Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Prosím, jsem 18 dnů po IUI - 1. pokus. Menstruace stále nikde a tak jsem udělala dnes test? Co myslíte?? Mohu ho považovat za platného dušíka?
. Snažíme se už dlouho a já nevím, jestli tomu mohu věřit. Ráno BT 37,1 stále
Myslím, že to je duch jak hrom
držím palce ať sílí a ať je vše v pořádku!!!
Ja tam vidim slabou carku. Mela jsem takovou 9.den po transferu ctyrdenniho embrya. To znamena 13dpo. Ale kazdemu se hcg vylucuje jinak a jak je moc koncentrovana. Ted uz jenom aby silil.
Holky děkuju moc, mě se ta těhu čátka zdá totiž slabší, ale snad se ještě dobarví ![]()
@pettta určitě dobarví…tohle je prostě čárka, „duchové“ vypadají jinak. A já měla v těhotenství čárku také pokaždé jiné intenzity a děti jsou už na světě ![]()
@ivodička Mě se spíš zdá, že je slabší jako v tloušce. Ale snad to klapne. Holky, nasazuju zpátky Utrogestan, kéž by, kéž by to už vyšlo. Když jsem 14 dpo viděla negativní test, bylo mi všelijak, ale rozhodně bych si nedávala šanci, že to ještě může dopadnout:-)
@pettta ty jsi 14DPO udělala test, byl negativní, tak jsi vysadila utrogestan a teď 18DPO už test pozitivní, tak nasazuješ zpět? Tak jestli si po tom vysazení utrogestanu nedostala menstruaci, tak je to jasné ![]()