Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alickaaa Mnam, pistáciovou miluju.
Tak jsem byla na krvi a výsledky kolem 4 odpoledne. Nakoupila jsem si další test a mám pocit, že čárka sílí… první včerejší polední, druhý večer a poslední dnes ráno z 2. ranní moče bez pití.
@pettta jde videt, ze pomalu sili!
kolikaty dpo dnes jsi 19dpo? Uvidis co vysledky dneska odpolko, pak dej vedet. Moc se tesim!
utz ti nedelala? A kdy mas prijit na dalsi kontrolu? ![]()
@Alickaaa Ne ne, já mluvila jen se sestřičkou. Jinak na UTZ bych případně měla jít asi až 7.6. - v Caru to totiž mají až 3 týdny po pozitivním testu ![]()
Taky ale myslím, že sílí ![]()
@Alickaaa Tak hcg 47,5, jupííí
. Ale je to prý hraniční, že když špiním, tak je možný, že to odchází, tak hlavně klídek maminko ![]()
@pettta píše:
@Alickaaa Tak hcg 47,5, jupííí. Ale je to prý hraniční, že když špiním, tak je možný, že to odchází, tak hlavně klídek maminko
Krasneee!!!
drzim pesticky, at se bobek drzi zuby nehty!
ja uz bych taky tak rada neco vedela..ach joo
jak moc spinis? Ja dneska poprve na toaletaku ruzovy hlen, ale to by snad melo byt ok ![]()
@Alickaaa Moc ne, ale já špiním tmavě hnědou krví, jako by tmavá krev s hlenem, bojím bojím a googlím, jak moc nízká hodnota to je. Růžová by měla být myslím v pořádku.
@pettta a co si zjistila o te hodnote? Mela by rychle rust, vid? Prito mas ty carecky slabsi bja si chci udelat testik zitra ranki, tak jsem zvedava ![]()
@Alickaaa Měla by růst rychle no, ale říkám si, že když se mi to ukázalo až ted, tak to snad nabere správný směr už. Nejradši bych šla už zítra na další krev. A ty jdeš zítra jako samoplátce?
@pettta nejdu..sestra mi rekla, ze mi na to prece staci tehot. test ne?? Myslela sem, ze ji zabiju po telefonu
pry mam prijit az za tyden na utz
takze muzu jen doufat, ze je vse v poradku.. ![]()
@Alickaaa Ale jo, to víš že je! Já jsem s tou svou hodnotou akorát ve stresu. Je sice tabulková, ale rozpětí je 18 - 450, takže zrovna moc ideální hodnota to není. Neboj, věřím, že je vše ok ![]()
@pettta ja jsem se nedala a probojovala jsem se na krev, tak uz cekam v cekarne a odpolko bych mela vedet vysledek. Rano jsem si delala testik viz obrazek. Kontrolni uz je stejne silna, tak mam radost ![]()
@Alickaaa Asi si sem nevložila ten obrázek
. Ale je super, že ses probojovala, ale jestli jsou obě stejně silné, tak to vidím velmi, velmi dobře, to budeš mít hodnotu vysokou
. Já dnes test vynechávám a udělám si ho zítra, at vidím, jestli opravdu sílí. Naštěstí díky Utrogestanu jsem přestala špinit, tak věřím, že to bude dobrý.
@Alickaaa Ty to máš báječný, krásný, to bude určitě v pořádku ![]()
@Alickaaa píše:
@pettta jasne, kazdy to mame trosku jinak. Druhy testik jsem delala po 2 dnech (20dpo) a uz byla silnejsiurco bude dusik silit! Gratuluju
kráááásnýýý!!!moc gratuluju, mohla bych se zeptat kolik jsi dc? děkuji ještě jednou ať jste zdraví