava nebere.
![]()
@1missinka já měla negat test do 10 tt, takže test pár dní před ms považuju za zcela zbytečnou záležitost.. vydrrrrrrrrrrr ![]()
@Vermun omlouvám se jestli ti tak vadí to, že jsem tu něco dala. Právě že jsem našla jenom s¨diskuze, kde bylo napsané že test jim vyšel 7 dni po a tak… Prostě jsem se chtěla ujistit. Ale pokud ti to tak vadí nemusíš psát nic…
@1missinka víš, já se snažila o druhé dítě rok. a když testuješ už několik dní před očekávanou ms, tak je to fakt bud a nebo. ale spíš bude negativní. když víš co je dpo tak předpokládám, že máš načteno jak dlouho nejčastěji trvá fáze po ovulaci a že je na test opravdu brzo. Navíc se doporučuje testovat nejdříve 5 dní po očekávané MS a také záleží jaká citlivost testu je použita. Nechtěla jsem se dotknout přímo tebe, ale prostě je tady obdobných diskuzí mraky.
@Vermun Já vím no. Ani na jednu stranu nevím, co mě to napadlo testovat se tak brzo. Jenže já když pak četla všechno o tom, jak měly hned po 5 dnech viditelnou carku a tak, tak jsem znejistila…
@1missinka Ahoj, jestli seš tak natěšená na mimi, jako věština které to plánujem, tak se nedivím že se testuješ tak brzy. Jsme prostě od přírody zvědavé, aspoň tedy některé
Já si dělala první test 11dní po ovulaci, to byla velmi slabá čarka, tak za 3 dny, v den očekávané MS, to byla čárka už silnější a 4 den po nedostavené MS jsem měla obě čárky stejně silné
Tak přeju hodně zdaru a dělej testy ob den, to vydržíš ![]()
Mě duch vyšel na testu 5dní před MS, V den MS úplný dálnice
Ale mě u každýho těhu vyšli tak brzy..je to individuální ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat zda je možnost že jsem těhu? Styk jsem měla 27.4. a dnes ráno jsem si dělala test a negativní
, není to ještě brzy? za 3 dny mám mít MS a bazalní teplota 37,4. Mám dále zkoušet testovat? Děkuji za odpověd
@werunka11 Pokus jsi styk měla 27.4,to jsi kdýžtak teprve 9 DPO, jako mohl by být test s dušíkem zítra..tak držím palečky
![]()
Ahojte,
chtěla bych se zeptat na vaše názory. V sobotu (4. května) jsem si dělala test. Bylo to asi 10 - 11 DPO. Nemohla jsem to vydržet. Byla tam jen jedna čárka. Je možnost, že bych ještě mohla být těhu nebo by mi to test ukázal… Jinak mrcha ještě nikde… Ukázalo to některé z vás třeba až tři dny po očekávané menstruaci??? Předem děkuji za odpovědi.