Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pájaapája píše:
kráááásnýýý!!!moc gratuluju, mohla bych se zeptat kolik jsi dc? děkuji ještě jednou ať jste zdraví
ahojky, dnes jsem 23 dpo, 37dc.
Krev mi vzala, ale vysledky budou az zitra po 13hod. Zase to cekaaaani
ale na utz videla jen takovy maly 6mm „flek“ a nevi, jestli to byl vacek nebo ne..ale zase na druhou stranu, co jineho by to bylo? ![]()
@Alickaaa Přesně tak, to tam určitě bude. Já si dnes udělala test a vidím to blbě, čárka skoro nesílí, určitě ne tak, jak by měla. Večer jsem zas trochu krvácela, stopla jsem to Utrogestanem, ale nevím, jestli to jen zbytečně uměle neprodlužuju
![]()
Jee tak to me moc mrzi
hlavne jeste nehazej flintu do zita! Pujdes pristi tyden na dalsi odber? Drzim moc pesticky, aby se to poradne rozjelo! ![]()
@Alickaaa jo jo, jdu v pondělí. Ale jsem připravená, že to bude biochemický ![]()
@pettta to je mi moc lito!! Jsme uplne stejne dpo a ja mam z toho vcerejska vysledek 10.350. Coz je zase horni hranice, ale porad v tabulkach.. Uvidis v pondeli! Ted nesmis myslet negativne! Treba je bobek jen pomalejsi ![]()
@Alickaaa Nejsme stejně, já jsem 21 DPO
. Koukala jsem, že pokud by se u mě mimi zahnízdilo až po 10 dnech, tak by ta moje hodnota ještě byla ok, ale jsou to jen spekulace, nechám se překvapit pondělím, i když příznávám, že počítám spíš s horší variantou.
A tobě moc a moc gratuluju a přeji pohodové těhotenství ![]()
@pettta aha, tak já jsem o 3 dny napřed
nestrachuj, jak jsem pročítala diskuze, vyšlo to holčinám co měly mnohem nižší hodnotu než ty! zkus pohledat v diskuzích, určo tě to uklidní ![]()
@Alickaaa Ahojda, tak ráno mi vysosli krev a po 14 hod budou výsledky, tak jsem celá netrpělivá. Nesnáším čekání ![]()
Ahoj holky potřebovala bych poradit. Dnes jsem 39DC, neměřím BT a ani jsem nedělala ovu testy, ale dle příznaků (hlen a bolesti v podbřišku jako na MS) mohla být ovu cca před 2 týdny. Test jsem dělala dvakrát-test dr. max mi ukázal velmi slabého ducha, ale jak jsem se dočetla tyto testy to dělavají často, test Pepino (dělaný minulou středu večer) negativní, minulou středu a čtvrtek špinění a bolest jako na MS, tak jsem myslela, že se MS už rozjíždí, ale nic, od čtvrtka hodně hlenu jakoby toho bílkového, dnes k tomu ještě píchání na pravém vaječníku - že by ovu až teď? Už se v sobě přestávám vyznávat. Po porodu mám hrozně dlouhé cykly až 55dní, byla jsem u dr. ta mi nasadila clostík 1-0-0, tak jsem myslela, že se mi cyklus třeba trochu upraví a ono asi nic. Ani mě teda nepozvala na kontrolní utz. První dítko máme díky clostíku. Tak nevím, zda zkusit testovat znovu.
@pettta ahoj mužu se zeptta jak to dopadlo???
jsem také podobně dpo a očekávám MS a na testu bílo.
@pettta ahoj, a testovala jsi i 14 dpo? To řekli mě, a taky jsem nic neviděla, dopadlo to??? ![]()