Může to být ještě těhu?

1missinka
6.5.13 19:34

Může to být ještě těhu???

Ahojte,
chtěla bych se zeptat na vaše názory. V sobotu (4. května) jsem si dělala test. Bylo to asi 10 - 11 DPO. Nemohla jsem to vydržet. Byla tam jen jedna čárka. Je možnost, že bych ještě mohla být těhu nebo by mi to test ukázal… Jinak mrcha ještě nikde… Ukázalo to některé z vás třeba až tři dny po očekávané menstruaci??? Předem děkuji za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5080
6.5.13 19:35

Mě se druhá / ukázala až 5dní po vynechané MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1missinka
6.5.13 19:37

@doumi jé to si mě uklidnila… Ne že bych se zatím nějak hnala. Nechávám to na přírodě, ale nějak to ve mně pořád hlodá…

• Citovat
  • Upravit
5080
6.5.13 19:38

@1missinka teď koukám, že to bylo ještě dýl… poslední MS 20.2. a slabá / až 26.3… držím palečky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1missinka
6.5.13 19:40

@doumi A ty jsi teď asi těhu? Jestli jsem to pochopila… Tak moc gratuluji… :potlesk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3563
6.5.13 19:40

Já už fakt nevím, je tu x milion takových diskuzí. Safra, tak počkám ne?? Mě už to opravdu hlava nebere. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
6.5.13 19:41

@1missinka jsem :) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.13 19:44

@1missinka já měla negat test do 10 tt, takže test pár dní před ms považuju za zcela zbytečnou záležitost.. vydrrrrrrrrrrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1missinka
6.5.13 19:46

@Vermun omlouvám se jestli ti tak vadí to, že jsem tu něco dala. Právě že jsem našla jenom s¨diskuze, kde bylo napsané že test jim vyšel 7 dni po a tak… Prostě jsem se chtěla ujistit. Ale pokud ti to tak vadí nemusíš psát nic…

• Citovat
  • Upravit
3563
6.5.13 19:58

@1missinka víš, já se snažila o druhé dítě rok. a když testuješ už několik dní před očekávanou ms, tak je to fakt bud a nebo. ale spíš bude negativní. když víš co je dpo tak předpokládám, že máš načteno jak dlouho nejčastěji trvá fáze po ovulaci a že je na test opravdu brzo. Navíc se doporučuje testovat nejdříve 5 dní po očekávané MS a také záleží jaká citlivost testu je použita. Nechtěla jsem se dotknout přímo tebe, ale prostě je tady obdobných diskuzí mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1missinka
6.5.13 20:15

@Vermun Já vím no. Ani na jednu stranu nevím, co mě to napadlo testovat se tak brzo. Jenže já když pak četla všechno o tom, jak měly hned po 5 dnech viditelnou carku a tak, tak jsem znejistila…

• Citovat
  • Upravit
5112
6.5.13 20:44

@1missinka Ahoj, jestli seš tak natěšená na mimi, jako věština které to plánujem, tak se nedivím že se testuješ tak brzy. Jsme prostě od přírody zvědavé, aspoň tedy některé :D Já si dělala první test 11dní po ovulaci, to byla velmi slabá čarka, tak za 3 dny, v den očekávané MS, to byla čárka už silnější a 4 den po nedostavené MS jsem měla obě čárky stejně silné :potlesk: Tak přeju hodně zdaru a dělej testy ob den, to vydržíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
6.5.13 20:58

Mě duch vyšel na testu 5dní před MS, V den MS úplný dálnice :lol: Ale mě u každýho těhu vyšli tak brzy..je to individuální :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.5.13 15:24

Ahoj chtěla bych se zeptat zda je možnost že jsem těhu? Styk jsem měla 27.4. a dnes ráno jsem si dělala test a negativní :,(, není to ještě brzy? za 3 dny mám mít MS a bazalní teplota 37,4. Mám dále zkoušet testovat? Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
7.5.13 17:25

@werunka11 Pokus jsi styk měla 27.4,to jsi kdýžtak teprve 9 DPO, jako mohl by být test s dušíkem zítra..tak držím palečky :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí